CaptainChris Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Αλήθεια τι τρέλα είναι αυτή που όλοι τώρα θέλετε τηλεοράσεις 65" και 75" , τόσο μεγάλα σπίτια έχετε; Η σας αρέσει να μπαίνετε μέσα στην οθόνη; Σινεμά το κάνετε το σαλόνι σας και γυρνάτε το κεφάλι συνέχεια δεξιά και αριστερά για να δείτε όλη την οθόνη. 1
Theogs Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Αποφάσισα για 75 κ ο θεός βοηθός. Με τα va panel όμως έχω ένα φόβο καθώς θα βλέπω κ υπό μικρή γωνια. Τα περισσότερα va μέσης κατηγορίας όπως η x90k βλέπω ότι αρχίζουν κ χάνουν από τις 20 μοίρες κ έπειτα ειδικά στα μαύρα χρώματα. Βγήκε προσφορά για σήμερα η q80b από το πλαίσιο στα 1370 τελική τιμή κ σκέφτομαι να τη χτυπήσω. Τι λέτε? Στα reviews τη θάβουν λίγο, στο youtube όμως που την βλέπω μου φαίνεται πολύ καλή κ μάλιστα αρκετά καλύτερη από την q70! Εσείς τι λέτε?
panospeter Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Theogs είπε Αποφάσισα για 75 κ ο θεός βοηθός. Με τα va panel όμως έχω ένα φόβο καθώς θα βλέπω κ υπό μικρή γωνια. Τα περισσότερα va μέσης κατηγορίας όπως η x90k βλέπω ότι αρχίζουν κ χάνουν από τις 20 μοίρες κ έπειτα ειδικά στα μαύρα χρώματα. Βγήκε προσφορά για σήμερα η q80b από το πλαίσιο στα 1370 τελική τιμή κ σκέφτομαι να τη χτυπήσω. Τι λέτε? Στα reviews τη θάβουν λίγο, στο youtube όμως που την βλέπω μου φαίνεται πολύ καλή κ μάλιστα αρκετά καλύτερη από την q70! Εσείς τι λέτε? Ήταν να πάρω και εγώ την Q80b (σε 55') αντί της Q70b καθώς είναι full array και έχει λίγο καλύτερα μαύρα και έκανε μόνο 80€ παραπάνω. Όμως διάβασα και εγώ τις κριτικές στο skroutz για γκρίζες ζώνες μετά από λίγη χρήση και είπα να πάω στα σίγουρα. Είναι φυσιολογικό αν υπάρχουν πολλαπλά dimming zones και led σε όλο το panel (αντί μόνο στα edges), με το χαμηλό quality control που έχει η Samsung πλέον να την πατήσεις και κάποιες ζώνες να φωτίζουν περισσότερο από κάποιες άλλες (σχηματίζοντας έτσι της οριζόντιες ζώνες που αναφέρουν οι κριτικές). Δεδομένου ότι η Samsung το θεωρεί εντός προδιαγραφών ρισκάρεις. Από την άλλη η Edge Led τεχνολογία της Q70b αφενός έχει λίγο χειρότερα μαύρα, αφετέρου κάνει ελάχιστο light bliding στις άκρες που είναι η σειρά των led. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από panospeter 1
Theogs Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, panospeter είπε Ήταν να πάρω και εγώ την Q80b (σε 55') αντί της Q70b καθώς είναι full array και έχει λίγο καλύτερα μαύρα και έκανε μόνο 80€ παραπάνω. Όμως διάβασα και εγώ τις κριτικές στο skroutz για γκρίζες ζώνες μετά από λίγη χρήση και είπα να πάω στα σίγουρα. Είναι φυσιολογικό αν υπάρχουν πολλαπλά dimming zones και led σε όλο το panel (αντί μόνο στα edges), με το χαμηλό quality control που έχει η Samsung πλέον να την πατήσεις και κάποιες ζώνες να φωτίζουν περισσότερο από κάποιες άλλες (σχηματίζοντας έτσι της οριζόντιες ζώνες που αναφέρουν οι κριτικές). Δεδομένου ότι η Samsung το θεωρεί εντός προδιαγραφών ρισκάρεις. Από την άλλη η Edge Led τεχνολογία της Q70b αφενός έχει λίγο χειρότερα μαύρα, αφετέρου κάνει ελάχιστο light bliding στις άκρες που είναι η σειρά των led. Και τελικά τι πηρες? Την q70? Μειονεκτήματα? Και από γωνία θέασης πως είναι? Στις 40 μοίρες θα έχω θέμα όταν θα κάθομαι στη γωνία του καναπέ?
panospeter Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, Theogs είπε Και τελικά τι πηρες? Την q70? Μειονεκτήματα? Και από γωνία θέασης πως είναι? Στις 40 μοίρες θα έχω θέμα όταν θα κάθομαι στη γωνία του καναπέ? Πήρα την Q70. Μειονεκτήματα για την χρήση που την θέλω δεν βρήκα (Αν κάποιος παρακολουθεί σε σκοτεινό δωμάτιο αποκλειστικά ταινίες με σκοτεινά πλάνα σίγουρα θα έχει παράπονο ότι τα μαύρα δεν είναι ικανοποιητικά). Ομοίως για τις γωνίες θέασης αν παρακολουθείς κανάλια (που έχουν φωτεινά πλάνα) δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν θες όμως να ευχαριστηθείς ταινία καλό είναι να μην ξεπερνάς τις 25 μοίρες θέασης. Επειδή το σαλόνι μου (διάταξη καναπέδων τηλεόρασης) είναι παραπλήσιο με το σχήμα που ανάρτησες έχω στρίψει την τηλεόραση γύρω στις 15 μοίρες προς τα αριστερά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα