Bitbit Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 έχω σε 2 λαπτοπ το ίδιο θέμα, Έχουν ξεκολλήσει τα λαστιχένια ποδαράκια της βάσης. Στο ένα έβαλα δερματόκολλα (αυτή είχα, αυτή έβαλα). Το ένα ποδαράκι ξεκόλλησε, δεν έγινε δουλειά. Στο άλλο λαπτοπ δεν έχω βάλει κάτι, κρατάνε ακόμα αλλά φοβάμαι ότι θα φύγουν και θα τα χάσω. Τι κόλλα να πάρω; Να Κολλάει λάστιχο-πλαστικό
andreas1gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Bitbit είπε έχω σε 2 λαπτοπ το ίδιο θέμα, Έχουν ξεκολλήσει τα λαστιχένια ποδαράκια της βάσης. Στο ένα έβαλα δερματόκολλα (αυτή είχα, αυτή έβαλα). Το ένα ποδαράκι ξεκόλλησε, δεν έγινε δουλειά. Στο άλλο λαπτοπ δεν έχω βάλει κάτι, κρατάνε ακόμα αλλά φοβάμαι ότι θα φύγουν και θα τα χάσω. Τι κόλλα να πάρω; Να Κολλάει λάστιχο-πλαστικό https://www.skroutz.gr/c/2828/kataskeyastikes-kolles/f/1226659/venzinokolla.html?o=βενζινοκολλα 1
nickol-us Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Βενζινόκολλα πολύ σωστά, αν βαριέσαι να ψάχνεις και η κλασσική uhu (γενικής χρήσης σωληνάριο) θα σου κάνει δουλειά. Προσοχή να αφήσεις 5-10 λεπτά την κόλλα απλωμένη πριν την συγκόλληση
Bitbit Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 θα πάω να πάρω μια να υπάρχει. όλο και κάπου αλλού θα χρειαστει ευχαριστώ
thanasisxask Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Bitbit είπε θα πάω να πάρω μια να υπάρχει. όλο και κάπου αλλού θα χρειαστει ευχαριστώ Το ποιο βασικό στην βενζινοκολλα είναι αυτό που είπε ο @nickol-us. οπωσδήποτε κόλλα και στα δύο κομμάτια που θες να κολλήσεις και τουλάχιστον 10 λεπτά να στεγνώσει η κόλλα και μετά να ενώσεις τα κομμάτια.
Maurikycli Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Συνήθως η δερματόκολλα είναι βενζινόκολλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα