_Power_Green_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δεν γουστάρω να πληρώσω πλέον τίποτα αφού η τράπεζα πριν δώσει το καταναλωτικό σε fund μου τα πήρε σε τόκους.Μ έχουν ζαλίσει τα κοράκια στα τηλέφωνα και πάντα η απάντηση μου είναι ότι αν δεν μου κάνουν διαγραφή χρέους 80-90% δεν θα πάρουν τίποτα.Δεν υπάρχει περιουσία παρά μόνο οι μισθοί.Πως θα καταφέρω να πετύχω αυτό που επιδιώκω; 1 3
spooker Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 32 λεπτά πριν, _Power_Green_ είπε Δεν γουστάρω να πληρώσω πλέον τίποτα αφού η τράπεζα πριν δώσει το καταναλωτικό σε fund μου τα πήρε σε τόκους.Μ έχουν ζαλίσει τα κοράκια στα τηλέφωνα και πάντα η απάντηση μου είναι ότι αν δεν μου κάνουν διαγραφή χρέους 80-90% δεν θα πάρουν τίποτα.Δεν υπάρχει περιουσία παρά μόνο οι μισθοί.Πως θα καταφέρω να πετύχω αυτό που επιδιώκω; Πλήρωσε. Άλλη φορά να σκέφτεσαι πριν πάρεις καταναλωτικό δάνειο. 4
_Power_Green_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, spooker είπε Πλήρωσε. Άλλη φορά να σκέφτεσαι πριν πάρεις καταναλωτικό δάνειο. Όταν πληρώσουν τα μεγάλα κόμματα το ποσό πού τους αναλογεί θα πληρώσω κι εγώ.Η τράπεζα μου τα έχει πάρει σε τόκους άρα έχω πληρώσει ένα μεγάλο ποσό.Αν δεν μου κάνουν διαγραφή μέχρι 90% δεν θα πάρουν τίποτα.Πως επιτυγχάνεται όμως όμως αυτό; Τηλεφωνικά τους το έχω επισημάνει ότι δεν θα πάρουν τίποτα αλλά τα κοράκια επιμένουν και μου ζαλίσουν τον έρωτα. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από _Power_Green_ 3
greekfragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δεν επιτυγχάνεται ειδικά μετά τη τελευταία απόφαση του Αρείου Πάγου που δίνει δικαιώματα στα fund που παλιά δεν είχαν. Καλύτερα να βρεις διακανονισμό να πληρωνεις πριν αποκτήσεις περιουσιακά και μπεις σε άλλες ιστορίες που δε σε συμφέρουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 32 λεπτά πριν, _Power_Green_ είπε Όταν πληρώσουν τα μεγάλα κόμματα το ποσό πού τους αναλογεί θα πληρώσω κι εγώ.Η τράπεζα μου τα έχει πάρει σε τόκους άρα έχω πληρώσει ένα μεγάλο ποσό.Αν δεν μου κάνουν διαγραφή μέχρι 90% δεν θα πάρουν τίποτα.Πως επιτυγχάνεται όμως όμως αυτό; Τηλεφωνικά τους το έχω επισημάνει ότι δεν θα πάρουν τίποτα αλλά τα κοράκια επιμένουν και μου ζαλίσουν τον έρωτα. Mην πληρώνεις τίποτα.Γιατί σκας; 1
livornian7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 εμεις κανουμε οικονομια και σκεφτομαστε να πιουμε εναν καφε απεξω και αλλοι παιρνουν καταναλωτικα χρωστανε και το παιζουν και ιστορια.... 11
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, _Power_Green_ είπε Δεν γουστάρω να πληρώσω πλέον τίποτα αφού η τράπεζα πριν δώσει το καταναλωτικό σε fund μου τα πήρε σε τόκους.Μ έχουν ζαλίσει τα κοράκια στα τηλέφωνα και πάντα η απάντηση μου είναι ότι αν δεν μου κάνουν διαγραφή χρέους 80-90% δεν θα πάρουν τίποτα.Δεν υπάρχει περιουσία παρά μόνο οι μισθοί.Πως θα καταφέρω να πετύχω αυτό που επιδιώκω; Μόνο με διακανονισμό.Αφου εχεις δουλεια ,το ποσό δεν είναι μεγάλο για να κανεις ρύθμιση.Δεν υπάρχει δεν γουστάρω,ήξερες τι τόκο έχει το δάνειο πριν το πάρεις και συμφώνησες. Αλλιώς,εφοσων δεν εχεις τίποτα στο όνομα σου,δεν μπορούν να κάνουν κάτι.Δεν θα μπορείς όμως στο μέλλον να εχεις κάτι στο όνομα σου ούτε να πάρεις κάποιο άλλο δάνειο.Δεν ξέρω αν μπορούν να τα πάρουν από το μισθό σου. Αν επικρατούσε η δίκη σου λογική,να γίνεται διαγραφή χρέους ή να μην πληρώνει καποιος επειδή έτσι γουστάρει,χωρις καμμία συνέπεια,τότε καμμία τράπεζα δεν θα έδινε ξανά δάνειο. Για τα χρεη των κομμάτων,δυστηχως δεν ισχύουν οι νόμοι.Σκέψου μόνο πως φορολογούνται οι βουλευτές με 7 χιλιάρικα μισθό το μήνα και τι σύνταξη παίρνουν με 2 θητείες,όχι 4αετιες. Καταναλωτικό δάνειο ε;Μου θύμισε αυτο,και μετά βριζαν τις τράπεζες που ζητούσαν πίσω τα χρηματα Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις