AntiCambeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Σε monitor 1080p με 1 θύρα Hdmi, θέλω να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα 1 PC και 1 PS4 για να μην μπαινοβγαίνουν τα hdmi και να γίνεται εναλλαγή ανάμεσα στα 2. Σκέφτομαι να πάρω αυτό της Ugreen που έχει την ευκολία εναλλαγής των πηγών με το κουμπί.Λογικά αν το splitter δεν έχει κουμπί, θα πρέπει η εναλλαγή να γίνεται απο το monitor.Το θέμα είναι να είναι ποιοτικό και να μην βγεί off. https://www.skroutz.gr/c/248/Accessouar-eikonas/f/1172420/HDMI-Splitter.html?o=hdmi+splitter Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από AntiCambeR
lneam Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 αν μιλας για το μοντελο που κοστιζει 9 €, εγω το θεωρω πολυ φθηνο για να ειναι ποιοτικο splitter θελεις ή switch ?
hp8 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Σε monitor 1080p με 1 θύρα Hdmi, θέλω να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα 1 PC και 1 PS4 για να μην μπαινοβγαίνουν τα hdmi και να γίνεται εναλλαγή ανάμεσα στα 2. Νομίζω θέλεις hdmi swither Πρόσεξε γιατι βγάνει σε 4k30 Hz και 4k60Hz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα