Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας χρήστες του φόρουμ. Είμαι μαθητής της Γ λυκείου και είμαι 18 χρόνων. Το σχολείο άνοιξε την Δευτέρα 24 Απριλίου οπως γνωρίζετε και κλείνει στις 18 Μαϊου μέρα Πέμπτη. Διδακτικές μέρες είναι 13 ακόμα (σήμερα είναι Πέμπτη 27 Απριλίου). Βρίσκομουν στις 83 απουσίες πριν ανοίξει το σχολείο. Μέσα στο Πάσχα έγιναν κάποια πράγματα που δεν θέλω να μοιραστώ και άρχισα να έχω ψυχολογικά και ψυχοσωματικά προβλήματα τα οποία δεν με αφήνουν να βρίσκομαι στο σχολείο. (Παθαίνω κρίσεις και σχεδόν λιποθυμάω) Έχω φτάσει στις 105 απουσίες μιας και έχω παει σχολείο μόνο την πρώτη ώρα την Δευτέρα και την Τρίτη. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποιο δικαιολογητικο χαρτί κάτι που να μπορώ να κάνω οτιδήποτε για να μην μείνω από απουσίες μιας και είναι η τελευταία μου χρονιά και είναι κρίμα να ξανακάνω την τάξη για 13 μέρες. (Υ.Γ έχω ξεκινήσει τα ραντεβού με ψυχολόγο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρω να επιστρέψω στο σχολείο τουλάχιστον αυτες τις μέρες) 

Δημοσ.

Αυτά τα θέματα δεν είναι για να συζητιούνται σε φόρουμ, να πας να μιλήσεις με τον διευθυντή του σχολείου, μόνο εκείνος μπορεί να σε βοηθήσει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...