Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να κάνω πρακτική αλλά να κάθομαι σπίτι? Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω απτό να τρωω 8 ώρες απτήν ημέρα μου χωρίς να πληρώνομαι. (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, τεχνικός εφαρμογών). Κάνω πρακτική αυτή την στιγμή σε service κινιτών, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ τρόπο να τελειώσω την πρακτική χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AdonFPS είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να κάνω πρακτική αλλά να κάθομαι σπίτι? Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω απτό να τρωω 8 ώρες απτήν ημέρα μου χωρίς να πληρώνομαι. (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, τεχνικός εφαρμογών). Κάνω πρακτική αυτή την στιγμή σε service κινιτών, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ τρόπο να τελειώσω την πρακτική χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω.

θεουλης

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AdonFPS είπε

Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω απτό να τρωω 8 ώρες απτήν ημέρα μου χωρίς να πληρώνομαι.

Αυτό που προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα απλά το αγαπάω!

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια δεν το λεω επειδη βαριεμαι η κατι χαχαχ, απλα ο τροπος που βγαζω λεφτα ειναι απτο pc και οταν χανω τοσες ωρες απτην ημερα μου δεν μπορω να βγαλω και πολλα, τι μπορω να κανω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, AdonFPS είπε

Ρε παιδια δεν το λεω επειδη βαριεμαι η κατι χαχαχ, απλα ο τροπος που βγαζω λεφτα ειναι απτο pc και οταν χανω τοσες ωρες απτην ημερα μου δεν μπορω να βγαλω και πολλα, τι μπορω να κανω?

Να πας κάπου και αντί να σε πληρώνουν να δουλεύεις να τους πληρώνεις εσύ για να φαίνεται ότι δουλεύεις.

Win win αυτό που σου λέω.

Πάντως για να λογικευτούμε λίγο, υπάρχουν άνθρωποι που θυσιάζουν λεφτά και ώρες για να σπουδάσουν , εσένα αν σε ενδιαφέρει μόνο το χρήμα στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα πρέπει να πας πιο πίσω την πρακτική και να την κάνεις όταν θα έχεις ελεύθερο χρόνο.

Να σου κάτσουν όλα ιδανικά δεν γίνεται.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.

Σαν να ακούω δημόσιο υπάλληλο. Αν έχεις πιο σημαντικά πράγματα να κάνεις γιατί δεν τα κάνεις και άσε την πρακτική για όταν έχεις χρόνο για σκότωμα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AdonFPS είπε

Να φτιάχνεις  στο σπίτι τα κινητά.

Δημοσ.

Η πρακτική είναι εμπειρία,μην το κοιτάς σαν χάσιμο χρόνου.Βρες κάτι που σε ενδιαφέρει και θέλεις να ασχοληθείς μελοντικά πάνω σε αυτό.Επένδυσε σε αυτό.Το ότι βγάζεις τώρα λεφτά από το ιντερνετ δεν σημαίνει ότι θα βγάζεις πάντα,φαντάζομαι ούτε εξέλιξη υπάρχει,ούτε χτίζεις προυπηρεσία δουλεύοντας στο σπίτι.Βγες έξω δούλεψε απέκτησε γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που σου αρέσει,γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις.Θα φτάσεις 30 χρονών και θα γυρνάς να λες σε μελλοντικούς εργοδότες δούλευες στο ιντερνετ και έβγαζες λεφτά από εκεί??Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά?

Δημοσ.
Στις 26/4/2023 στις 2:20 ΜΜ, AdonFPS είπε

Να 'σαι καλά. Μου έφτιαξες την ημέρα. 

Spoiler

Για να σου απαντήσω και σοβαρά... 

Υποτίθεται ότι κι η πρακτική θα σε ωφελήσει σε γνώσεις, οπότε είναι λίγο αστείο να λες ότι είναι χαμένος χρόνος. Αν το βλέπεις τόσο μηδενιστικά, τότε παρατάς την ειδικότητα του ΙΕΚ και κάνεις focus σε αυτό που κάνεις τώρα, που σου φαίνεται πιο χρήσιμο. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα. 

Δημοσ.
Στις 26/4/2023 στις 4:17 ΜΜ, AdonFPS είπε

πως βγαζεις λεφτα απο ιντερνετ?

Δημοσ.
Στις 26/4/2023 στις 4:17 ΜΜ, AdonFPS είπε

Αν βγάζεις λεφτά από τον υπολογιστή αρχηγέ μου και με αυτά μπορείς να ζήσεις τι την θες την πρακτική τότε άστη καημένε μην βασανίζεσε άδικα. Κάτσε βγάλε λεφτά από τα bitcoin/etherium/conclanio και όπως αλλιώς λέγετε πλέον η μόδα και άσε τις θέσεις εργασίας για κάποιον που την λεχει ανάγκη πραγματικά

Δημοσ.
Στις 26/4/2023 στις 12:20 ΜΜ, AdonFPS είπε

αφού ξεκίνησες πιο πολύ χρόνο θα σου φάει να αλλάξεις συνεργάτη για την πρακτική και να βρεις κάτι remote πάρα απλά να το υποστείς. Παίρνε λάπτοπ στο μαγαζί μαζί σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...