Theodore1890 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Cards of eternity Jill of the Jungle: The Complete Trilogy Honkai: Star Rail Firestone Online Idle RPG Poker club Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από Theodore1890 12 5
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) F2P δεν ειναι ολα αυτα ; το Honkai Star Rail το ξεκινησα χθες. Περα απο το σεναριο ειναι ολόιδιο με το Genshin Impact. το combat αλλαζει μονο που ειναι turn based rpg απο το action rpg που ειναι το Genshin Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από Zengar Zombolt
kamui Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε F2P δεν ειναι ολα αυτα ; το Honkai Star Rail το ξεκινησα χθες. Περα απο το σεναριο ειναι ολόιδιο με το Genshin Impact. το combat αλλαζει μονο που ειναι turn based rpg απο το action rpg που ειναι το Genshin Άσε την πάτησα και εγώ. Είπα να δω τι είναι (μιας και είμαι κολλημένος Genshinακιας) και έχασα τη μέρα μου.
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, kamui είπε Άσε την πάτησα και εγώ. Είπα να δω τι είναι (μιας και είμαι κολλημένος Genshinακιας) και έχασα τη μέρα μου. προς το παρων δεν με χαλαει αλλα ειναι σαν να παιζω το ιδιο game αλλα με αλλο skin/σεναριο
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μιας και ειμαστε στις προσφορες να πουμε κατι σχετικο γιατι μεχρι τωρα διαβαζω μονο σχολια για τις υποθεσεις των παιχνιδιων: Νομιζω οτι δεν υπαρχει προσφορα, οτι ετσι και αλλιως ειναι δωρεαν και τα 4 του τιτλου. Γιατι οταν υπαρχει προσφορα, υπαρχει η αρχικη τιμη σβησμενη και με ΜΗΔΕΝ η τιμη της προσφορας. Με ολα λοιπον τα παιχνιδια του θεματος στο καλαθι εχουμε αυτο: Ειναι λαθος της epic ή πραγματι ειναι δωρεαν ετσι και αλλιως αυτα τα 4, αρα δεν υπαρχει και προσφορα; 2
nek4d Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Ναι, FTP φαινονται αυτα και τα σημερινα φρεσκα δωρεαν παιχνιδια της εβδομαδας, ειναι τα Breathedge και Poker Club.
HateMe Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 2 hours ago, Zengar Zombolt said: F2P δεν ειναι ολα αυτα ; το Honkai Star Rail το ξεκινησα χθες. Περα απο το σεναριο ειναι ολόιδιο με το Genshin Impact. το combat αλλαζει μονο που ειναι turn based rpg απο το action rpg που ειναι το Genshin Τι ολόιδιο ; Καμία απολύτως σχέση. Μέρα με την νύχτα είναι. Έπαιξα κυριολεκτικά 5 λεπτά και το έκανα uninstall. 1000 φορές να παίξετε tower of fantasy 1
spigias Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Αχ βρε jill τι μου θύμησες τώρα πάνω κάτω το σχοινί και εμείς θαυμάζαμε τα πιξελοτα οπίσθια σού. Καλά χρόνια
HateMe Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 2 hours ago, matrixxx said: Μιας και ειμαστε στις προσφορες να πουμε κατι σχετικο γιατι μεχρι τωρα διαβαζω μονο σχολια για τις υποθεσεις των παιχνιδιων: Νομιζω οτι δεν υπαρχει προσφορα, οτι ετσι και αλλιως ειναι δωρεαν και τα 4 του τιτλου. Γιατι οταν υπαρχει προσφορα, υπαρχει η αρχικη τιμη σβησμενη και με ΜΗΔΕΝ η τιμη της προσφορας. Με ολα λοιπον τα παιχνιδια του θεματος στο καλαθι εχουμε αυτο: Ειναι λαθος της epic ή πραγματι ειναι δωρεαν ετσι και αλλιως αυτα τα 4, αρα δεν υπαρχει και προσφορα; Τα παιχνίδια είναι δωρεάν από πάντα και για πάντα. Μόνο ingame μπορείς να κάνεις αγορές ώστε να πάρεις κάποιον χαρακτήρα που σου αρέσει κλπ κλπ. Για να παίξεις απλά το κατεβάζεις ΔΩΡΕΑΝ και τέλος. Το Honkai Star μούφα, χθες βγήκε σκέψου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις