Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Tinder ενισχύει το σύστημα επαλήθευσης φωτογραφιών του, αυτή τη φορά προσθέτοντας και βίντεο, ζητώντας από τα μέλη να τραβήξουν μια σειρά από selfie βίντεο για να αποδείξουν ότι είναι το πραγματικό πρόσωπο που ισχυρίζονται ότι είναι και όχι απλά κάποια AI δημιουργία.

Το νέο χαρακτηριστικό, που ανακοινώθηκε σήμερα, κυκλοφορεί σε παγκόσμιο επίπεδο ως η νέα μέθοδος επαλήθευσης ενός λογαριασμού και θα είναι απαραίτητη προκειμένου να αποκτηθεί το πολυπόθητο σήμα με το μπλε τσεκ επαλήθευσης, μια εντελώς διαφορετική διαδικασία σε σχέση με άλλες διάσημες υπηρεσίες.

Η νέα διαδικασία επαλήθευσης του Tinder περιλαμβάνει την εγγραφή ενός selfie βίντεο μέσω της εφαρμογής χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα του smartphone σας προκειμένου η εφαρμογή να “βεβαιωθεί” ότι υπάρχει πραγματικός άνθρωπος. Ακούγεται παρόμοιο με άλλες σύγχρονες ψηφιακές επαληθεύσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας State ID της Apple και της Google, τραπεζικών εφαρμογών, ακόμη και άλλων εφαρμογών γνωριμιών όπως το Hinge. Η τελευταία εφάρμοσε τη λειτουργία video selfie πέρυσι για να καταπολεμήσει τα ραγδαία αυξανόμενα ποσοστά απάτης που εκτείνονται σε πολλαπλές πλατφόρμες, στις οποίες περιλαμβάνονται ατυχείς ιστορίες κλοπών αυτοκινήτων, ακόμη και αρπαγής κρυπτονομισμάτων.

Η επαλήθευση στο Tinder δίνει επίσης τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν μόνο με μέλη που είναι επίσης επαληθευμένα, ένας εκλεκτός κύκλος που είναι γνωστός ως "Photo Verified Cuties". Όσοι είναι ήδη επαληθευμένοι μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν για πολύ ως πατροπαράδοτα cutie, καθώς το Tinder σχεδιάζει να ζητήσει από όλα τα μέλη του να επαληθεύσουν το λογαριασμό τους εκ νέου με video selfie "τους επόμενους μήνες", σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φήμες λένε ότι απορρίφθηκε η ιδέα για επαλήθευση μέσω ντικ πικ 😛

Επεξ/σία από mants118
  • Like 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το tinder έχει πεθάνει εδώ και καιρό.

Προς τους άσχετους που κάνουν edit το μήνυμά μου χωρίς να με ενημερώσουν, δεν υφίσταται η εξύβριση ως ποινικό αδίκημα όταν δεν συγκεκριμενοποιείται σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Επεξ/σία από ChrisN.S.
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

απο περιεργια και μονο

Ελλαδα δουλευει αυτο ? οκ το ακουμε σε ολες τις σειρες και ταινιες αλλα εχει κοινο εδω πέρα ή 20 ατομα (μαλλον αντρες ολοι λιγουρια) ?

φίλος μου ρωταει.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, great είπε

απο περιεργια και μονο

Ελλαδα δουλευει αυτο ? οκ το ακουμε σε ολες τις σειρες και ταινιες αλλα εχει κοινο εδω πέρα ή 20 ατομα (μαλλον αντρες ολοι λιγουρια) ?

φίλος μου ρωταει.

Ναι δουλεύει η αλήθεια είναι

Αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θες να πετύχει 😂😂😂

Και εγώ από ένα φίλο μου τα εμαθα

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, oKoBoko είπε

Αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις αδερφέ... 

Προσοχή όμως να μην ξεπεράσεις τον συντελεστή δόμησης!

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά έτυχε να βρω γκομενα μέσω tinder, πήγαμε σπίτι μου και την έδιωξε η γυναίκα μου! Δεν με θέλει ρε φίλε....

Δημοσ.

Ακόμα βγάζει μη γυναίκες ως γυναίκες;
Το είχα βάλει πριν από καιρό και 6/10 ήταν ότι άλλο θες πέραν γυναίκας και να πω ότι δεν είχα βάλει να βγάζει γυναίκες μόνο....
Πριν από το tinder δεν είχα ξαναδεί τέτοιο sausagefest ως γυναίκα

Spoiler

Δημοσ.

ΜΕ κατέστρεψε η εν λόγο εφαρμογή, εκεί γνώρισα την γυναίκα μου, θα ήμουν ακόμα ελεύθερος και με λεφτά 😂

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, great είπε

απο περιεργια και μονο

φίλος μου ρωταει.

Δεν ξέρω τι κάνει τώρα (μάλλον θα ειναι καλύτερο γιατί θα το μάθανε περισσότεροι) πριν ~ 11 χρόνια πάντως στην Αθήνα που το είχα βάλει έφαγα καλά δεν προχώρησε κάτι στα σοβαρά με καμία απο αυτές (και δεν υπονοώ ότι ειναι μόνο για ξεπέτες απλά δεν έτυχε σε εμένα -αλλα  απο την άλλη οκ μην πάτε και με την προοπτική ότι θα παντρευτείτε.. :P -) αλλά παράπονο δεν είχα. 

To λειτουργούσα παράλληλα με ένα άλλο που λεγόταν badoo δεν θυμάμαι κάπως έτσι. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, defortune είπε

Προσοχή όμως να μην ξεπεράσεις τον συντελεστή δόμησης!

1 ώρα πριν, oKoBoko είπε

Δεν υπάρχει ταβάνι.

Θεμελια μπορείς να χτισεις οσο καλα θέλεις, σε όροφο πας δύσκολα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dum83 είπε

Κι αν δεν τους αρέσει η φάτσα μας , θα μας κάνει scroll left προς απόρριψη;

και πολυ της πεφτεις ... σιγα το σαιτ απο τα χειροτερα ειναι ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...