Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν καποιο καιρο ενα μου ειχαν χτυπησει στο θυροτηλεφωνο γυρω στη 1 το βραδυ αλλα στη καμερα δε φαινοταν κανεις. Τοτε με ειχαν καθυσηχασει γιατι και καλα μπορει να ηταν φαρσα απο παιδια. Σημερα μου ξαναχτυπησαν συο θυροτηλεφωνο αλλα αυτη τη φορα απτη πορτα της πολυκατοικιας και οχι απεξω(εχουμε δυο θυροτηλεφωνα καταλαβατε) που σημαινει οτι ανοιξαν το πορτακι της αυλης και μπηκαν να χτυπησουν τι φαση; Ειναι παλι φαρσα; Ξερετε τι παιζει ; Μηπως ειναι κατι αλλο; Χεζομαι ελαφρως απτον φοβο🥲ωρα 5 το πρωι, ας το παρω σερι

Δημοσ.

Τσεκαρουν ποια διαμερισματα ειναι αδεια για να τα μαρκαρουν και να μπουκαρουν. Δείξε σημάδια ότι εισαι μέσα ! 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, emmanouela128 είπε

Πριν καποιο καιρο ενα μου ειχαν χτυπησει στο θυροτηλεφωνο γυρω στη 1 το βραδυ αλλα στη καμερα δε φαινοταν κανεις. Τοτε με ειχαν καθυσηχασει γιατι και καλα μπορει να ηταν φαρσα απο παιδια. Σημερα μου ξαναχτυπησαν συο θυροτηλεφωνο αλλα αυτη τη φορα απτη πορτα της πολυκατοικιας και οχι απεξω(εχουμε δυο θυροτηλεφωνα καταλαβατε) που σημαινει οτι ανοιξαν το πορτακι της αυλης και μπηκαν να χτυπησουν τι φαση; Ειναι παλι φαρσα; Ξερετε τι παιζει ; Μηπως ειναι κατι αλλο; Χεζομαι ελαφρως απτον φοβο🥲ωρα 5 το πρωι, ας το παρω σερι

Αυτο που λεει το παιδι παραπανω, σταμπαρουν διαμερισματα, αμεσα γενικη συνελευση να κλειδωνετε την εξωπορτα για να ειστε ασφαλεις και εσυ το ιδιο, λογικα μπηκαν με καρτα απο την εξωπορτα την ανοιξαν για πλακα...δυστυχως ετσι μας ειχαν κλεψει και εμας...

• Like 1
Δημοσ.

ετσι εχει συμβει κ σε εμας πριν μερικα χρονια.

στην επαρχια μαλιστα που πιο ευκολα ξερουν που μενει ποιος, γνωριζω περιστατικο που επαιρναν κ τηλεφωνα ακυρες ωρες (σε σταθερο φυσικα) για να τσεκαρουν αν λειπουν οι ιδιοκτητες ή οχι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sober_ είπε

ετσι εχει συμβει κ σε εμας πριν μερικα χρονια.

στην επαρχια μαλιστα που πιο ευκολα ξερουν που μενει ποιος, γνωριζω περιστατικο που επαιρναν κ τηλεφωνα ακυρες ωρες (σε σταθερο φυσικα) για να τσεκαρουν αν λειπουν οι ιδιοκτητες ή οχι.

ή πεταγμα σακουλων σκουπιδιων σε αυλες αν δεν ειχαν απομακρυνθει σε 1-2 μερες....κανανε ντου

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Titos301 είπε

ή πεταγμα σακουλων σκουπιδιων σε αυλες αν δεν ειχαν απομακρυνθει σε 1-2 μερες....κανανε ντου

+ το πιο συνηθες "σημαδι" τα διαφημιστικα φυλλαδια που πολλες φορες αφηνουν πανω στην πορτα, στο χερουλι και αν δεν τα παρει καποιος μερικες μερες "φωναζουν" οτι λειπουμε. (μεχρι κ ταινια εχει γινει!)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ξαναχτυπησαν το κουδουνι μολις. Το ακραιο και ακομα πιο τρομακτικο ειναι οτι μετα το κουδουνι υπαρχει νεκρικη σιγη. Καμια κινηση στο θυροτηλεφωνο , κανενας ηχος απο πορτα πορτακι βηματα γυρω γυρω ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Μηπως να αναβω το φως της αυλης αν μου ξαναχτυπησουν για να τους κανω ξεκαθαρο οτι ειμαι μεσα στο σπιτι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, emmanouela128 είπε

Μηπως να αναβω το φως της αυλης αν μου ξαναχτυπησουν για να τους κανω ξεκαθαρο οτι ειμαι μεσα στο σπιτι;

Θα έπρεπε ήδη να το κάνεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...