Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vodkaman είπε

Όσοι δεν θέλετε "τζαμπατζήδες" φαντάζομαι ΔΕΝ ανοίγετε ποτέ το WiFi στο κινητό σας, έτσι;

Πραγματικά τι σχέση έχει τώρα αυτό, τι έχεις στο μυαλό σου, θέλεις να το αναλύσεις λίγο;

ΥΓ πιο σωστή αναλογία σε αυτό θα ήταν το να αφήνεις το ασύρματο στο σπίτι σου ανοιχτό για να μπαίνουν όσοι θέλουν ή να αφήνεις τα κλειδιά στην πόρτα

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sdikr είπε

Πραγματικά τι σχέση έχει τώρα αυτό, τι έχεις στο μυαλό σου, θέλεις να το αναλύσεις λίγο;

ΥΓ πιο σωστή αναλογία σε αυτό θα ήταν το να αφήνεις το ασύρματο στο σπίτι σου ανοιχτό για να μπαίνουν όσοι θέλουν ή να αφήνεις τα κλειδιά στην πόρτα

Το δικό μου ή το δικό σου μυαλό;

Η αναλογία που έγραψα δείχνει ότι αυτοί που δεν θέλουν διαμοιρασμο, δεν τους χαλάει το wifi (ενώ θα έπρεπε να ζητάνε χρεώσεις σε όλα και να χρεώνονται και οι ίδιοι σε όλα). 

Η αναλογία που έγραψες είναι τελείως άκυρη, αφου σε συγκεκριμένα άτομα έδιναν τους κωδικους νετφλιξ και όχι όπως εγραψες "ανοιχτό για όλους"... Προφανώς το μοναδικό σου επιχείρημα είναι ο παραλογισμος και η υπερβολή (και πουλάς και λίγη τρέλλα)... 

Όπως έγραψαν κάποιοι φίλοι, το νετφλιξ γνώριζε χρόνια τώρα και δεν το απαγόρευε. Τους λόγους τους καταλαβαίνουμε όλοι... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vodkaman είπε

Το δικό μου ή το δικό σου μυαλό;

Η αναλογία που έγραψα δείχνει ότι αυτοί που δεν θέλουν διαμοιρασμο, δεν τους χαλάει το wifi (ενώ θα έπρεπε να ζητάνε χρεώσεις σε όλα και να χρεώνονται και οι ίδιοι σε όλα). 

Η αναλογία που έγραψες είναι τελείως άκυρη, αφου σε συγκεκριμένα άτομα έδιναν τους κωδικους νετφλιξ και όχι όπως εγραψες "ανοιχτό για όλους"... Προφανώς το μοναδικό σου επιχείρημα είναι ο παραλογισμος και η υπερβολή (και πουλάς και λίγη τρέλλα)... 

Όπως έγραψαν κάποιοι φίλοι, το νετφλιξ γνώριζε χρόνια τώρα και δεν το απαγόρευε. Τους λόγους τους καταλαβαίνουμε όλοι... 

Το δικό σου

Το να δώσεις σε κάποιον τον κωδικό του wifi σημαίνει πως θα έχει πρόσβαση μόνο τοπικά στο σπίτι σου, κάτι που το netflix συνεχίζει και το επιτρέπει

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/4/2023 στις 2:14 ΠΜ, fasttam είπε

Αφού όπως λέτε υπάρχουν ένας σκασμός από εναλλακτικές λύσεις για το Netflix, και επιπλέον δεν σας ενδιαφέρει και το πρόγραμμα του, απλά παρατήσετε το. Οι απειλές του στυλ Netflix πέθανε και θα σου δείξουμε εμείς τι θα πάθεις ρε εξολοθρευτή των παιδιών της Αφρικής, δείχνουν ότι μάλλον σας ενοχλεί να μην το έχετε. Ή σας ενοχλεί επειδή δυσκολεύεστε να πληρώσετε τη συνδρομή του. Σεβαστό, αλλά δεν φταίει το Netflix γι αυτο

Το ποιο σωστό comment εως τώρα.

Δημοσ.
Στις 28/4/2023 στις 9:17 ΠΜ, heavyrain είπε

Επίσης εχω απαίτησεiς σε ηχο και εικόνα ειδικά όταν εχω δώσει χιλιάρικα για οπτικοακουστικο εξοπλισμο...που ΚΑΝΕΝΑ άλλο μηχάνημα εκτός των επισήμων Players δεν προσφέρει.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ο εξοπλισμός των χιλιάδων που έχεις δώσει πάει χαμένος λόγο του μικρού bitrare του Netflix έτσι? Που ΚΑΝΈΝΑΣ επίσημος player δεν θα βελτιώσει.

Εγώ έχω Netflix και το John wick που είδα προχθές το είδα σε HDR 10bit 7.1 Dolby από τον θείο σε αντίθεση με το sdr ψευτο 4κ stereo ήχο του Netflix

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mike299 είπε

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ο εξοπλισμός των χιλιάδων που έχεις δώσει πάει χαμένος λόγο του μικρού bitrare του Netflix έτσι? Που ΚΑΝΈΝΑΣ επίσημος player δεν θα βελτιώσει.

Εγώ έχω Netflix και το John wick που είδα προχθές το είδα σε HDR 10bit 7.1 Dolby από τον θείο σε αντίθεση με το sdr ψευτο 4κ stereo ήχο του Netflix

φυσικά και το γνωρίζω, παρ ολα αυτά  η διαφορά ειναι χαώδης απ ο,τι βλέπεις streamαρωντας online (που σε αυτα αναφέρομαι και αναφέρεται το παρόν θέμα ). Αυτά που θέλω για αρχείο τα εχώ και εγω απο τον "θείο", 50γιγα κάθε ταινία. 

Ψευδό στερεο ο ήχος δεν είναι συμπιεσμένος ναι, προφανώς δεν είναι lossless audio. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mike299 είπε

Το 90% των χρηστών που κατεβάζει παράνομα ταινίες κλπ, ΔΕΝ ενδιαφέρεται για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου και κατεβάζει συνήθως χιλιοσυμπιεσμένες "σαβούρες". Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ποιότητα της εικόνας και του ήχου του Netflix είναι όαση μπροστά τους! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tarantules είπε

Το 4; Βγήκε κιόλας ;

το 1ο το ορθοδοξο

4 ώρες πριν, billdanos είπε

Το 90% των χρηστών που κατεβάζει παράνομα ταινίες κλπ, ΔΕΝ ενδιαφέρεται για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου και κατεβάζει συνήθως χιλιοσυμπιεσμένες "σαβούρες". Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ποιότητα της εικόνας και του ήχου του Netflix είναι όαση μπροστά τους! 

Το 99% των χρηστών δεν έχουν εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ για να καταλάβουν την διαφορά. Αλλα πέρα από αυτό, ας σταματήσει ο μύθος της κακής ποιότητας στα torrent. Στην χειρότερη είναι εφάμιλλη των επίσημων και συνήθως ανώτερη. Έχω netflix και disney+ και περισσότερο από torrent βλέπω.

Επεξ/σία από mike299
  • Super Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, music_lover είπε

FB_IMG_1683190255150.jpg

Εξαρτάται τι βλέπεις, πως το βλέπεις και πού το βλέπεις... :) 

Screenshot 2023-05-04 at 12.14.17.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...