@ngelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Πήρα τον nvme 970 Evo Plus και η θερμοκρασία είναι 48 βαθμοί χωρίς χρήση. Έχετε να προτείνετε κάποια ψύκτρα που να κάνει δουλειά; Αυτή εδώ τι λέει; Be Quiet Cooling For M.2 SSD MC1 | Skroutz.gr
Dark_Nightfall Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, @ngelos είπε Πήρα τον nvme 970 Evo Plus και η θερμοκρασία είναι 48 βαθμοί χωρίς χρήση. Έχετε να προτείνετε κάποια ψύκτρα που να κάνει δουλειά; Αυτή εδώ τι λέει; Be Quiet Cooling For M.2 SSD MC1 | Skroutz.gr Η μητρική σου δεν έχει ψύκτρα ;
@ngelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Τον έβαλα στην δεύτερη θύρα που δεν έχει η μητρική. Έχω δύο nvme πάνω..
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 αν μιλάμε για το σύστημα υπογραφής τα 48 σε ηρεμία είναι πολλά. βγάλε μια φωτογραφία από το 500DX. έχω το ίδιο κουτί.
@ngelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι, αυτό είναι το σύστημα. Λες να φταίει η 4070ti που είναι από πάνω; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από @ngelos
mphxths Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, @ngelos είπε Ναι, αυτό είναι το σύστημα. Λες να φταίει η 4070ti που είναι από πάνω; Πολυ πιθανο. Στο ενα λαπτοπ εχω samsung 970 plus 250gb σαν δισκο συστηματος (windows) , και σε "ηρεμια" , αν υπαρχει δηλ τετοια σε δισκο συστηματος παιζει περιπου στους 45c. Στο αλλο φορητο εχω samsung 970 plus 500gb (linux) και η θερμοκρασια παιζει περιπου στους 28c-30c. Ισως λογω λειτουργικου παιζουν λιγοτερες background διεργασιες και αρα δεν ανεβαζει θερμοκρασια οσο ο αλλος με τα windows. Δεν βρισκω αλλη δικαιολογια. Παντως στα windows , ακομα και στους 50c βαθμους το samsung magician το θεωρει "OK" ... oποτε δεν ειναι ιδιαιτερος λογος ανησυχιας. Αν τραβηξεις κανα benchmark και χτυπησει κανα 80αρι , αυτο θεωρειται ενα θεμα Αν και ειναι λογω παρατεταμενης χρησης κατα την διαρκεια του bench. Αν εσυ που εισαι σε desktop , εχεις και αλλα parts τριγυρω του που δημιουργουν θερμοτητα , τοτε ναι , ειναι και αυτος ενας παραγοντας. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από mphxths 1
@ngelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρατηρώ ότι ο KC3000 που έχω στην ψύκτρα της μητρικής έχει 45c . Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από @ngelos
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 βγάλε μια πιο μακρινή να φαίνεται ξεκάθαρα ΟΛΟ το εσωτερικό. προφανώς και η 4070ti παίζει τεράστιο ρόλο να πετάει πάνω του ζεστό αέρα. αλλά κάτι μου λέει οτι δεν έχει στηθεί σωστά γενικότερα το σετάπ ψυγείο κουτί.
duffyduck Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-m2hs-701-heat-sink-for-m2-2280-ssd-p-PER.587899 πιαστο και με δυο μικρά δεματικά (tie wraps ή zip ties ή cable ties) και θα είσαι OK χωρίς να φοβάσαι να ξεκολλήσει η ψύκτρα Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από duffyduck
@ngelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 56 λεπτά πριν, greekfragma είπε βγάλε μια πιο μακρινή να φαίνεται ξεκάθαρα ΟΛΟ το εσωτερικό. προφανώς και η 4070ti παίζει τεράστιο ρόλο να πετάει πάνω του ζεστό αέρα. αλλά κάτι μου λέει οτι δεν έχει στηθεί σωστά γενικότερα το σετάπ ψυγείο κουτί.
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) οπωσδήποτε καθάρισμα τους ανεμιστήρες και ειδικά το ψυγείο. έχουν μαζέψει πολύ μπίχλα και δεν έχεις επαρκή είσοδο κρύου αέρα για αρχή. βάζω στοίχημα οτι το ψυγείο σου μπροστά από τη μέσα μεριά των ανεμιστήρων είναι 50% μπουκωμένο. αυτό το λέω κρίνοντας από τη μπίχλα που έχουν οι ανεμιστήρες εξαγωγής-οροφής. που συνήθως είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο καθαροί από τους εισαγωγής σε ενα σετάπ με τη πάροδο του χρόνου. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από greekfragma
ultraex2003 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) εχω την εντυπωση οτι οι ανεμηστηρες στην οροφη βαζουν αερα δεν βγαζουν !! οποτε εαν ισχυει αυτο στελνουν το ζεστο αερα κατω !! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από ultraex2003 3 1
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 1 minute ago, ultraex2003 said: εχω την εντυπωση οτι οι ανεμηστηρες στην οροφη βαζουν αερα δεν βγαζουν !! πολύ σωστός @@ngelos όπως καταλαβαίνεις υπάρχει ζήτημα με την τοποθέτηση εγκατάσταση του συστήματος. θα πρέπει αφού λυθεί όλο να καθαριστεί σωστά και να βάλεις με σωστή πλευρά όλους τους ανεμιστήρες μπροστά εισαγωγή (ο σκελετός στήριξης του bearing να κοιτάζει την πίσω πλευρά του κουτιού) πάνω εξαγωγή (ανάποδα από ότι στη φωτογραφία) πίσω εξαγωγή (σωστά στη φωτογραφία) τροφοδοτικό με τον ανεμιστήρα να κοιτάζει το πάτωμα. εγώ εστίασα στη σκόνη και παρέβλεψα τελείως τη πλευρά που κοιτάνε οι ανεμιστήρες. το θεώρησα και σε τέτοιο advanced σύστημα οτι θα έχει γίνει και σωστά. την συναρμολόγηση εσύ την έκανες ή τεχνικός; 1
@ngelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ όλους! Άρα κάνω έναν καθαρισμό και γυρίζω ανάποδα τους πάνω. Οι μπροστά είναι εντάξει (είναι οι NZXT Aer 2 RGB 140mm όπως και ο πίσω). Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από @ngelos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα