Προς το περιεχόμενο

ACER VERITON PROBLEM -

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον μητρική το κόβω. Αφορα Pc συναδέλφου

Καλησπέρα

Για καιρό δεν είχε θέμα. Ξαφνικά άρχισε τα περίεργα, σαν να βραχυκύκλωνε το πληκτρολόγιο και στα καλά καθούμενα
έγραφες κατι και σαν να έδινε εντολή για shutdown . 
Βάζω δευτερο πληκτρολόγιο πανω, για αρκετές μέρες όλα καλα. Παλι τα ιδια. Λεω μηπως εχουν καποιο θεμα τα πληκτρολόγια
και το πήρα σπίτι και χτες το ειχα ολη μερα και στο pc Μου στην εταιρία. Κανένα θεμα το πληκτρολόγιο
Απο χτες οπότε έβαλα στην συνάδελφο το δικό μου Keyboard (που δουλευω εδω και 5 χρονια). Σημερα  παλι αρχισε τα κουλα
Λεω μηπως ειναι βραχυκυκλωμένες οι θύρες usb. Βάζω μια κάρτα Pci express usb και βάζω εκει πληκτρολόγιο και ποντικι. Μετα από λιγη ωρα τα ιδια
Και το περίεργο ειναι οτι ακόμα και στο bios το παρουσίασε.... οπότε δεν ειναι θεμα εγκατάστασης windows
Τσεκαρα και το κουτι με δοκιμαστικο μηπως εχει καμια διαρροή.. τιποτα...
Κατι γινεται με τα usb σίγουρα αλλα το εκανε και με την pci express...
Στο τελος το ανοιξα, εβγαλα οτι Usb ειχε πανω (μονο Keyboard mouse) . Με το που εβαλα το Mouse μετά από 2 λεπτα εκλεισε

Βαζω νεο Mouse , τα ιδια μετα απο λιγη ωρα....

Δημοσ.
Στις 26/4/2023 στις 4:25 ΜΜ, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Μαλλον μητρική το κόβω. Αφορα Pc συναδέλφου

Καλησπέρα

Για καιρό δεν είχε θέμα. Ξαφνικά άρχισε τα περίεργα, σαν να βραχυκύκλωνε το πληκτρολόγιο και στα καλά καθούμενα
έγραφες κατι και σαν να έδινε εντολή για shutdown . 
Βάζω δευτερο πληκτρολόγιο πανω, για αρκετές μέρες όλα καλα. Παλι τα ιδια. Λεω μηπως εχουν καποιο θεμα τα πληκτρολόγια
και το πήρα σπίτι και χτες το ειχα ολη μερα και στο pc Μου στην εταιρία. Κανένα θεμα το πληκτρολόγιο
Απο χτες οπότε έβαλα στην συνάδελφο το δικό μου Keyboard (που δουλευω εδω και 5 χρονια). Σημερα  παλι αρχισε τα κουλα
Λεω μηπως ειναι βραχυκυκλωμένες οι θύρες usb. Βάζω μια κάρτα Pci express usb και βάζω εκει πληκτρολόγιο και ποντικι. Μετα από λιγη ωρα τα ιδια
Και το περίεργο ειναι οτι ακόμα και στο bios το παρουσίασε.... οπότε δεν ειναι θεμα εγκατάστασης windows
Τσεκαρα και το κουτι με δοκιμαστικο μηπως εχει καμια διαρροή.. τιποτα...
Κατι γινεται με τα usb σίγουρα αλλα το εκανε και με την pci express...
Στο τελος το ανοιξα, εβγαλα οτι Usb ειχε πανω (μονο Keyboard mouse) . Με το που εβαλα το Mouse μετά από 2 λεπτα εκλεισε

Βαζω νεο Mouse , τα ιδια μετα απο λιγη ωρα....

Πήρα νέο pc τελικά , το παλιό ήταν εκτός εγγύησης ετσι και αλλιώς . Κρατάω οτι μπορώ (cpu, ram, dvd-rw , psu, ssd) 

Δημοσ.

Καλησπέρα. εχω ανοιξει δευτερο θεμα μετα που πήρα το νεο pc

99% η πολυπριζο η πρίζα προκαλουσε τα θεματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...