Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , μία απορία έχω δεν γνωρίζω εάν μπορείτε να μου την λύσετε παρόλα αυτά θα την παραθέσω. Γνωστό μου πρόσωπο είχε απόλυση από το δημόσιο γιατί δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν οι "απουσίες" του ως εκπαιδευτικός παραπάνω .( Είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έμεινε νοσοκομείο και μετά ανάρρωση) .Αυτό που θέλω να μάθω επειδή διαφωνούσα είναι αν γίνετε ξανά να συμμετέχει στο "σύστημα" και να ξανά προσληφθεί ώστε να εργαστεί ή επειδή έγινε απόλυση δεν έχει δικαίωμα να συμμετέχει στο σύστημα?  όχι ασεπ αυτό που παίρνουν τους έκτακτους για μικρή χρονική διάρκεια εννοώ.  

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Εφόσον έχει απολυθεί υπάρχει κώλυμα. 

κώλυμα από ότι βλέπω διαρκεί 5 χρόνια. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, maikl007 είπε

κώλυμα από ότι βλέπω διαρκεί 5 χρόνια. 

λογικό. κ έγκλημα να έκανες μετά παραγραφεται :)

Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται. Κακού κάποια τέρμα εξειδικευμένη εξέταση, θα δείξει τι εχεις, αλλά μέχρι να την βρεις, μπορεί να περάσουν χρόνια 😔😔....

Δημοσ.

Οι ημέρες αναρρωτικής άδειας που μπορείς να πάρεις είναι συγκεκριμένες  και έχουν σχέση με τα χρόνια υπηρεσίας.

Ξεκινούν αν θυμάμαι καλά και αν δεν έχει αλλάξει κάτι με δύο μήνες για τα  δύο πρώτα χρόνια και στην συνέχεια προστίθεται ένας μήνας για κάθε χρόνο υπηρεσίας.

Δημοσ.

Γενικά όχι. Αλλά μπορεί να έχει διαγνωστεί πάθηση η οποία δεν πιστοποιείται με εξέταση αλλά βάση συμπτωμάτων, ιστορικού και αποκλείοντας άλλες παθήσεις. 

Πχ σύνδρομο χρονιάς κόπωσης, η διάγνωση γίνεται κάνοντας πάρα πολλές εξετάσεις και αποκλείοντας περιπτωσεις μέχρι να φτάσεις να μην βρεις τίποτε άλλο και βάση συμπτωμάτων αποφασίζει ο γιατρός. 

Σύνδρομο ευαιρεθιστου εντέρου ακριβώς το ίδιο. 

Ινομυαλγια.

Ακομα και το άσθμα δεν έχει εξέταση, ο γιατρός κάνει την διάγνωση με ερωτήσεις και βασίζεται στις απαντήσεις που θα δώσεις και στα συμπτώματα που έχεις. 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...