glykoss Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Ψάχνω να αγοράσω νέο κινητό τηλέφωνο και πολύ σημαντικός παράγοντας για εμένα είναι να συνδιάζει χαμηλά SAR και αποδόσεις έως 400€ το πάρα πολύ. Το Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G(8GB/256GB) μου αρέσει αλλά έχει SAR 0.990 W/Kg on head , ψάχνω να δω αν το βγάζει σε έκδοση 4G με (8GB/256GB) αλλά το βρίσκω μόνο σε μικρότερης δυναμικότητας εκδόσεις(σε 4G εκδόσεις τα SAR είναι 0.597 W/Kg on head και θα ήμουν ικανοποιημένος με αυτή την τιμή). 1)Αναρωτιέμαι αν πάρω το 5G και κάνω ρύθμιση δικτύου να λειτουργεί μόνο σε 4G μειώνονται αυτομάτως και τα SAR του τηλεφώνου σε όλες τις λειτουργίες του? 2)Βλέπω ότι στο https://www.kimovil.com/ υπάρχει έκδοση 4G με (8GB/256GB) αλλά στο σκρουτζ και γενικά στην αναζήτηση δεν το βρίσκω να το αγοράσω στην Ελλάδα Γνωρίζει κάποιος ? Ευχαριστώ
glykoss Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Ακόμα στο σπίτι σας βάζετε φίλτρα βρύσης για το νερό που πίνετε κάθε μέρα??? Κάποια βοήθεια ίσως κάποιος στο θέμα θα ήταν πιο χρήσιμη από το σχόλιο του φίλου που δεν βοηθά κανέναν..
GATE123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, glykoss είπε Ακόμα στο σπίτι σας βάζετε φίλτρα βρύσης για το νερό που πίνετε κάθε μέρα??? Κάποια βοήθεια ίσως κάποιος στο θέμα θα ήταν πιο χρήσιμη από το σχόλιο του φίλου που δεν βοηθά κανέναν.. Όχι δεν βάζω φίλτρα νερού. Νομίζεις ότι μόνο το κινητό έχει SAR? Έχεις φάει SAR και από αλλού και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι και το κινητό σε πείραξε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα