NickTG Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 42 minutes ago, xemis said: Καλά υπάρχουν και 3210 που λειτουργούν ακόμη, αλλά δεν κάνουν για σύγχρονες απαιτήσεις χρήσης Ούτε το iPhone 5 κάνει. Βέβαια το κριτήριο ήταν αν δουλεύουν. 2
terovibe Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Άκυρη ερώτηση ρε παιδιά, γίνεται να αγοράσεις refurbished συσκευή με τιμολόγιο και άρθρο 39Α χωρίς ΦΠΑ??
Herald Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, NickTG είπε Ένα Ν900 που έχω πάντως δουλεύει κανονικά. Έχω και ένα Μ600 που λογικά δεν θα έχει θέμα αλλά επειδή έχω ένα χρόνο να το ανοίξω δεν το βάζω μέσα. Δεν καταλαβαίνω τι γράφει το παλικάρι, έχω κινητά 20ετιας που δουλευουν κανονικά. Είναι τόσο τραγικά τα iPhone που το να δουλεύει ακόμα το iPhone 5 θεωρείται επίτευγμα? Τι φάση? 3
NIKODIMOS-STAFFOS Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Όπως και να έχει σαν τα iPhone δεν έχει! Συγκριτικά για μένα έχουν την καλύτερη κάμερα απ' όλα τα όλες τις άλλες μάρκες κινητών.
xemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NickTG είπε Ούτε το iPhone 5 κάνει. Βέβαια το κριτήριο ήταν αν δουλεύουν. Σαφώς και μπορείς να κάνεις σύγχρονα πράγματα με το iPhone 5 και αυτό εννοούσα με το «δουλεύει κανονικά» αλλιώς θα έγραφα λειτουργεί κανονικά. Επίσης, το αρχικό μου σχόλιο είναι για Samsung τα οποία όντως δεν θα λειτουργούν αν είναι 12ετίας Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από xemis
Herald Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, xemis είπε Σαφώς και μπορείς να κάνεις σύγχρονα πράγματα με το iPhone 5 και αυτό εννοούσα με το «δουλεύει κανονικά» αλλιώς θα έγραφα λειτουργεί κανονικά. Επίσης, το αρχικό μου σχόλιο είναι για Samsung τα οποία όντως δεν θα λειτουργούν αν είναι 12ετίας Έχω ένα note 3 που δουλεύει κανονικά, την ίδια εποχή με το iphone 5 βγήκε. Τι διάολο εννοείς δεν μπορώ να καταλάβω. Heck, έχω και ένα HTC HD2 που είναι πολύ παλιότερο από το iphone 5 και δουλεύει κανονικά. Browsing email youtube, μια χαρά τα κάνει..
NickTG Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 16 minutes ago, xemis said: Σαφώς και μπορείς να κάνεις σύγχρονα πράγματα με το iPhone 5 και αυτό εννοούσα με το «δουλεύει κανονικά» αλλιώς θα έγραφα λειτουργεί κανονικά. Επίσης, το αρχικό μου σχόλιο είναι για Samsung τα οποία όντως δεν θα λειτουργούν αν είναι 12ετίας Σύγχρονα πράγματα κάνει και το Ν900 μου. Υποθέτω πως το Galaxy S3 που μπορεί να πάρει κάμποσες custom roms με καινούριες εκδόσεις Android θα είναι και αυτό ικανό για σύγχρονα πράγματα. 1
SabotazNic Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, mants118 είπε Πάντως και τα ανακατασκευασμένα - επισκευασμένα παίζουν σε υψηλότερες τιμές απ όσο θα έπρεπε, χωρίς να δείχνει η αγορά ότι θα παίξει κάποια διόρθωση ή αλλαγή. Πιάνει πιστεύω και σε αυτή την αγορά το επιτυχημένο μάρκετινγκ του Μήλου. Μα ειναι πιστοποιημενα και ελεγμενα απο την ιδια την εταιρεια για την λειτουργικοτητα τους και αν τηρουν ακομα τις προδιαγραφες. Γιατι να παιζει σε τοσο χαμηλοτερη τιμη απο ενα καινουργιο? Καλα, δεν εχω δει την αγορα, αλλα περιμενω σε ενα 80% τουλαχιστον της αρχικης τιμης να παιζει. 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Σύγχρονα πράγματα κάνει και το Ν900 μου. Υποθέτω πως το Galaxy S3 που μπορεί να πάρει κάμποσες custom roms με καινούριες εκδόσεις Android θα είναι και αυτό ικανό για σύγχρονα πράγματα. Μπα, δυστυχως η ram σε android μερια παιζει μεγαλυτερο ρολο. Αν βαλεις σε s3 custom rom, πρεπει να αρκεστεις και με κατι lite εκδοσεις των γνωστων εφαρμογων. Πλεον εχουν βαλει αρκετα features οι σοσιαλ εφαρμογες για να τρεχουν σε μολις 2-3 gb ram
Sebu Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, immortalx είπε Η συζυγος (καθηγητρια) μου μεταφερει το ποσα πιτσιρικια γυμνασιου ερχονται στο μαθημα με refurbished iPhone 5-6 γενεων πισω. Τα περισσοτερα απο οικογενειες που μετα βιας πληρωνουν τα διδακτρα αλλα ειναι η κλασσικη περιπτωση "αμα παρεις καλο βαθμο θα σου παρω iPhone"... Βεβαια ειναι αδυνατον να πεισουν τους γονεις τους για κινητο 1000+ € αλλα πρεπει να παρουν μηλο παση θυσια, αφου τα περισσοτερα ονειρευονται να γινουν influencers και χωρις iφονι ξερουν οτι δεν πας πουθενα. Αλλο ενα παραδειγμα της καταντιας και του ξεπεσμου μας ως κοινωνια σε επιπεδο αξιων και ηθων. Και το χειροτερο δεν ειναι οτι τα παιδια εχουν απαιτησεις, το χειροτερο ειναι οτι οι γονεις ενδιδουν απλα και μονο για να μην εχουν γκρινια ή γιατι τους νοιαζει τι θα πει ο κοσμος για εκεινους ως γονεις. Στις εποχες που μεγαλωναμε εμεις, χωρις κινητα, χωρις ιντερνετ στο σχολειο, ακομα και αν "απαιτουσαμε" τα καινουρια Air Jordan ή τα καινουρια Timberland ή Γκετες ή Fly Jacket η απαντηση ηταν οχι και τελειωνε εκει το θεμα ή οταν βγαλεις δικα σου λεφτα παρε οτι θες ή αντι για Air Jordan θα σου παρω δυο ζευγαρια αθλητικα no-name αφου ξερω οτι θα τα λιωσεις/σκισεις ετσι και αλλιως αρα καλυτερα να εχεις 2ο ζευγαρι και να μην κλαιμε τα Air Jordan και ποσο δικιο ειχαν. Οτι το "θελω" μας ηταν κενο και επιδειξης και εφε και μονο δεν επαιζε κανενα ρολο και ουσια το φαινεσθαι. Και μια χαρα μεγαλωσαμε και πιο ευτυχισμενοι και πιο εστιασμενοι σε εμας, στις ανθρωπινες σχεσεις, στην καυλαντα, στο παιχνδι, στο εξω, στο διαπροσωπικο. Τωρα ολοι και ολες ειναι κολλημενοι σε μια οθονη και δεν μιλανε και προβαλουν κατι ψευτικο που δεν ειναι. Κριμα.... 3
immortalx Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Sebu είπε Αλλο ενα παραδειγμα της καταντιας και του ξεπεσμου μας ως κοινωνια σε επιπεδο αξιων και ηθων. Και το χειροτερο δεν ειναι οτι τα παιδια εχουν απαιτησεις, το χειροτερο ειναι οτι οι γονεις ενδιδουν απλα και μονο για να μην εχουν γκρινια ή γιατι τους νοιαζει τι θα πει ο κοσμος για εκεινους ως γονεις. Στις εποχες που μεγαλωναμε εμεις, χωρις κινητα, χωρις ιντερνετ στο σχολειο, ακομα και αν "απαιτουσαμε" τα καινουρια Air Jordan ή τα καινουρια Timberland ή Γκετες ή Fly Jacket η απαντηση ηταν οχι και τελειωνε εκει το θεμα ή οταν βγαλεις δικα σου λεφτα παρε οτι θες ή αντι για Air Jordan θα σου παρω δυο ζευγαρια αθλητικα no-name αφου ξερω οτι θα τα λιωσεις/σκισεις ετσι και αλλιως αρα καλυτερα να εχεις 2ο ζευγαρι και να μην κλαιμε τα Air Jordan και ποσο δικιο ειχαν. Οτι το "θελω" μας ηταν κενο και επιδειξης και εφε και μονο δεν επαιζε κανενα ρολο και ουσια το φαινεσθαι. Και μια χαρα μεγαλωσαμε και πιο ευτυχισμενοι και πιο εστιασμενοι σε εμας, στις ανθρωπινες σχεσεις, στην καυλαντα, στο παιχνδι, στο εξω, στο διαπροσωπικο. Τωρα ολοι και ολες ειναι κολλημενοι σε μια οθονη και δεν μιλανε και προβαλουν κατι ψευτικο που δεν ειναι. Κριμα.... Δεν θα αλλαζα ουτε λεξη. Οι γονεις μου τοτε ειχαν οικονομικη ανεση αλλα ηταν σφιχτοι. Το εκτιμησα πολυ αργοτερα βεβαια αλλα μονο σε καλο μου βγηκε. Με τη σειρα μου μετεφερα το ιδιο στα παιδια μου (δεν μιλαω για τσιγκουνια, αλλα για common sense) και πλεον ενηλικες και αυτοι, με ευχαριστουν. 2
BertaJourdan Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, TROIDX είπε Εγω ΔΕΝ θα παρω.... Οχι βρε φιλε. Τους εκανες την μουρη κρεας. Πανε για κλεισιμο. 3 ώρες πριν, Herald είπε Δεν καταλαβαίνω τι γράφει το παλικάρι, έχω κινητά 20ετιας που δουλευουν κανονικά. Είναι τόσο τραγικά τα iPhone που το να δουλεύει ακόμα το iPhone 5 θεωρείται επίτευγμα? Τι φάση? Αστα χαλια. Μην αγορασεις.
spirostolios Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δηλαδή η apple βεβαιώνεται ότι ελέγχει το 50% της παγκόσμιας αγοράς refurbished smartphone τα οποία μαθηματικά εντός έτους ή δύο ετών είναι σκουπίδια (χωρίς υποστήριξη, προβληματικό χαρντγουέρ κλπ). Το ερώτημα είναι τι ακριβώς κάνει παγκόσμια για τα σκουπίδια που παράγει; ή πως ελέγχει/ ή ρυθμίζει την διαχείριση των σκουπιδιών της... 1
Brainkill4r Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Όσο καλή εταιρία και να είναι η apple προτιμώ να αγοράζω τις συσκευές της καινούριες παρά ανακατασκευασμένες αφού θεωρώ ότι η διαφορά τιμής μεταξύ τους στην οποία πωλούνται είναι σχετικά μικρή και εδώ ισχύει ο κανόνας : το φθηνό είναι ακριβό και το αντίστροφο , ειδικά για τόσο ακριβά μοντέλα Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από Brainkill4r
oneos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sebu είπε Αλλο ενα παραδειγμα της καταντιας και του ξεπεσμου μας ως κοινωνια σε επιπεδο αξιων και ηθων. Και το χειροτερο δεν ειναι οτι τα παιδια εχουν απαιτησεις, το χειροτερο ειναι οτι οι γονεις ενδιδουν απλα και μονο για να μην εχουν γκρινια ή γιατι τους νοιαζει τι θα πει ο κοσμος για εκεινους ως γονεις. Έχω πάρει στα 2 παιδιά μου refurbished iPhone. Το ένα παιδί στην τρίτη λυκείου έχει refurbished iPhone 7 εδώ και 2 χρόνια και το δεύτερο στην τρίτη γυμνασίου πήρε για πρώτη φορά φέτος πριν 2 μήνες κινητό, ένα refurbished iPhone 8. Τώρα μόλις έμαθα ότι αποτελώ "Αλλο ενα παραδειγμα της καταντιας και του ξεπεσμου μας ως κοινωνια σε επιπεδο αξιων και ηθων". Το ότι εγώ έχω refurbished iPhone SE 2016 και η σύζηγος refurbished iPhone 6s γιατί εκτιμώ τη λειτουργικότητα του iOS ως χρήστης χρόνια τώρα είναι για σας τους αντι-iphone (φανατικούς, μερικοί σε επίπεδα κόμπλεξ) λεπτομέρεια ; Δεν δικαιούμαι αυτής της επιλογής ; Με τα πολύ περιορισμένα συγκριτικά οικονομικά που έχω διαθέσει θα ήμουν αποδεκτός μόνο στην περίπτωση ενός xiaomi ή alcatel; Άκου εκεί "παραδειγμα της καταντιας και του ξεπεσμου". ανοίγετε το στόμα σας και δεν ξέρετε τι λέτε... Λίγη αυτοσυγκράτηση ! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από oneos 6
Ntinaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, xemis είπε Εμ να τα λέμε κι αυτά, είναι ακριβά αλλά σε πάνε μακριά. εγώ πριν λίγους μήνες πούλησα εδώ στο insomnia iphone 5 ( 12 ετών) το οποίο δούλευε κανονικότατα. Δεν νομίζω να ισχύει αυτό για κάποιο άλλο τηλέφωνο της ίδια χρονιάς. dude εχω Nokia 8210, θελεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα