7nisiotis Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Χαμός με τόσα ταμπλετακια έως τα 150€ που που έχουν παίξει αυτές τις μέρες σε αναρτήσεις προσφορών και ειλικρινά δεν ξέρω ποια είναι η καταλληλότερη, αν όχι και η σωστή επιλογή για τη δουλειά που χρειάζεται. Ψάχνω λοιπόν κάτι για γράψιμο άρθρων, θέαση youtube/twitch, καθώς και να έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με εξωτερική οθόνη για αναπαραγωγή ταινιών σε 4Κ ανάλυση για ταξίδια. Θα με καλύψει ένα οικονομικό λάπτοπ έως ας πούμε 350€ ή μπορώ και πιο οικονομικά να κινηθώ σε μεριά τάμπλετ εφόσον θα το συνδέσω σε εξωτερικές τηλεοράσεις ή οθόνες -ή καλύτερα κάποιο mini pc; (ευχαριστώ προκαταβολικά) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Στις 26/4/2023 στις 2:38 ΠΜ, 7nisiotis είπε Καλησπέρα. Χαμός με τόσα ταμπλετακια έως τα 150€ που που έχουν παίξει αυτές τις μέρες σε αναρτήσεις προσφορών και ειλικρινά δεν ξέρω ποια είναι η καταλληλότερη, αν όχι και η σωστή επιλογή για τη δουλειά που χρειάζεται. Ψάχνω λοιπόν κάτι για γράψιμο άρθρων, θέαση youtube/twitch, καθώς και να έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με εξωτερική οθόνη για αναπαραγωγή ταινιών σε 4Κ ανάλυση για ταξίδια. Θα με καλύψει ένα οικονομικό λάπτοπ έως ας πούμε 350€ ή μπορώ και πιο οικονομικά να κινηθώ σε μεριά τάμπλετ εφόσον θα το συνδέσω σε εξωτερικές τηλεοράσεις ή οθόνες -ή καλύτερα κάποιο mini pc; (ευχαριστώ προκαταβολικά) Τα οικονομικά tablet δεν έχουν συνήθως έξοδο εικονας.Μπορεις να τα συνδέσεις μέσω cast εάν η tv/οθόνη είναι smart αλλά λογικά θα έχεις μαύρες μπάρες δεξιά/αριστερά λόγο διαφορετικής αναλογίας οθόνης Τώρα για κάποιο mini PC, προφανώς χάνεις την χρήση on the go και προφανώς πρέπει να κουβαλάς μαζί σου πληκτρολόγιο/ποντίκι. Εγώ για αυτά που περιγράφεις θα έλεγα για 13-14αρη λάπτοπ αλλά δεν ξέρω εάν θα βρεις εκεί γύρω στα χρήματα που διαθέτεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα