@ngelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μου είχε πει κάποιος εδώ στο forum να τοποθετήσω έτσι τους ανεμιστήρες για να μη μπαίνει σκόνη (έχω γενικά πρόβλημα με πολύ σκόνη).
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 1 minute ago, @ngelos said: Μου είχε πει κάποιος εδώ στο forum να τοποθετήσω έτσι τους ανεμιστήρες για να μη μπαίνει σκόνη (έχω γενικά πρόβλημα με πολύ σκόνη). αυτός που στο είπε είναι άσχετος το λιγότερο. η σκόνη είναι παντού και δε γίνεται να μη μπαίνει έστω σε ένα βαθμό. τα φίλτρα έχουν ένα λόγο ύπαρξης ισορροπίας μεταξύ ροής αέρα και καθαριότητας σωματιδίων. δε μπορείς να ψύξεις κάτι επαρκώς και το δυσκολεύεις όσο του περιορίζεις αυτή τη ροή. κάποιοι σου λένε εγώ αφήνω πλήρη ροή χωρίς φίλτρα και καθαρίζω πιο συχνά. άλλοι σου λένε εγώ βάζω φουλ φίλτρα και χαμηλή ροή με χαμηλές στροφές γιατί θέλω ησυχία και ας ζεσταίνεται εντός ορίων γιατί βαριέμαι να καθαρίζω συχνά. φτιάξε τη ροή σωστά για να αποκτήσει ισορροπία το σύστημα και να έχεις νορμάλ θερμοκρασίες πριν μπει κατακαλόκαιρο με 25+ στο δωμάτιο και κλαις NVME και άλλα κομμάτια από υπερθέρμανση ή σέρνεται ο υπολογιστής γιατί θροτλάρει cpu vga και παίζεις παιχνίδια σε slow motion. 1
@ngelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα καθαρισμό στους πάνω ανεμιστήρες και τους γύρισα ανάποδα! Το αποτέλεσμα: Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από @ngelos
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 5 minutes ago, @ngelos said: Έκανα καθαρισμό στους πάνω ανεμιστήρες και τους γύρισα ανάποδα! Το αποτέλεσμα: σκέψου να καθαρίσεις και το ψυγείο και τους μπροστά. φωτογραφίες θέλουμε. για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι που θα ρωτάνε γιατί ψήνεται ο υπολογιστής μου και γιατί πάει αργά στα παιχνίδια και σέρνεται
@ngelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε σκέψου να καθαρίσεις και το ψυγείο και τους μπροστά. φωτογραφίες θέλουμε. για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι που θα ρωτάνε γιατί ψήνεται ο υπολογιστής μου και γιατί πάει αργά στα παιχνίδια και σέρνεται Για το ψυγείο, πρέπει να βγάλω τους ανεμιστήρες που έχω μπροστά και μετά να το καθαρίσω, σωστά; Με απλό πανί το καθαρίζουμε; Δεν έχω πίεση αέρα ...
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Just now, @ngelos said: Για το ψυγείο, πρέπει να βγάλω τους ανεμιστήρες που έχω μπροστά και μετά να το καθαρίσω, σωστά; Με απλό πανί το καθαρίζουμε; Δεν έχω πίεση αέρα ... προφανώς και θα τους βγάλεις. βούρτσα παπουτσιών ή παλιά οδοντόβουρτσα τρίψιμο ελαφρύ μαζί με μια ηλεκτρική σκούπα με το ψιλό στόμιο. προφανώς κλείνεις διακόπτη τροφοδοτικού πριν κάνεις οποιαδήποτε εργασία.
@ngelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfragma είπε προφανώς και θα τους βγάλεις. βούρτσα παπουτσιών ή παλιά οδοντόβουρτσα τρίψιμο ελαφρύ μαζί με μια ηλεκτρική σκούπα με το ψιλό στόμιο. προφανώς κλείνεις διακόπτη τροφοδοτικού πριν κάνεις οποιαδήποτε εργασία. Καλά εννοείται αυτό! Απλά ψυγείο πρώτη φορά έβαλα στη ζωή μου και δεν ξέρω πως το καθαρίζεις. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από @ngelos
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 πριν κάνουμε αγορές μετράμε αποστάσεις και διαβάζουμε διαστάσεις εξαρτημάτων.
duffyduck Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Samsung MZ-V7S2T0BW SSD 970 EVO Plus 2 TB https://www.amazon.de/dp/B07MLJD32L?th=1 στα €118.78 1
duffyduck Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Samsung 980 PRO 1 TB https://www.amazon.de/gp/product/B08GS7748F?th=1 €88.46 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα