Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας!

Θελω να αγορασω ακουστικα,ως εδω απλο,το ζητημα ομως ειναι αυτο...

Χρησιμοποιω πολυ usbstick για να βλεπω ταινιες μεσω τηλεορασης!

Και θελω να ακουω με ακουστικα την νυχτα!

Bλεπω 2 θυρες usb

Στο Πλαισιο που αγορασα μια turbo-x μου ειπαν,οτι αυτο δεν ειναι εφικτο,μεσω usb,γιατι θα πρεπει να διαλεγω η τα ακουστικα η το στικακι!

Υπαρχει λυση,μια αλλη συνδεση,ας πουμε τα ακουστικα με rf να κανουν κατι?

Πχ ενα παραδειγμα,,,

https://www.skroutz.gr/s/21498861/QY2001-Ασύρματα-Over-Ear-Ακουστικά-Τηλεόρασης-Μαύρα.html

Επεξ/σία από nikolaos1960
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikolaos1960 είπε

Γεια σας!

Θελω να αγορασω ακουστικα,ως εδω απλο,το ζητημα ομως ειναι αυτο...

Χρησιμοποιω πολυ usbstick για να βλεπω ταινιες μεσω τηλεορασης!

Και θελω να ακουω με ακουστικα την νυχτα!

Bλεπω 2 θυρες usb

Στο Πλαισιο που αγορασα μια turbo-x μου ειπαν,οτι αυτο δεν ειναι εφικτο,μεσω usb,γιατι θα πρεπει να διαλεγω η τα ακουστικα η το στικακι!

Υπαρχει λυση,μια αλλη συνδεση,ας πουμε τα ακουστικα με rf να κανουν κατι?

Πχ ενα παραδειγμα,,,

https://www.skroutz.gr/s/21498861/QY2001-Ασύρματα-Over-Ear-Ακουστικά-Τηλεόρασης-Μαύρα.html

Πόσταρε το μοντέλο της τηλεόρσασης ή ακόμα καλύτερα μια φωτό με το πίσω μέρος της τηλεόρασης. Σε ενδιαφέρει αποκλειστικά ασύματα ακουστικά?

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας Ευχαριστω για τον κοπο σου,να με βοηθησεις!!

Μολις αγορασα ενα μοντελο ακουστικα,με καρφι,αλλα και usb,δοκιμασα με usb δεν το βλεπει καθολου,παροτι αναβουν τα Led των ακουστικων,ουτε απο αλλες πηγες HDMI,που βλεπω τα καναλια! οποτε απογοητευτηκα!

Το εκανα και σε τηλεοραση LG,και σε Τurbo-x!

Το μοντελο αυτο ειναι Turbo-X LED TV TXV-E3294 32" HD Ready

Εχει 3 θεσεις για HDMI,2 usb σε σειρα,και 4 θεσεις για RSA για συνδεση εισοδου,εξοδου AV!

Η LG εχει λιγοτερες θεσεις!

Moυ εδωσαν και μια προεκταση,οπου με το καρφι

παω σε rsa ηχου,τιποτα!

Φυσικα εχω τσεκαρει τα ακουστικα,στα ηχεια στον υπολογιστη και δουλευουν!

Δημοσ.
Στις 26/4/2023 στις 7:28 ΜΜ, nikolaos1960 είπε

Μολις αγορασα ενα μοντελο ακουστικα,με καρφι,αλλα και usb,δοκιμασα με usb δεν το βλεπει καθολου,παροτι αναβουν τα Led των ακουστικων,ουτε απο αλλες πηγες HDMI,που βλεπω τα καναλια! οποτε απογοητευτηκα!

Εχει 3 θεσεις για HDMI,2 usb σε σειρα,και 4 θεσεις για RSA για συνδεση εισοδου,εξοδου AV!

παω σε rsa ηχου,τιποτα!

Απ το usb δεν θα δουλέψει γιατί δεν αναγνωρίζουν συσκευές ήχου οι τηλεοράσεις, φως βλέπεις γιατί δίνουν λιγο ρεύμα. Το πιο πιθανό είναι να έχεις έξοδο για καρφί για ακουστικά στην turbox απλώς πρέπει να δεις να λέει audio/headphones  out. RCA αν έχει η τηλεόραση το πιο πιθανό να είναι είδος ήχου και όχι έξοδος που θες. Βεβαιώσου πρώτα ότι δεν υπάρχει audio/headphones  out (μαλλον στο πλάι) και αν δεν υπάρχει θα πρέπει να κοιτάξεις κάτι σε μετατροπή ήχου απο hdmi για ακουστικά.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 26/4/2023 στις 7:28 ΜΜ, nikolaos1960 είπε

παω σε rsa ηχου,τιποτα!

Στα χαρακτηριστικά τής τηλεόρασής σου γράφει ότι υποστηρίζει headphones, οπότε είσαι ok. Δεν θα πας μέσω usb. Υπάρχει υποδοχή που θα συνδέσεις εκεί τ' ακουστικά σου. Λογικά, θα τη βρεις στο πλάι.

Είναι όπως στη φωτογραφία - πιθανόν να έχει και βοηθητική εικόνα.

2023-05-03-130342.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστω οσους απαντησατε!

Δυστυχως το μοντελο ενω στον Σκρουτζ λεει οτι εχετε υποδοχη jack για ακουστικα,τελικα δεν εχει! Σε αλλα μοντελα εχει,αλλα εδω,ενω το γραφει οχι! στο δικο τους σαιτ δεν δινει οτι εχει υποδοχη! Οτι και να δοκιμασα,κατοπιν συμβουλων,και στο Πλαισια και αλλου,δεν εγινε τιποτα!

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nikolaos1960 είπε

Ευχαριστω οσους απαντησατε!

Δυστυχως το μοντελο ενω στον Σκρουτζ λεει οτι εχετε υποδοχη jack για ακουστικα,τελικα δεν εχει! Σε αλλα μοντελα εχει,αλλα εδω,ενω το γραφει οχι! στο δικο τους σαιτ δεν δινει οτι εχει υποδοχη! Οτι και να δοκιμασα,κατοπιν συμβουλων,και στο Πλαισια και αλλου,δεν εγινε τιποτα!

Θα μπορούσες να πάρεις ένα bluetooth transmitter τότε και να το συνδέσεις στην ψηφιακή έξοδο ήχου, και να ακούς με BT ακουστικά.

https://www.skroutz.gr/s/27021021/Ugreen-CM150-Bluetooth-Transmitter-με-Θύρα-Εξόδου-Optical-50213.html#shops

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω καλε μου φιλε!

Να το καταλαβω λιγο...

Η τηλεοραση αυτη,οπως μου ξεκαθαρισαν στο πλαισιο,δεν εχει bluetooth

Με αυτο θα εχω?

Με τρομαζει η ιδεα,μηπως δεν πιασει γιατι θα δωσω 35 γι'αυτο,συν ενα 20 αρι για ακουστικα αντιστοιχα,και πανε στον βροντο!

ΥΓ Αυτο μηπως με βοηθησει,μιας και δεν εχω απαιτησεις,απλα να μην ενοχλω!

Βεβαια τιθεται παλι το θεμα,οτι αν μπει στην μια θεση usb,δεν θα μπορω να ακουω ηχο απο το usb που εχω ταινιες!

https://www.skroutz.gr/s/28431808/BT-008-Bluetooth-Receiver-με-θύρα-εξόδου-USB.html#description

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό που έβαλες είναι receiver, ενώ χρειάζεσαι transmitter. Και, ναι, με αυτό που σου έδωσα, θα μπορείς να συνδέσεις ακουστικά μέσω bluetooth. 👍

Μία ερώτηση μόνο: τα ενσύρματα ακουστικά που πήρες τα γύρισες πίσω; Γιατί είναι κρίμα, αν τα έχεις ακόμα, να τα βγάλεις άχρηστα. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις τη λύση τού να συνδέσεις με οπτική ίνα έναν μετατροπέα από ψηφιακό σε αναλογικό ήχο. Σιγουρέψου μόνο ότι έχει έξοδο ακουστικών. 

Δύο λύσεις. Οποια προτιμάς. 

Δημοσ.

Tα ενσυρματα κανουν 10 ευρω,και δεν θα τα γυρισω,ετισ κι'αλλιως,δουλευουν αψογα στον υπολογιστη!

Πες μου,αν εχεις φυσικα χρονο,πως μπορει να γινει η νεα λυση,που προτεινεις,και με τι κοστος!

Βασει κοστους τηλεορασης,δεν της αξιζει κατι ακριβο!

Σκεψου με 120 ευρω μπορω να παρω αλλο μοντελο,με jack!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν μπορείς να συνδέσεις οπτικό καλώδιο (παίρνει ως είσοδο και coaxial), μια πρόταση είναι αυτή, που έχει και τη δυνατότητα να ρυθμίζεις την ένταση, καθώς από το τηλεκοντρόλ δεν θα μπορείς ν' αυξομειώσεις. 

Δεν περιλαμβάνει οπτικό καλώδιο, οπότε θα πρέπει να πάρεις χωριστά. 

https://rhoelect.gr/product/optical-toslink-coaxial-to-rca-metatropeas-psifiakou-ichou-me-rythmisi-entasis/?skr_prm=WyIxNWIxNjE4Zi01ODhhLTQ5ODYtOGM1Ny02YjkzODViY2IxYmEiLDE2ODM4OTM1NTEwMDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Ειδάλλως, κοιτάς κάτι που να έχει είσοδο hdmi και στις εξόδους να υποστηρίζει τ' ακουστικά σου. 

Παράδειγμα 

https://www.amazon.com/NOWBOTUCH-Extractor-Optical-Converter-Splitter/dp/B08Q879B6P

Ίδια φιλοσοφία και με το bluetooth transmitter. Πρέπει να έχει σύνδεση με υποδοχή που έχει η τηλεόρασή σου. Για παράδειγμα, αυτό που σου έστειλα πιο πάνω, κάνει για optical. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε σ'ευχαριστω!

Πρωτη φορα,βλεπω ανθρωπο να με βοηθαει τοσο πολυ!

Θα το ψαξω οπωσδηποτε,αν και ειλικρινα,δεν βγαζω ακρη,τι και πως θα το κανω!

Ποιο οπτικο καλωδιο θα εκανε?

Βασικα καταλαβα την λογικη,αλλα στα σχηματα δειχνει smart tv,και η δικη μου δεν ειναι!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να είσαι καλά, αλλά φίλη, ε; Όχι φίλος. 😋

Δεν μας βάζεις καλύτερα κάποιες φωτογραφίες να δούμε τι έχει η τηλεόραση; Βάλε από πίσω, από κάτω, από πλάι. Ο,τι έχει. Για να πούμε συγκεκριμένα πράγματα μετά. 🙂

Δημοσ.

Kαλα ζητω συγγνωμη,γιατι δεν προσεξα το Mrs..

Βεβαια δεν δινω σημασια στα αβαταρ,και απαντουσα απο συνηθεια,βασει του οτι η μεγαλη πλειοψηφια σε αυτα ,ειναι αντρες!

Γνωριζω καποιες κοπελιες σε μαγαζια,με μεγαλες γνωσεις,αλλα δεν περιμενα στο δικτυο!

Respect!

Tωρα παμε σε αλλο δυσκολο...

Ειδα πισω...

Μονο πλαι...

Εχει 4 θεσεις με εισοδους rca...

L-R-VIDEO & COAXIAL!

Aπο εκει και περα,εχει 3 θεσεις HDMI και μια διπλη USB!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έγινε κάτι για να ζητάς συγνώμη. Σιγά. Η αλήθεια είναι πως είναι ανδροκρατούμενος χώρος κι εμάς δεν μας πιάνει εύκολα το μάτι. :lol: Εύκολα θα γίνει το λάθος.

Ευχαριστώ και για τα καλά λόγια, αλλά νιώθω πως οι γνώσεις μου είναι ακόμα νηπιακές. Μ' αρέσει να μαθαίνω διάφορα τέτοια, μαστοριλίκια κλπ. Αν μπορώ να βοηθήσω με όσα ξέρω, είναι μεγάλη μου χαρά. 

Στα δικά μας τώρα. Ο μετατροπέας, που έδωσα παραπάνω, υποστηρίζει σαν είσοδο coaxial, οπότε με ένα τέτοιο καλώδιο είσαι μια χαρά. 

Αν δεν κάνω κανένα τραγικό λάθος, μιλάμε για τέτοιο καλώδιο. 

https://www.skroutz.gr/s/13172034/Sinox-Cable-RCA-male-RCA-male-5m-SXA4805.html

Για το μόνο που δεν μπορώ να σου εγγυηθώ είναι η ποιότητα του εγχειρήματος στο αποτέλεσμα, καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτή τη λύση. Αν θες, βάσει αυτών, κάνε και μια δική σου έρευνα σε άλλο εξοπλισμό για να καταλήξεις κάπου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...