Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Σε ταξίδι προς Παρίσι, χάθηκε ένα backpack που είχα δώσει ως αποσκευή (γιατί είχε μέσα υγρά και βιβλία). Επειδή ήμουν μέλος group που βιαζόταν να ξεκινήσει, δεν το αναζήτησα (δε μου ήταν σημαντικό) στο αεροδρόμιο, αλλά είπα θα το ψάξω στην επιστροφή.

Η Skyexpress, μέσω mail αρνείται να το ψάξει, θέλει να πάω στο Βενιζέλος να συμπληρώσω μία δήλωση χειρόγραφα . Πρακτικά, ασύμφορο, βάζοντας διόδια, βενζίνη, χρόνο, και πάρκινγκ.

Ερώτηση λοιπόν. Σε ποια αρχή μπορώ να διαμαρτυρηθώ για αυτή την πρακτική?

Οκ, ας χαθεί το backpack, αλλά με εκνευρίζει η αντιμετώπιση.

(Στο παρελθόν, με lufthansa και aegean, δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν είχε χαθεί αποσκευή μου)

Δημοσ.

Δεν αναζητά η Sky Express τη βαλίτσα αλλά η συμβεβλημενη εταιρεία Handling της. Έτσι γίνεται και σε κάθε εταιρεία. 

Lufthansa κ Aegean εχουν αλλο handler, ο οποίος ίσως δέχτηκε συμπλήρωση αίτησης από μακριά, μέσω τηλεφώνου κλπ λόγω διαδικασίας. 

Η διαδικασία που ακολουθείται προβλέπεται στους διεθνείς αεροπορικους κανονισμους, δεν είναι δική τους σίγουρα απόφαση και εκεί θα δεις αν είναι καλυμμένοι κλπ. 

Καλή τύχη. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να πας στο γκισε τον απολεσθέντων και εκει να γινει "tracking" της αποσκευής σου για να δουν που ειναι. Δυο φορες σε ταξίδια μου στην Ευρώπη η βαλίτσα μου δεν μπήκε στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα να μην την παραλάβω.
Η μια ήταν φορα ηταν οταν πηγαινα και η αλλη οταν ερχόμουν. Και στις δυο περιπτώσεις πήγα στα γκισέ που εκπροσωπούν την εκάστοτε αεροπορική εταιρια, εκανα το απαραίτητο εγραφο και η αποσκευή μου παραδόθηκε σε εμενα επειτα απο μια ημερα.
Αν δεν θες να χαλάσεις λεφτα πήγαινε με το λεωφορείο κοντα στα 5 ευρω ειναι το εισιτήριο ή με τον προαστιακό.

Επεξ/σία από Petros Electron

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...