George268 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 46 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Ένα σωρό άτομα στην Ελλάδα χρησιμοποιούν netflix Τουρκίας με χρήση proxy/vpn. Το θέμα είναι να έχουν όλοι ίδια ΙΡ 100 χρήστες ούτως ή άλλως δεν γίνεται αφού μέχρι 6 συσκευές ταυτόχρονα δέχεται. το netflix επιτρεπει 6 συσκευες απο μια ip. οποτε αν δει την ιδια ip μπηκε στη λιστα ο vpn το netflix εχει δωσει τεραστια βαση σε αυτο μετα την πολιτηκη που εβγαλε.
fasttam Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αφού όπως λέτε υπάρχουν ένας σκασμός από εναλλακτικές λύσεις για το Netflix, και επιπλέον δεν σας ενδιαφέρει και το πρόγραμμα του, απλά παρατήσετε το. Οι απειλές του στυλ Netflix πέθανε και θα σου δείξουμε εμείς τι θα πάθεις ρε εξολοθρευτή των παιδιών της Αφρικής, δείχνουν ότι μάλλον σας ενοχλεί να μην το έχετε. Ή σας ενοχλεί επειδή δυσκολεύεστε να πληρώσετε τη συνδρομή του. Σεβαστό, αλλά δεν φταίει το Netflix γι αυτο Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από fasttam 6
heavyrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/4/2023 στις 8:19 ΜΜ, kostasfalcon είπε Εάν το θέτεις έτσι και με αυτό το ύφος, Δικαίωμα σου αλλά μην είσαι μέσα σ’ αυτούς που θα δω Ποστ γκρίνιας! Όποιος λοιπόν δεν θέλει να κουράζει καθόλου το μυαλουδάκι του Κάνει αυτό που λες! (Με ό,τι καλό και κακό συνεπάγεται) Όποιος έχει τη διάθεση να ασχοληθεί ελάχιστα υπάρχουν λύσεις και με μέγιστη ανάλυση εικόνας και ήχου! και με όλα μέσα όχι μόνο νετφλιξ που Έτσι κι αλλιώς είναι περιορισμένο εχω νετφλιξ από το 2011-2012 πριν καν έρθει ελλαδά, το οποιο πληρωνα ολο μονος μου... Τώρα να κάθομαι να βγάζω απο τη μύγα ξίγκι για να το παίζω "έξυπνος" και "εναλλακτικος" και ακόμα χειρότερα να προσπαθώ να πεισω τους αλλους οτι είναι "κοροΐδα " που πληρώνουν, όταν μπορώ με περίπου 1,6€ το μηνα να τα εχω όλα ( netflix, disney, prime), δεν το κανω. Επίσης εχω απαίτησεiς σε ηχο και εικόνα ειδικά όταν εχω δώσει χιλιάρικα για οπτικοακουστικο εξοπλισμο...που ΚΑΝΕΝΑ άλλο μηχάνημα εκτός των επισήμων Players δεν προσφέρει. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από heavyrain 1
killer76 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιατί θα σκεφτόμουν να κόψω το Netflix? Πλέον δεν βρίσκω εύκολα κάτι να δω. Ψάχνω ψάχνω και στο τέλος βλέπω κάτι που έχω δει 20 φορές, τύπου "Friends" Δεν με βοηθάει και η παρουσίαση των ταινιών/σειρών. Δεν μου αρέσουν τα άπειρα carousel, "Επειδή είδες", "δημοφιλή τώρα", "μονο στο netflix", "επειδή σας άρεσε το τάδε" κλπ. *Μιλάω για smart tv Θα ήθελα λίγο περισσότερα φίλτρα στην ταινιοθήκη σε smart tv. Να μπορώ να κάνω ένα συνδυασμό (Ταινίες/Σειρές, Είδος, Χρονολογία). *Μιλάω για smart tv Η απαγόρευση του διαμοιρασμού. (Με ενοχλεί αλλά το βάζω τελευταίο στους λόγους που θα έκοβα το netflix. Κάτι σαν το κερασάκι στην τούρτα). Γιατί θα σκεφτόμουν να κρατήσω το Netflix? Δεν υπάρχει κάποια νόμιμη εναλλακτική επίσημα στην χώρα μας. Δεν αναφέρω καν την disney γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου να βλέπω μόνο σταχτοπούτες και starwars. Επίσης δεν με ενδιαφέρει κάτι που δεν θα είχε Ελληνικούς υπότιτλους. Δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη, μη νόμιμη, εναλλακτική που να μπορώ να βάλω στην Smart tv μου. )(πχ Stremio). Δεν αντέχω να ανεβαίνω ένα γολγοθά, με άλλους τρόπους (kodi, download κλπ), κάθε φορά που θα ήθελα να δω ταινία. (Δεν έχει πηγές το torrent, η ποιότητα χάλια, δεν υπάρχουν υπότιτλοι, συνέχεια να χαλάει ο συγχρονισμός υποτίτλων κλπ). ----------------------------- Κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ στο Netflix, είναι τουλάχιστον στις σειρές να είχε ένα φίλτρο που να μπορόύσες να επιλέξεις να σου εμφανίσει αν οι σειρές είναι ολοκληρωμένες ή όχι. Ή τουλάχιστον ποιες ολοκληρώνονται κλίνοντας έναν κύκλο, που δηλαδή και να μην βγει άλλος κύκλος να μην υπάρχει αγωνία. Όπως ήταν για παράδειγμα το Prison Break μετά το 4ο κύκλο. Που και να μην έβγαινε 5ος μετά από 8 χρόνια, δεν θα υπήρχε αγωνία. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από killer76 1
kostasfalcon Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 54 λεπτά πριν, heavyrain είπε εχω νετφλιξ από το 2011-2012 πριν καν έρθει ελλαδά, το οποιο πληρωνα ολο μονος μου... Τώρα να κάθομαι να βγάζω απο τη μύγα ξίγκι για να το παίζω "έξυπνος" και "εναλλακτικος" και ακόμα χειρότερα να προσπαθώ να πεισω τους αλλους οτι είναι "κοροΐδα " που πληρώνουν, όταν μπορώ με περίπου 1,6€ το μηνα να τα εχω όλα ( netflix, disney, prime), δεν το κανω. Επίσης εχω απαίτησεiς σε ηχο και εικόνα ειδικά όταν εχω δώσει χιλιάρικα για οπτικοακουστικο εξοπλισμο...που ΚΑΝΕΝΑ άλλο μηχάνημα εκτός των επισήμων Players δεν προφέρει. Αφού τα έχεις όλα με 1,6 ευρώ το μήνα μπράβο σου και μαγκιά σου! Το θέμα είναι ότι όλοι υπόλοιποι δεν τα έχουνε με 1,6 ευρώ το μήνα… Και για να τελειώνουμε τον δικό μας διάλογο εγώ βλέπω αυτά που βλέπεις εσύ εντελώς δωρεάν και Με πολύ καλή ποιότητα…καλή συνέχεια!
heavyrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Αφού τα έχεις όλα με 1,6 ευρώ το μήνα μπράβο σου και μαγκιά σου! Το θέμα είναι ότι όλοι υπόλοιποι δεν τα έχουνε με 1,6 ευρώ το μήνα… Και για να τελειώνουμε τον δικό μας διάλογο εγώ βλέπω αυτά που βλέπεις εσύ εντελώς δωρεάν και Με πολύ καλή ποιότητα…καλή συνέχεια! ναι, απαιτεί να γνωρίζεις να λύνεις διαφορικές εξισώσεις για να έχεις 4 άτομα/προφιλ στο λογαριασμό σου και να μοιράζεσαι το κοστος 🙃 (1,6€ ανα υπηρεσία εννοώ προφανώς)
kostasfalcon Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, heavyrain είπε ναι, απαιτεί να γνωρίζεις να λύνεις διαφορικές εξισώσεις για να έχεις 4 άτομα/προφιλ στο λογαριασμό σου και να μοιράζεσαι το κοστος 🙃 (1,6€ ανα υπηρεσία εννοώ προφανώς) Όχι φίλε δεν θα μπω στη διαδικασία να μπλέξω με άλλους ακόμα κι αν είναι φίλοι μου ούτε να λύσω εξισώσεις ούτε να ψάχνω τον καθένα αν θα πληρώσει ή οχι …. Κάποτε στην αρχή και εγώ τα έκανα αυτά δεν είναι εξυπνάδα! Οπότε τώρα έχω περασμένο το Stremio στην Android TV μου Με ένα όμορφο και βολικό περιβάλλον χρήσης και με ενσωματωμένα όλα τα καλούδια (Netflix Apple TV Disney Amazon HBO MAX και ένα σωρό ακόμα) Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από kostasfalcon 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Να ενημερώσω πως το θέμα εδω αφορά τον έλεγχο στις συνδρομες του netflix. Συζητήσεις για το περιεχόμενο της υπηρεσίας ή τρόπους παράνομης θέασης περιεχομένου, δεν έχουν καμία θέση στο παρόν topic.
cgioris Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Το password sharing το εφάρμοσαν πρώτα πιλοτικά σε χώρες και φαίνεται να έφερε αποτελέσματα μακροπρόθεσμα. Σταδιακά πετάνε έξω τους τζαμπατζήδες και κρατάνε αυτούς που είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν. Δεν είναι υπηρεσία που τη χρειάζεσαι για να επιβιώσεις. Οπότε, ας εφαρμόσουν ό,τι τιμολογική πολιτική θέλουν. Κάθε άποψη βέβαια αν πουλάνε ακριβά ή φθηνά είναι σεβαστή.
tuning123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να συνέβαινε , ανά τον κόσμο και σε άλλα ζητήματα....
Ntinaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Στις 26/4/2023 στις 10:04 ΜΜ, james01gr είπε Οι περισσοτεροι συνδρομητές που έχασε ήταν σαν ακόλουθοι στο Instagram. Δεν πλήρωναν κάτι, χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία τζαμπε. Οχι, δεν το εβλεπαν πειρατικα, απλα πληρωνε ενας και βλεπαν αλλοι 3. Τωρα δεν θα πληρωνει ουτε αυτος ο 1.
sdikr Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Οχι, δεν το εβλεπαν πειρατικα, απλα πληρωνε ενας και βλεπαν αλλοι 3. Τωρα δεν θα πληρωνει ουτε αυτος ο 1. Το "πειρατικά" περιλαμβάνει και αυτή την περίπτωση, όταν κάνεις λογαριασμό σου λέει οτι οι 4 θεάσεις είναι αποκλειστικά για δικιά σου και οικογενειακή χρήση, όχι για να τις δίνεις δεξιά και αριστερά. Σίγουρα τόσο καιρό έκανε τα στραβά μάτια, τώρα σου λέει πως θα σταματήσει να το κάνει, στην τελική όσοι το θέλουν θα κάνουν συνδρομή δικιά τους, ίσως πιο φθηνή, οι άλλοι όχι. Θα χάσουν εναν που έκανε χρήση της υποδομής για 4, θα έλεγα πως κερδισμένοι θα βγούνε Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από sdikr
Arkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Τραγικό το Netflix. Δίνω 12 ευρώ για cosmote tv cinema το μήνα και βλέπουμε 3 σπίτια ταυτόχρονα και έχουμε και κανάλια replay tv γενικά πολύ ανώτερη εμπειρία από Netflix. Τι κάνουν εκεί στο Netflix δεν ξέρω αλλά θα χάσουν ένα 30 40% άνετα όπως το βλέπω αν συνεχίσουν έτσι και καλά να παθουν κιόλας. Μην πω για το wokeness που το έχουν ξεφτιλίσει πραγματικά είναι απαράδεκτοι. 1
Haldol Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Το πιο σωστό σχόλιο ήταν ότι έχει μία πολύ μεγάλη διαφορά ο "χρήστης" (σκέτο) από τον συνδρομητή. Ο χρήστης δε κάνει καλό στην πλατφόρμα. Πιθανότατα να τη βάζει και μέσα, με αυτά τα 2-3-4 ευρώ που πληρώνει όταν μοιράζεται μία συνδρομή με άλλους. Οπότε το Netflix δεν... «έχασε» 1Μ χρήστες αλλά... τους ΈΔΙΩΞΕ. Δηλαδή ήθελε & επέλεξε να το κάνει. 2
Vodkaman Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Όσοι δεν θέλετε "τζαμπατζήδες" φαντάζομαι ΔΕΝ ανοίγετε ποτέ το WiFi στο κινητό σας, έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα