Προς το περιεχόμενο

Nec2500a ή Sony u-18a(Liteon 832S)

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείτε μου την γνώμη σας ποιο απο τα 2 είναι καλύτερο?Το nec2500a η το sony u-18a με firmware Liteon 832S (Dual Layer).

Tα έχω και τα 2 και δεν ξέρω ποιο να κρατήσω?

Εσείς ποιο θα κρατάγατε και γιατί?

Δημοσ.

Είχα το Sony DW18A (812S) και τώρα έχω το NEC,μπορώ να πώ ότι το NEC είναι καλύτερο γιατί αφενός γράφει τα Tayo Yuden DVD-R σε 8x,τα BASF 4X DVD+R σε 6x,τα ΤDK 4X DVD+R σε 6πλή ενώ το Sony (ακόμα και με firmware 832s) τα έγραφε 4x.

Σύν τοις άλλοις κάτι δισκάκια 777 που πήρα από Πειραιά,το sony δε μου τα έγραφε,ή όταν τα έγραφε,δεν έπαιζαν.

Το nec τα γράφει άψογα.

Στο μόνο που υπερτερεί ίσως το Sony είναι τα CD που τα γράφει με 40x τις πιό πολλές φορές ενώ στο Nec βλέπω από 8χ μέχρι 32χ...

Δημοσ.

Gabriel, αν εχεισ περασει τη firmware 832 (liteon) στο sony u18 και δεν εχεισ κανενα προβλημα πεσ μου πωσ το εκανες . διαβασα καποια forum αλλα δεν τα εμπιστευομαι

Το email moy ειναι : [email protected]

με την 832 γραφεισ princo γιατι εγώ στα princo exv μεγαλο προβλημα.

Μονο τα ridisk εμπιστευομαι.

Δημοσ.

Gabriel, αν εχεισ περασει τη firmware 832 (liteon) στο sony u18 και δεν εχεισ κανενα προβλημα πεσ μου πωσ το εκανες . διαβασα καποια forum αλλα δεν τα εμπιστευομαι

Το email moy ειναι : [email protected]

με την 832 γραφεισ princo γιατι εγώ στα princo exv μεγαλο προβλημα.

Μονο τα ridisk εμπιστευομαι.

Δημοσ.

ελπιζω να βοηθησει καιη αποψη μου ....

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=388665

Θελω να τονισω κατι....

για ολους οσους..κανουν συνεχως burn δισκακια σε μεγαλυτερες ταχυτητες σε σχεση με τις αναγραφομενες..

παιδια πολλες φορες το δισκακι μπορει να το γραψει μια χαρα..αλλα η ποιοτητα της εγγαφης..παιζει..δηλαδη πολλα error..και φυσικα δυσκολο διαβαστα DVD απο παλιες συσκευες..οποτε γενικα να ειστε προσεκτικοι...

μερικα τεστ με εργαλεια οπως το Nero CD/DVD Speed ή τo Κprobe για liteOn να σας φανερωσει τυχον αδυναμιες..

Φυσικα οσο πιο καλης ποιοτητας το δισκακι μεγαλυτερες οι πιθανοτητες..αυτη η παρεμβαση στην ταχυτητα..να μην κοστισει..σε ποιοτητα!

Δημοσ.

Τα τεστ έχουν δέιξει πως τα liteon είναι από τους καλύτερους readers, και μέτριας ποιότητας writer...

Από την άλλη, τα NEC είναι μέτρια readers και άψογης ποιότητας writers...

Η επιλογή δική σου... εγώ πάντως αν είχα άλλο dvd-rom για reader, θα κρατούσα το nec αν ήμουν στη θέση σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...