logistoulis Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, dbrillis είπε Τουλαχιστον 4 ατομα πισω απο καθε συνδρομη, το δικο μου το χρησιμοποιουσαν πανω απο 10 τζαμπατζηδες μιας και μονο εγω πληρωνα. Αν ενας πληρωνει και δεκα βλεπουν αυτο εχει κοστος για το infrastucture του Netflix, συν το οτι οι τζαμπατζηδες μπορει να καθοριζαν περιεργα trends (εβλεπαν ο,τι να 'ναι μιας και ειναι δωρεαν). Για το Netflix θα στρωσουν τα πραγματα, για τους τζαμπατζηδες που δεν θελουν να πληρωνουν τιποτα δεν θα αλλαξει τιποτα. Κοίτα μπορείς να κάνεις ανταλλακτική οικονομία εγώ έχω να πληρώσω Netflix δε θυμάμαι πόσα χρόνια, αλλά δίνω Disney
dbrillis Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε Κοίτα μπορείς να κάνεις ανταλλακτική οικονομία εγώ έχω να πληρώσω Netflix δε θυμάμαι πόσα χρόνια, αλλά δίνω Disney Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω τοση ωρα να χαλασω στο να δω κατι, συνηθως τρωω την ωρα μου στο Youtube. To καλο (για εμενα) με αυτες τις πλατφορμες ειναι οτι μπορω να πληρωσω ενα μηνα, να δω οτι θελω και μετα να ξαναπληρωσω ενα μηνα μετα απο πεντε μηνες. Τελος, για εμενα που δεν βλεπω σειρες ή θα δω μονο αν εχουν ολοκληρωθει και ειναι καλες, δεν εχει νοημα να πληρωνω καθε μηνα για να δω ταινιες. 1
Levi_Ackerman Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Ποιος πραγματικά να το φανταζόταν οτι θα γίνει αυτό? 🤣 1 ώρα πριν, Titos301 είπε Αχ κακο που μας βρηκε Η πραγματικη απωλεια θα ειναι οταν αρχισει ο κοσμος να γυρναει τη πλατη στο αισχρο πολιτικαλ κορεκτνες τους Πες ταααααα 3
icenex Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, dbrillis είπε Τουλαχιστον 4 ατομα πισω απο καθε συνδρομη, το δικο μου το χρησιμοποιουσαν πανω απο 10 τζαμπατζηδες μιας και μονο εγω πληρωνα. Αν ενας πληρωνει και δεκα βλεπουν αυτο εχει κοστος για το infrastucture του Netflix, συν το οτι οι τζαμπατζηδες μπορει να καθοριζαν περιεργα trends (εβλεπαν ο,τι να 'ναι μιας και ειναι δωρεαν). Για το Netflix θα στρωσουν τα πραγματα, για τους τζαμπατζηδες που δεν θελουν να πληρωνουν τιποτα δεν θα αλλαξει τιποτα. Η δικη σου περιπτωση ειναι σπανια και δικο σου φταιξιμο αφου δεν σου αρεσει να την μοιραζεσαι με τοσα ατομα, το αρθρο λεει χαρακτηριστικα οτι απο τα στατιστικα φαινεται οτι ακυρωθηκαν 1 μυριο συνδρομες εκ των οποιον τα 2/3 εβλεπαν και απο αλλου κοινως διαμοιρασμος.Το συνηθιστερο ειναι 4 φιλοι πληρωναν ολοι μαζι μια συνδρομη, τους τσαμπατζηδες που τους ειδες απλα μοιραζονται το κοστος και τις οθονες. Και σου φερνω την δικη μου περιπτωση εγω πληρωνω μονος μου 4 οθονες και βλεπω σπιτι, δουλεια και η μανα μου στο κατω οροφο, κατα τα δικα τους λεγομενα κανω διαμοιρασμο.Οταν θα κανει το αστειο και θα μου ζητησει εξτρα λεφτα θα σου πω για ποτε εχει φυγει η συνδρομη και μαλιστα νομιμα χωρις συνδρομες απο τουρκιες και λοιπες χωρες.Οποτε φιλε μου εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε κατα ποσο ειναι σωστη αυτη της η κινηση η αν της γυρισει μπουμεραγκ. 5 1
kostasfalcon Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, logistoulis είπε Κοίτα μπορείς να κάνεις ανταλλακτική οικονομία εγώ έχω να πληρώσω Netflix δε θυμάμαι πόσα χρόνια, αλλά δίνω Disney Συγνώμη για το γέλιο, Αλλά ως γνωστόν το στρεμιο εχει μέσα και το Disney…
logistoulis Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Συγνώμη για το γέλιο, Αλλά ως γνωστόν το στρεμιο εχει μέσα και το Disney… Το stremio δε με βολεύει αν είναι προτιμώ το παλιό γνωστό torrent 1
dbrillis Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, icenex είπε Η δικη σου περιπτωση ειναι σπανια και δικο σου φταιξιμο αφου δεν σου αρεσει να την μοιραζεσαι με τοσα ατομα, το αρθρο λεει χαρακτηριστικα οτι απο τα στατιστικα φαινεται οτι ακυρωθηκαν 1 μυριο συνδρομες εκ των οποιον τα 2/3 εβλεπαν και απο αλλου κοινως διαμοιρασμος.Το συνηθιστερο ειναι 4 φιλοι πληρωναν ολοι μαζι μια συνδρομη, τους τσαμπατζηδες που τους ειδες απλα μοιραζονται το κοστος και τις οθονες. Και σου φερνω την δικη μου περιπτωση εγω πληρωνω μονος μου 4 οθονες και βλεπω σπιτι, δουλεια και η μανα μου στο κατω οροφο, κατα τα δικα τους λεγομενα κανω διαμοιρασμο.Οταν θα κανει το αστειο και θα μου ζητησει εξτρα λεφτα θα σου πω για ποτε εχει φυγει η συνδρομη και μαλιστα νομιμα χωρις συνδρομες απο τουρκιες και λοιπες χωρες.Οποτε φιλε μου εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε κατα ποσο ειναι σωστη αυτη της η κινηση η αν της γυρισει μπουμεραγκ. Ηταν πολυ λασκα το Netflix, η στρατηγικη τους μαλλον ηταν να αποκτησουν μεγαλο αριθμο συνδρομητων, τωρα ειναι να βγαλουν κερδος. Δεν ειναι κατα τα λεγομενα τους, κανεις διαμοιρασμο. Αν πιστευεις οτι δεν κάνεις, αφου η μανα σου μενει απο κατω, κοψε το ρευμα και παρε απο τη μανα σου, κοψε το ιντερνετ και παρε απο τη μανα σου και ουτω καθεξης. Ειναι ευκολο επισης να κοψουν Τουρκιες, Αργεντινες κτλ. Ενα ενα. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από dbrillis 1
logistoulis Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, dbrillis είπε Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω τοση ωρα να χαλασω στο να δω κατι, συνηθως τρωω την ωρα μου στο Youtube. To καλο (για εμενα) με αυτες τις πλατφορμες ειναι οτι μπορω να πληρωσω ενα μηνα, να δω οτι θελω και μετα να ξαναπληρωσω ενα μηνα μετα απο πεντε μηνες. Τελος, για εμενα που δεν βλεπω σειρες ή θα δω μονο αν εχουν ολοκληρωθει και ειναι καλες, δεν εχει νοημα να πληρωνω καθε μηνα για να δω ταινιες. Το έχω κάνει αυτό να πληρώσω για κάποιους μήνες στο amazon, αλλά θα ήθελα να κάνω ανταλλακτική οικονομία και να το έχω μόνιμα να υπάρχει. Επιπλέον συνδρομή μόνιμα δεν πληρώνω. Σκέψου έχω ήδη ρεύμα, νερό, psn και Nintendo (με το internet άστο..) δεν θέλω κι άλλη
james01gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Looter είπε Εχασαν ένα εκατομμύριο συνδρομές που πλήρωναν ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. Αν έχουν στο νετφλιξ υπαλλήλους που κάνουν υπολογισμούς όπως τους δικούς σου προβλέπω σύντομα φαλιμέντο. 😂😂 quote με την πτώση των συνδρομητών κατά περισσότερο από ένα εκατομμύριο, τα δύο τρίτα των οποίων χρησιμοποιούσαν τον κωδικό πρόσβασης κάποιου άλλου unquote μάθετε να διαβάζετε 4 λεπτά πριν, dbrillis είπε Ηταν πολυ λασκα το Netflix, η στρατηγικη τους μαλλον ηταν να αποκτησουν μεγαλο αριθμο συνδρομητων, τωρα ειναι να βγαλουν κερδος. Δεν ειναι κατα τα λεγομενα τους, κανεις διαμοιρασμο. Αν πιστευεις οτι δεν κάνεις, αφου η μανα σου μενει απο κατω, κοψε το ρευμα και παρε απο τη μανα σου, κοψε το ιντερνετ και παρε απο τη μανα σου και ουτω καθεξης. Ειναι ευκολο επισης να κοψουν Τουρκιες, Αργεντινες κτλ. Ενα ενα. η γνωστή στρατηγική. αφήνω κάτι λάσκα, να γίνω γνωστός, να γίνω απαραίτητος και μετά σφίγγω τα λουριά. αλλά σε αυτό μάλλον δεν θα πετύχει στο σημείο που το θέλει γιατί πολλοί βρίσκουν άλλες εναλλακτικές. 2
safridia Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, james01gr είπε Οι περισσοτεροι συνδρομητές που έχασε ήταν σαν ακόλουθοι στο Instagram. Δεν πλήρωναν κάτι, χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία τζαμπε. Χμμμμ, οχι εφυγαν 1.000.000 συνδρομητες που ΠΛΗΡΩΝΑΝ συνδρομη, εαν εβλεπε 1 η 4 αυτο εχει να κανει με την συνδρομη που ειχαν αγορασει ο καθενας, εαν καποιος ειχε αγορασει συνδρομη με 4 οθονες και εβλεπαν 5 ταυτοχρονα τοτε ειχε καποιο προβλημα το συστημα του netflix. Οταν μια εταιρια πουλαει ενα αυτοκινητο το χρεωνουν ενα ποσο ασχετα με το ποσα ατομα θα μπουν μεσα. Οταν αγορασεις φαγητο για το σπιτι πληρωνεις το φαγητο και ειτε το φαει ενας ειτε το φανε δυο, ειτε δεν τους αρεσει και το πεταξουν η τιμη ειναι ιδια. Καπου πρεπει να μπει ενα φρενο με τον αερα κοπανιστο 1 ώρα πριν, dbrillis είπε Κοβωντας τους τζαμπατζηδες κερδιζουν και απο λειτουργικα κοστη, bandwidth, cloud resources στα peak hours και λοιπα. Αργησαν αλλα καλα κανουν. Δηλαδη ειναι θετικο για μια εταιρια το scale down; Υπαρχει τροπος να μειωσουν περαιτερω τα λειτουργικα κοστη, τα bandwidths, τα cloud resources και ολα αυτα τα ωραια θα μπορουσαν να σταματησουν τις παραγωγες και να απολυσουν τους υπαλληλους (τρελη μειωση εξοδων) Εαν φυγουν οι πελατες βεβαια εκει θα τους χαλασει λιγο αλλα ειπαμε επιχειρηματικeς συμβουλες απο το insomnia
dbrillis Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, safridia είπε Χμμμμ, οχι εφυγαν 1.000.000 συνδρομητες που ΠΛΗΡΩΝΑΝ συνδρομη, εαν εβλεπε 1 η 4 αυτο εχει να κανει με την συνδρομη που ειχαν αγορασει ο καθενας, εαν καποιος ειχε αγορασει συνδρομη με 4 οθονες και εβλεπαν 5 ταυτοχρονα τοτε ειχε καποιο προβλημα το συστημα του netflix. Οταν μια εταιρια πουλαει ενα αυτοκινητο το χρεωνουν ενα ποσο ασχετα με το ποσα ατομα θα μπουν μεσα. Οταν αγορασεις φαγητο για το σπιτι πληρωνεις το φαγητο και ειτε το φαει ενας ειτε το φανε δυο, ειτε δεν τους αρεσει και το πεταξουν η τιμη ειναι ιδια. Καπου πρεπει να μπει ενα φρενο με τον αερα κοπανιστο Δηλαδη ειναι θετικο για μια εταιρια το scale down; Υπαρχει τροπος να μειωσουν περαιτερω τα λειτουργικα κοστη, τα bandwidths, τα cloud resources και ολα αυτα τα ωραια θα μπορουσαν να σταματησουν τις παραγωγες και να απολυσουν τους υπαλληλους (τρελη μειωση εξοδων) Εαν φυγουν οι πελατες βεβαια εκει θα τους χαλασει λιγο αλλα ειπαμε επιχειρηματικeς συμβουλες απο το insomnia Ειναι θετικο για μια εταιρια να παραμενει "μεγαλη" για τα ματια του κοσμου; Λες να μην ξερουν τι κανουν; Αν θεωρεις οτι ειναι αερας κοπανιστος, μην κοψε τη συνδρομη, μη βλεπεις τζαμπα. Τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου και φαινεται απο τα παραδειγματα σου. Το λεωφορειο της γραμμης θα κανει το δρομολογιο καθε μερα, μπει δεν μπει ανθρωπος, γιατι να πληρωνουμε αφου θα κανει τη διαδρομη ετσι αλλιως; Ακομα και για το σταθερο internet που πληρωνεις ενα ποσό και εχεις απεριοριστο, οι παροχοι που εχουν την υποδομη ζητανε απο τους μεγαλους(Google, Facebook, κτλ) να πληρωσουν εξοδα για την υποδομη. Αρα δεν ειναι ολα αερας κοπανιστος .
Diavolos666 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η πολιτική τους ήταν τόσο ανοιχτή προκειμένου να αποκτήσουν πολλούς συνδρομητές. Όταν ο αδερφός μου έβαλε σε όλο το σόι netflix επειδή αγόρασαν αυτοί για να βλέπουν τα παιδιά παιδικά, απόρησα πως επιτρέπουν σε πολλαπλές ΙΡ να χρησιμοποιούν μία συνδρομή ταυτόχρονα! Αφού λοιπόν έκαναν το netflix προσιτό σε κάθε νοικοκυριό τώρα σου λένε μία συνδρομή ανά σπίτι! Αλλά θα πρέπει να επιτρέπουν στο απλό πακέτο ΜΙΑΣ συνδρομής να έχει και 4Κ. Γιατί στην μονή συνδρομή είχε μόνο HD και αν θέλεις 4Κ αναγκάζεσαι να αγοράσεις την μεγάλη συνδρομή με 6 λογαριασμούς. Εμένα πάντως δεν θα μου λείψει καθόλου, έχουμε δωρεάν netflix εδώ και τρία χρόνια από τον αδερφό μου και δεν το έχουμε βάλει ΠΟΤΕ για να δούμε οτιδήποτε, η μόνες φορές που το βάζουμε είναι όταν έρχεται ο αδερφός μου με τα παιδιά του και θέλουν να δουν παιδικά. Δεν μου αρέσει καθόλου η φόρμουλα ταινιών τους, όλα μου φαίνονται ίδια και πολύ woke. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από Diavolos666 5
pcos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 θα το ξεκινησουν και εδω? διοτι δεν εχω καταλαβει κατι. βλεπω παντου (σπιτι,δουλεια, εξοχικο, γκομενα) οπως παλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα