Bigis Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας εχω το εξης προβλημα το οποιο το συνεχοζεται και μετα απο φρεσκια εγγατασταση windows (11 πλεον και στα 10 τα ιδια ). Οταν κανω alt tab απο το wow που παιζω στο discord η σε καποια καρτελα browser καποιες φορες μενει μαυρη η οθονη για καποια δευτερα και μετα συνεχιζει σαν να μην εχει γινει τπτ. να σημειωθει οτι εχω δοκιμασει και με xmp και χωρις xmp profile. πληροφοριες συστηματος ryzen 3600 msi b550 tomahawk memory 2 stick cmk16gx4m2b3200c16 ssd 980 pro gpu amd rx6600 saphire τι προτεινετε να κανω ? δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο .δεν αντιμετοπιζω το παραμικρο προβλημα εκτος απο αυτο και υποψιαζομαι οτι ειναι κατι με την καρτα . (sto event viewer μου βγαζει κατι κιτρινα θαυμαστικα και λεει ο driver εκανε fail και recovery monos ) και δοκιμασα ξανα καθαρη εγγατασταση driver με DDu αλλα τπτ Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από Bigis
Bigis Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε Γυρνα το game σε borderless το εκανα καμια βελτιωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα