Scatman Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, έχω ένα ηλεκτρικό σκούτερ ~Emw 250w/1000~ που για διάφορους λόγους δεν πολυχρησιμοποιώ πλέον. Ανήκει στην κατηγορία έως 45χλμ τελική ταχύτητα (κατηγορία 50cc) κι όταν το αγόρασα, επέλεξα να το ταξινομήσω αποκτώντας πινακίδα. Για να μη μακρυγορώ, ένας συναδελφος προσφέρθηκε να το αγοράσει. Το θέμα είναι πως γίνεται η μεταβίβαση σε αυτή την περίπτωση; Γνωρίζω πως πλέον υφίσταται η ηλεκτρονική μεταβίβαση αλλά στη δική μου περίπτωση δεν εμφανίζεται πουθενά ς (λόγω χαμηλού κυβισμού δε μπαίνει στη φορολογική) οπότε κι αυτή η μεθοδολογία δε δίνει τη λύση που αναζητώ. Η απλή υπεύθυνη δήλωση δε νομίζω πως αποτελεί λύση διότι φέρει πινακίδα η οποία συνδέεται με το όνομά μου (;;;). Γνωρίζει κάποιος/α τη μεθοδολογία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Από πάντα τα 50άρια μεταβιβάζονταν στην τροχαία, τι σε κάνει να πιστεύεις πως το δικό σου δεν μεταβιβάζεται έτσι? https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Μεταβίβαση_μοτοποδηλάτου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δεν έφτασα σε κάποια διαπίστωση. Ακολούθησα απλά μια λογικη μη έχοντας εμπειρία από μεταβιβάσεις. θεώρησα ότι όντας ηλεκτρικό ίσως είχε κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα