Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάρω το λεωφορείο 32 την Κυριακή πρωί από Αριστοτέλους για Αμπελόκηπους (για το Δημοτικό Στάδιο συγκεκριμένα). Υπάρχει κανείς που το παίρνει τακτικά να μου πει αν:

1. Οι γραμμές είναι τακτικές, ξεκινούν δηλαδή περίπου κάθε 10-15 λεπτά όπως αναφέρεται στο site του ΟΑΣΘ.

2. Η διαδρομή είναι γύρω στα 10 λεπτά.

3. Μπορώ να κόψω εισιτήριο εντός του λεωφορείου.

Δημοσ.

1. Παίξε τζοκερ. Έχεις πιο πολλές πιθανότητες να κερδίσεις πάρα να ξεκινήσει το 32 στην ώρα του. 

2. Χωρίς κίνηση 10-15 λεπτά. Κυριακή πρωί δε θα έχει πιστεύω. Με κίνηση 20-25 λεπτά. 

3. Μάλλον έχει μηχανήματα με κερματα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Για να τρεξεις φανταζομαι.

Παλια ηταν χωρις πληρωμη αυτοι που ετρεχαν. Αρκει να ειχες το BIB.  Δεν ξερω αν αλλαξε τωρα. 

Εγω θα πηγαινα 15 λεπτα νωριτερα απο αυτο που υπολογιζες εξ αρχης καθως το αστικο θα ειναι γεματο με κοσμο που θα πανε κ αυτοι να τρεξουν.

1 ώρα πριν, yannis27gr είπε

Θα πάρω το λεωφορείο 32 την Κυριακή πρωί από Αριστοτέλους για Αμπελόκηπους (για το Δημοτικό Στάδιο συγκεκριμένα). Υπάρχει κανείς που το παίρνει τακτικά να μου πει αν:

1. Οι γραμμές είναι τακτικές, ξεκινούν δηλαδή περίπου κάθε 10-15 λεπτά όπως αναφέρεται στο site του ΟΑΣΘ.

2. Η διαδρομή είναι γύρω στα 10 λεπτά.

3. Μπορώ να κόψω εισιτήριο εντός του λεωφορείου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Θά έχει αρκετό κόσμο, ξεκινά όσο μπορείς νωρίτερα, το γήπεδο συνήθως τό αφήνουν ανοιχτό για προθέρμανση 

Τά λεωφορεία που κάνουν στάση κοντά στο γήπεδο είναι τα 32 , 32Α και 34 , εναλλακτικα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το 21 αλλά θα χρειαστεί να περπατήσεις περίπου 500 μέτρα 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Και τα 32 ή 34 να πάρει πάλι θα έχει περπάτημα. ;) 

Παει για 10Κ ατομικο ρεκορ κατω απο 40 λεπτα!!!! στα λιγα μετρα θα μασησει!!!;;;;!!!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...