Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Unpisteftable, ποτς γκενεν στο; 1
apos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) "Η κίνηση αυτή συνδέθηκε με την πτώση των συνδρομητών κατά περισσότερο από ένα εκατομμύριο, τα δύο τρίτα των οποίων χρησιμοποιούσαν τον κωδικό πρόσβασης κάποιου άλλου" "η απώλεια ενός εκατομμυρίου χρηστών, ακόμη και αν οι περισσότεροι δεν ήταν συνδρομητές επί πληρωμή" Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς κάποιος που δεν πληρώνει θεωρείται συνδρομητής; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από apos 3 2
icenex Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η ουσια ειναι οτι εχασαν 1μυριο συνδρομες τι σημασια εχει αν πισω απο καθε συνδρομη υπηρχε 1 ατομο η το μοιραζονταν με αλλα 3 ατομα??Με λιγα λογια εχασαν 15μυρια το μηνα δεν το λες και λιγο.Μερικοι ουτε ελληνικα ουτε μαθηματικα δεν καταλαβαινουν αν κρινω απο τα σχόλια που λενε για τζαμπατζηδες. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από icenex 12 1
Choronzoon Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 πραγματικά χαίρομαι μετά από αυτό που κάναν τα καθάρματα με τη Κλεοπάτρα . Πέραν βέβαια της Κλεοπάτρας , γενικά το περιεχόμενο είναι άθλιο. όταν υπήρχε το share με άλλους δε σε πειράζει τόσο το ποσό που έδινες , πλέον που είναι πολλαπλάσιο δεν αξίζει μια , ειδικά όταν σε φτύνουν στα μούτρα με αυτά που φτιάχνουν και σου ζητάνε και το λογαριασμό. Μάλλον απίθανο ,αλλά εύχομαι να πιάσουν πάτο 2
Trapper Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Σε λάθος σημείο πιστεύω εστιάζει και ο τίτλος και εμείς. Το ζουμί, δυστυχώς για εμάς που μοιραζόμαστε συνδρομή, βρίσκεται εδώ: «Στον Καναδά, ο οποίος πιστεύουμε ότι αποτελεί αξιόπιστο δείκτη πρόβλεψης για τις ΗΠΑ, η βάση των συνδρομητών μας είναι τώρα μεγαλύτερη από ό,τι πριν από την έναρξη των αντίστοιχων μέτρων, και η αύξηση των εσόδων έχει επιταχυνθεί και αυξάνεται τώρα ταχύτερα από ό,τι στις ΗΠΑ», δήλωσε το Netflix. Από τη στιγμή που βλέπουν αύξηση μακροπρόθεσμα, μια χαρά θα συνεχίσουν το μέτρο. 9
jack124 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μακάρι να χάσουν και άλλους, πόσο το χαίρομαι πάρα πολύ.
kostasfalcon Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, Titos301 είπε Αυτο εψαξα πριν λιγο αλλα εχουν παρει για τα καλα την ανηφορα της google καμια προταση για αξιοπιστο; να μπαινει youtube και imio αξιοπρεπως Εγώ πάντως για δεύτερη TV πήρα με 179 € από το Γερμανό την TCL 32 100hz 1080P (android) Και δεν το μετάνιωσα… Έχω κατεβάσει το στρεμιο σε αυτην και εφόσον το έχω ήδη σεταρισμενο στο κινητό μου με τα απαραίτητα plug-in απλά εκανα log in 3
gameleon Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Εγώ πάντως για δεύτερη TV πήρα με 179 € από το Γερμανό την TCL 32 100hz 1080P (android) Και δεν το μετάνιωσα… Έχω κατεβάσει το στρεμιο σε αυτην και εφόσον το έχω ήδη σεταρισμενο στο κινητό μου με τα απαραίτητα plug-in απλά εκανα log in Mαζι σου, αλλά εμενα μου κάνει νερά με την εύρεση subs τελευταια. Αν γνωρίζεις καλύτερα addons, let me know! Στο θέμα μας... Για να δούμε πως θα είναι αυτά τα νεα μέτρα... αν και θεωρώ απαράδεκτη την έξτρα χρέωση για να βλέπω και στο εξοχικό μου ή οι γονείς στον επάνω όροφο. That's not what we signed for. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από gameleon
athns Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Αν έχω καταλάβει καλά,κάποιος που μοιράζει την συνδρομή του προφανώς δεν επηρεάζεται από αυτό το μέτρο.Θα συνεχίσει να πληρώνει και να παρακολουθεί κανονικά.Από τους υπόλοιπους που έτσι και αλλιώς η εταιρεία δεν είχε έσοδα αφού δεν πλήρωναν κάτι,αν έστω και ένα μικρό ποσοστό φτιάξει νέα συνδρομή,δεν θεωρειται επιτυχημένη η πολιτική αυτή? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Αυτό που μερικοί κάνετε λες και σας υποχρεώνουν με το ζόρι να βλέπετε Netflix, να το ψάξετε λίγο ε! 12
dbrillis Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, icenex είπε Η ουσια ειναι οτι εχασαν 1μυριο συνδρομες τι σημασια εχει αν πισω απο καθε συνδρομη υπηρχε 1 ατομο η το μοιραζονταν με αλλα 3 ατομα??Με λιγα λογια εχασαν 15μυρια το μηνα δεν το λες και λιγο.Μερικοι ουτε ελληνικα ουτε μαθηματικα δεν καταλαβαινουν αν κρινω απο τα σχόλια που λενε για τζαμπατζηδες. Τουλαχιστον 4 ατομα πισω απο καθε συνδρομη, το δικο μου το χρησιμοποιουσαν πανω απο 10 τζαμπατζηδες μιας και μονο εγω πληρωνα. Αν ενας πληρωνει και δεκα βλεπουν αυτο εχει κοστος για το infrastucture του Netflix, συν το οτι οι τζαμπατζηδες μπορει να καθοριζαν περιεργα trends (εβλεπαν ο,τι να 'ναι μιας και ειναι δωρεαν). Για το Netflix θα στρωσουν τα πραγματα, για τους τζαμπατζηδες που δεν θελουν να πληρωνουν τιποτα δεν θα αλλαξει τιποτα. 2
Dennis077 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Η επανάσταση ξεκίνησε από την Ισπανία και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Οι καταναλωτές έχουμε μεγάλη δύναμη αρκεί να συντονιστούμε.!! 1
kostasfalcon Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, gameleon είπε Mαζι σου, αλλά εμενα μου κάνει νερά με την εύρεση subs τελευταια. Αν γνωρίζεις καλύτερα addons, let me know Σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους…. Σχεδόν τις περισσότερες φορές υπάρχουν τουλάχιστον 5 - 6 εναλλακτικοί Για να κάνεις τη δουλειά σου…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα