sheik Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Καλησπέρα. Μεχρι πριν 3 χρονια εργαζομουν σε πολυ γνωστη πολυεθνικη κινεζικων σαβουροπαιχνιδιων (και οχι μονο) 😛 και απο οτι θυμαμαι στις εισφορες μεσα υπηρχαν καθε μηνα ποσα υπερ ΤΕΑΥΕΚ/ΤΑΠΙΤ κατι τετοιο. Ευτυχως ηρθα στα συγκαλα μου, εκανα στροφη στον κλαδο μου οποτε δεν σκοπευω να ξαναγυρισω σαν πωλητης σε καποιο εμπορικο καταστημα (ευχομαι δηλαδη να μην τα φερει ετσι η ζωη). Η ερωτηση μου ειναι η εξης : Με αυτες τις εισφορες τι γινεται ακριβως; Αφορουν την λεγομενη επικουρικη συνταξη ΟΟΟΟΤΑΝ με το καλο παρω συνταξη; Δεν γινεται να επιστραφουν νωριτερα; Ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι σχετικο...
NikosKallithea Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, sheik είπε Καλησπέρα. Μεχρι πριν 3 χρονια εργαζομουν σε πολυ γνωστη πολυεθνικη κινεζικων σαβουροπαιχνιδιων (και οχι μονο) 😛 και απο οτι θυμαμαι στις εισφορες μεσα υπηρχαν καθε μηνα ποσα υπερ ΤΕΑΥΕΚ/ΤΑΠΙΤ κατι τετοιο. Ευτυχως ηρθα στα συγκαλα μου, εκανα στροφη στον κλαδο μου οποτε δεν σκοπευω να ξαναγυρισω σαν πωλητης σε καποιο εμπορικο καταστημα (ευχομαι δηλαδη να μην τα φερει ετσι η ζωη). Η ερωτηση μου ειναι η εξης : Με αυτες τις εισφορες τι γινεται ακριβως; Αφορουν την λεγομενη επικουρικη συνταξη ΟΟΟΟΤΑΝ με το καλο παρω συνταξη; Δεν γινεται να επιστραφουν νωριτερα; Ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι σχετικο... Για να εισαι δικαιουχος επικουρικής πρεπει να εχεις καποια χρονια μινιμουμ, αν οχι πανε χαμένα. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από NikosKallithea 1
sheik Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Για να εισαι δικαιουχος επικουρικής πρεπει να εχεις καποια χρονια μινιμουμ, αν οχι πανε χαμένα. Πω τραγικο. 7 χρόνια ήμουν εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα