mindreader Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω να εχει κανεις εμπειρια απο αυτο το προγραμμα, αλλα ισως καποιος να ξερει κατι παραπανω... Διαβαστε αυτο το αρθρο, καμια σχεση με 'πολιτικο' θεμα, θελω να γινει συζητηση απο οικονομικης και πρακτικης αποψεως. Και πειτε μου, αν νομιζετε οτι καπου πασχει το ολο εγχειρημα, ή αν αξιζει να δοκιμαστει εστω πιλοτικα απο πολιτες. https://www.news247.gr/ekloges/mera-25-22-erotiseis-kai-apantiseis-gia-to-programma-dimitra.10020515.html Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από mindreader
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Δεν νομιζω να εχει κανεις εμπειρια απο αυτο το προγραμμα, αλλα ισως καποιος να ξερει κατι παραπανω... Διαβαστε αυτο το αρθρο, καμια σχεση με 'πολιτικο' θεμα, θελω να γινει συζητηση απο οικονομικης και πρακτικης αποψεως. Και πειτε μου, αν νομιζετε οτι καπου πασχει το ολο εγχειρημα, ή αν αξιζει να δοκιμαστει εστω πιλοτικα απο πολιτες. https://www.news247.gr/ekloges/mera-25-22-erotiseis-kai-apantiseis-gia-to-programma-dimitra.10020515.html Κολοκύθια. Το ότι ο ίδιος τα λεφτά του τα έχει στην Ελβετία δεν παίζει ρόλο. 4
george1807 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, mindreader είπε Δεν νομιζω να εχει κανεις εμπειρια απο αυτο το προγραμμα, αλλα ισως καποιος να ξερει κατι παραπανω... Διαβαστε αυτο το αρθρο, καμια σχεση με 'πολιτικο' θεμα, θελω να γινει συζητηση απο οικονομικης και πρακτικης αποψεως. Και πειτε μου, αν νομιζετε οτι καπου πασχει το ολο εγχειρημα, ή αν αξιζει να δοκιμαστει εστω πιλοτικα απο πολιτες. https://www.news247.gr/ekloges/mera-25-22-erotiseis-kai-apantiseis-gia-to-programma-dimitra.10020515.html Αυτός που το πρότεινε και το κόμμα που το αντιπροσωπεύει ας φέρει πρώτα το σύνολο των χρημάτων του και των περουσιακών του στοιχείων στην Ελλάδα και ας κάνει μετά προτάσεις. Επίσης τόσο τεχνικά όσο και οικονομικά αν το αναλύσεις μπάζει από 100 μεριές. Η τράπεζα γιατί κρατάει προμήθεια; Για τα κόστη που υπάρχουν στο σύστημα διαχείρισης των πληρωμών; Ποιος θα πληρώσει servers, λογισμικό και ανθρώπους που χρειάζονται για να επαληθεύεται κάθε συναλλαγή σε κλάσμα milliseconds; Δεν είναι δωρεάν όλο αυτό το σύστημα. Από οικονομικής μεριάς γιατί να σου δίνει 8% επιτόκιο που λέει; Τι θα κάνει με τα χρήματα μας το οποίο θα του αποφέρει εγγυημένα απόδοση μεγαλύτερη του 8% ώστε να το αποδίδει μετά σε εμάς; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από george1807 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 23 λεπτά πριν, mindreader είπε Δεν νομιζω να εχει κανεις εμπειρια απο αυτο το προγραμμα Ε ναι βρε αδερφέ.Ας το δοκιμάσουμε εμείς.Αφού είναι ιδέα του Γιανη με ένα ν,που τα έχει όλα στο εξωτερικό. Κλειδωστε το.
ObeyWario! Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, mindreader είπε Και πειτε μου, αν νομιζετε οτι καπου πασχει το ολο εγχειρημα, ή αν αξιζει να δοκιμαστει εστω πιλοτικα απο πολιτες. Εγώ θα ήθελα να του δώσουμε μια ευκαιρία, μου δίνεις ευρώ και σου δίνω κάτι παλιά κουπόνια του στοιχήματος να χρησιμοποιείς πιλοτικά Και barcode έχουν και ονομαστική αξία και ότι άλλο χρειάζεται ένα νόμισμα για να μην παραχαραχτεί.Στείλε να το κανονίσουμε πριν τα πάρει άλλος Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από ObeyWario!
Προτεινόμενες αναρτήσεις