kostasgr78 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Ξεκινώ ένα θέμα για να συζητάμε τυχόν εμπειρίες που έχουμε από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά», σε όλες τις φάσεις του και για όλους τους κύκλους που έχουν βγει ή θα βγουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Έχω διαβάσει εμπειρίες από κάποιους που έκαναν πάνω από 1 χρόνο για να τους μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Από αρχές Οκτώβρη η αίτηση και τα χαρτιά, κατατέθηκαν τα χρήματα προχτές. Στο κινούμαι ηλεκτρικά 2 για ποδήλατο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Πλεον μπαινουν σε 2-3 μηνες. Ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpz4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 απο μέσα Σεπτέμβρη η αίτηση και τα χρήματα μπήκαν πριν λίγες ημέρες. οταν αγόραζα το σκούτερ, στις συζητήσεις με τους εμπόρους, νόμιζα οτι η επιδότηση θα δωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εκανε μόνο 9 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2023 στις 10:23 ΠΜ, gbras είπε Πλεον μπαινουν σε 2-3 μηνες. Ολα καλα. Σε 2-3 μηνες φαινεται απιθανο να μπουν εκτος αν καποιος ειναι παρα πολυ τυχερος. Σε μια εβδομαδα η αιτηση μου συμπληρωνει 3 γεματους μηνες και σημερα το μεσημερι μου ηρθε το mail να προχωρησω στο δευτερο και τελικο βημα της αιτησης ανεβαζοντας και τα υπολοιπα δικαιολογητικα, κατι που εκανα αμεσως καθως τα ειχα ηδη σκαναρισμενα και ετοιμα εδω και πολυ καιρο. Ωσπου να ελεχθουν τωρα και τα υπολοιπα δικαιολογητικα που ανεβασα σημερα, να μου ερθει μυνημα οτι ελεχθηκαν και οτι ειναι ολα οκ και να γινει στην συνεχεια η χρηματικη πιστωση σιγουρα εχω δρομο ακομη, δεν ξερω ποσο αλλα πιστευω αρκετο. Το αναφερω για να πω οτι η πιστωση του χρηματων μεσο του προγραμματος ειναι μια διαδικασια χρονοβαρα, μην το κανει καποιος και περιμενει να παρει γρηγορα τα χρηματα γιατι πιθανοτατα θα απογοητευτει, προσωπικα πιστευω οτι το Minimum να παρει καποιος τα χρηματα ειναι 6-7 μηνες στην καλυτερη, απο αυτα που εχω διαβασει εδω και εκει προσωπικα κατεληξα οτι αυτη ειναι η ελαχιστη αναμονη. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 43 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Σε 2-3 μηνες φαινεται απιθανο να μπουν εκτος αν καποιος ειναι παρα πολυ τυχερος. Σε μια εβδομαδα η αιτηση μου συμπληρωνει 3 γεματους μηνες και σημερα το μεσημερι μου ηρθε το mail να προχωρησω στο δευτερο και τελικο βημα της αιτησης ανεβαζοντας και τα υπολοιπα δικαιολογητικα, κατι που εκανα αμεσως καθως τα ειχα ηδη σκαναρισμενα και ετοιμα εδω και πολυ καιρο. Ωσπου να ελεχθουν τωρα και τα υπολοιπα δικαιολογητικα που ανεβασα σημερα, να μου ερθει μυνημα οτι ελεχθηκαν και οτι ειναι ολα οκ και να γινει στην συνεχεια η χρηματικη πιστωση σιγουρα εχω δρομο ακομη, δεν ξερω ποσο αλλα πιστευω αρκετο. Το αναφερω για να πω οτι η πιστωση του χρηματων μεσο του προγραμματος ειναι μια διαδικασια χρονοβαρα, μην το κανει καποιος και περιμενει να παρει γρηγορα τα χρηματα γιατι πιθανοτατα θα απογοητευτει, προσωπικα πιστευω οτι το Minimum να παρει καποιος τα χρηματα ειναι 6-7 μηνες στην καλυτερη, απο αυτα που εχω διαβασει εδω και εκει προσωπικα κατεληξα οτι αυτη ειναι η ελαχιστη αναμονη. Η διαδικασια της πληρωμης ξεκιναει απο την στιγμη που θα στειλεις το τιμολογιο αγορας. Φιλος εστειλε τα δικαιολογητικα τον Μαρτιο και αρχες Ιουνιου πηρε τα χρηματα. Οποτε αν εστειλες σημερα τα δικαιολογητικα μεχρι τελος Σεπτεμβριου θα τα εχεις πιστωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, gbras είπε Η διαδικασια της πληρωμης ξεκιναει απο την στιγμη που θα στειλεις το τιμολογιο αγορας. Φιλος εστειλε τα δικαιολογητικα τον Μαρτιο και αρχες Ιουνιου πηρε τα χρηματα. Οποτε αν εστειλες σημερα τα δικαιολογητικα μεχρι τελος Σεπτεμβριου θα τα εχεις πιστωθει. Το τιμολογιο αγορας/αποδειξη δεν μπορεις να τα στειλεις day 1. Αρχικα κανεις την αιτηση και ανεβαζεις την επισημη προσφορα του καταστηματος του ηλεκτρικου οχηματος που θελεις να αγορασεις και την αστυνομικη σου ταυτοτητα. Περιμενεις αναγκαστικα να εγκριθει αυτο το βημα και οταν ολοκληρωθει και εγκριθει, σου ερχεται ξανα email και σου λεει οτι η αιτηση σου εγκριθηκε και υπαγεται στην επιδοτηση και σου λεει μπορεις τωρα να ανεβασεις την αποδειξη αγορας κτλ δικαιολογητικα, ωστε να ολοκληρωθει και το δευτερο και τελευταιο βημα της αιτησης. Εγω αυτο το mail το ελαβα σημερα, σχεδον 3 μηνες μετα απο την εναρξη της διαδικασιας της αιτησης οποτε και σημερα ανεβασα τα υπολοιπα δικαιολογητικα, δεν τα ανεβασα σημερα ετσι απο αποψη αλλα γιατι σημερα μου επετρεψε το συστημα να τα ανεβασω, αρα δεν καταλαβαινω γιατι να μετρησω απο σημερα το διαστημα που θα κανω να πληρωθω, απο την στιγμη που την διαδικασια της αιτησης την εχω ξεκινησει ηδη σχεδον πριν 3 μηνες. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εγω αυτο το mail το ελαβα σημερα, σχεδον 3 μηνες μετα απο την εναρξη της διαδικασιας της αιτησης οποτε και σημερα ανεβασα τα υπολοιπα δικαιολογητικα, δεν τα ανεβασα σημερα ετσι απο αποψη αλλα γιατι σημερα που επετρεψε το συστημα να τα ανεβασω Έτσι κ μένα στο 3μηνο μου ήρθε email ότι πάει η αίτησή μου στο επόμενο στάδιο και ξεκλείδωσε να ανεβάσω τιμολόγιο, serial number και κάτι άλλα δεν τα θυμάμαι απέξω, τραβάει τόσο πολύ η διαδικασία που πολλές φορές αναρωτήθηκα αν προχωράει, αν έχω κάνει κάτι λάθος και εν τέλει αν θα πάρω την επιδότηση ή όχι. Αλλά τελικά τα πήρα, απλά θέλει υπομονή. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, atrigane είπε Έτσι κ μένα στο 3μηνο μου ήρθε email ότι πάει η αίτησή μου στο επόμενο στάδιο και ξεκλείδωσε να ανεβάσω τιμολόγιο, serial number και κάτι άλλα δεν τα θυμάμαι απέξω, τραβάει τόσο πολύ η διαδικασία που πολλές φορές αναρωτήθηκα αν προχωράει, αν έχω κάνει κάτι λάθος και εν τέλει αν θα πάρω την επιδότηση ή όχι. Αλλά τελικά τα πήρα, απλά θέλει υπομονή. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα. Μεχρι στιγμη ακριβως οπως τα περγραφεις ειναι και η δικια μου εμπειρια που ξεκινησε περιπου 3 μηνες πριν, οποτε μαλλον δεν αλλαξε κατι οσο αφορα τους χρονους αναμονης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Για τρίκυκλο σκούτερ με επιδότηση 225€ και κατάθεση αίτησης Σεπτέμβριο του '21, τα χρήματα πιστώθηκαν τον Ιούλιο του '22!!!!!!! Δυστυχώς το πρώτο βήμα (ο προελεγχος ουσιαστικά της προσφοράς από τον έμπορο) ήταν αυτό με την μεγαλύτερη καθυστέρηση. Μιλάμε για στασιμότητα στο βήμα αυτό για μήνες! Ύστερα καααααπως τσούλησε το πράγμα. Στο τελευταίο στάδιο μου ζήτησαν την ανανέωση της άδειας του έτους να την ανεβάσω στην πλατφόρμα. Φυσικά έχει περάσει ένας χρόνος από τότε, ελπίζω να έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Στο ρεζουμέ, καταλαβαίνω ότι για να πάει κάποιος να αγοράσει για παράδειγμα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τα 8000 ευρώ της επιδότησης θα πρέπει να τα έχει και να τα καταθέσει κατά την αγορά και να υπολογίζει ότι δεν θα τα έχει μέχρι και 1,5 χρόνο δυνητικά. Σαν οικονομικό πλάνο αγοράς, το λέω. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, kostasgr78 said: Στο ρεζουμέ, καταλαβαίνω ότι για να πάει κάποιος να αγοράσει για παράδειγμα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τα 8000 ευρώ της επιδότησης θα πρέπει να τα έχει και να τα καταθέσει κατά την αγορά και να υπολογίζει ότι δεν θα τα έχει μέχρι και 1,5 χρόνο δυνητικά. Σαν οικονομικό πλάνο αγοράς, το λέω. Σωστά; Ναι αλλα το 1.5 χρονος δεν ισχυει τα παιρνεις πολυ νωριτερα. Εκτος απο καποιες αντιπροσωπειες οπως η VW που αναλαμβανουν αυτοι να παρουν την επιδοτηση και στην αφαιρουν κατευθειαν. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από gbras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, gbras είπε Εκτος απο καποιες αντιπροσωπειες οπως η VW που αναλαμβανουν αυτοι να παρουν την επιδοτηση και στην αφαιρουν κατευθειαν. Ενδιαφέρον αυτό. Το κάνει μόνο η VW ή και η Skoda και η Audi, όντας στην ίδια οικογένεια ελληνικής αντιπροσωπείας; Ξέρουμε τυχόν και αν το κάνουν και άλλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 7 minutes ago, kostasgr78 said: Ενδιαφέρον αυτό. Το κάνει μόνο η VW ή και η Skoda και η Audi, όντας στην ίδια οικογένεια ελληνικής αντιπροσωπείας; Ξέρουμε τυχόν και αν το κάνουν και άλλες; Δυστυχως δεν το ξερω σιγουρα αυτο. Μονο για την VW εχω ακουσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα