kariolikos Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ό,τι λέει ο τίτλος.Μεταφορά 200αρας γραμμής λόγω μετακόμισης , από κέντρο Αθηνας στο Περιστερι και με ενημέρωσαν από Νοβα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή να συνδεθώ.Σοκ Ο υπάλληλος στο κατάστημα μου πρότεινε το simplefi, αλλά δεν με έπεισε.Θεωρώ ότι ανεβαίνω στο κόστος πολύ και μ είναι δύσκολο να πιστέψω α) ότι δεν υπάρχει γραμμή να συνδεθώ β) ότι δεν υπάρχει εναλλακτική στο να κρατήσω τον αριθμό μου με χρήση σταθερού τηλεφώνου. Μου ανέφερε ότι δεν έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο πάροχο, αλλά γενικά Θα ξαναμιλήσω αύριο και θα επανέλθω Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από kariolikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Στις 200 αρες γραμες δεν υπάρχει βρόγχος ακόμα κ στα vdsl δεν υπάρχει.....βρόχος είναι παλιά ορολογία που υπάρχει στις pstn συνδέσεις...οι οποίες ανιχνεύονται με πολυμετρο.......οι ευρυζωνικές συνδέσεις ανιχνεύονται με γεννήτρια utp....άρα ψέματα λένε για να κολησιαργουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, e1995kati said: Στις 200 αρες γραμες δεν υπάρχει βρόγχος ακόμα κ στα vdsl δεν υπάρχει.....βρόχος είναι παλιά ορολογία που υπάρχει στις pstn συνδέσεις...οι οποίες ανιχνεύονται με πολυμετρο.......οι ευρυζωνικές συνδέσεις ανιχνεύονται με γεννήτρια utp....άρα ψέματα λένε για να κολησιαργουν Προφανώς εννοεί 200άρα VDSL στην οποία υπάρχει φυσικά ζεύγος χαλκού (εξού και το «βρόχος» που ακόμα έτσι λέγεται) για να έρθει σπίτι σου (δεν έρχεται ούτε με οπτική ίνα ούτε με ιστό αράχνης). Και προφανώς μπορεί να υπάρχει μη διαθεσιμότητα είτε λόγω έλλειψης ελεύθερης θέσης στις 35b capable κάρτες στην καμπίνα είτε λόγω έλλειψης ελεύθερου απερχομένου μέχρι την πολυκατοικία. Δεν είναι καν σπάνιο. Έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό και στο γειτονικό φόρουμ, ειδικά σε πολυκατοικημένες περιοχές. 12 minutes ago, e1995kati said: άρα ψέματα λένε για να κολησιαργουν Το ρήμα είναι «κωλυσιεργώ». 12 minutes ago, e1995kati said: γεννήτρια utp *xDSL Tester Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από infin1tyGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Οπλισου με υπομονη και ευχησου να μετακομισει καποιος γρηγορα απο εκει και να εισαι 1ος στη λιστα αναμονης...για να παρεις τη θεση του μεχρι τοτε αν η πολυκατοικια ειναι σε καλο σημειο υψομετρικα τσεκαρε για sky telecom, τωρα για τον αριθμο σταθερου κανονικα ειναι αυτοι υποχρεωμενοι να στον κρατησουν μην χαθει 8 ώρες πριν, kariolikos είπε Ό,τι λέει ο τίτλος.Μεταφορά 200αρας γραμμής λόγω μετακόμισης , από κέντρο Αθηνας στο Περιστερι και με ενημέρωσαν από Νοβα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή να συνδεθώ.Σοκ Ο υπάλληλος στο κατάστημα μου πρότεινε το simplefi, αλλά δεν με έπεισε.Θεωρώ ότι ανεβαίνω στο κόστος πολύ και μ είναι δύσκολο να πιστέψω α) ότι δεν υπάρχει γραμμή να συνδεθώ β) ότι δεν υπάρχει εναλλακτική στο να κρατήσω τον αριθμό μου με χρήση σταθερού τηλεφώνου. Μου ανέφερε ότι δεν έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο πάροχο, αλλά γενικά Θα ξαναμιλήσω αύριο και θα επανέλθω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Καλημερα και ευχαριστώ Είναι διπλοκατοικία (ισόγειο κ πρώτος ) και είμαι στον 1ο.Δεν θα έχω πρόσβαση στην ταράτσα, διότι ο ιδιοκτήτης θέλει να σηκώσει όροφο.Μέχρι τώρα με 4g πιάνω 80-90Mbps d/l κ 40Μbps u/l.Έχει καλή λήψη προς το παρόν.Δεν γνωρίζω αν θα αλλάξει κάτι μετά την οικοδόμηση του πάνω ορόφου Όποτε ισχύουν τα λεγόμενα και περιμένω να αδειάσει κάποια θέση , ας πούμε , και να με εξυπηρετήσει ο πάροχος Το σταθερό το θελω για διάφορους λόγους.Ένας από αυτούς είναι ότι πολύ πρόσφατα κατάφεραν να μου το ξεμπλοκάρουν μετά απο την αναβάθμιση (βλέπε θέμα: προβλημα με σταθερό nova) και δεν προλάβαμε καλά καλά να το χρησιμοποιήσουμε.Ειμαστε landline φανς εδώ στο σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 κανε φορητοτητα την σταθερη γραμμη σου σε μη γεωγραφικο παροχο. Και μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη στο κινητο σου και να δεχεσε κλησεις εισερχομενες οταν σε καλουνε στο σταθερο σου τηλεφωνο . Δες στην intertelecom. Υπαρχει δυνατοτητα με συσκευη voip box να συνδεσεις και ενα απλο σταθερο τηλεφωνο επανω. Οποτε με ενα 4g+ router εχεις ιντερνετ και μετα συνδεεις και το voip box επανω και εχεις και σταθερο . Δωρεαν εισερχομενες κλησεις με ενα ετησιο παγιο. Και οι εξερχομενες επιλεγεις ενα πακετο ομιλιας . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Ευχαριστώ για απάντηση Κοίταξα στο σαιτ τους τις υπηρεσίες τους .Δεν έχουν κάποιο πρόγραμμα ίντερνετ για να έχω σε αυτούς συνδυαστικά 4g και την υπηρεσία voip, εκτός από κάποια travel πακέτα mb, που απευθύνονται για άλλη χρήση.Θα πρέπει να βρω 4g /5g modem/router πρώτα κ μετά να εξετάσω το «σταθερό».Η πιο άμεση οικονομική κ πρακτική λύση προς το παρόν είναι η εκτροπή σε κινητό για τος εισερχόμενες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Στις 27/4/2023 στις 10:12 ΠΜ, kariolikos είπε Ευχαριστώ για απάντηση Κοίταξα στο σαιτ τους τις υπηρεσίες τους .Δεν έχουν κάποιο πρόγραμμα ίντερνετ για να έχω σε αυτούς συνδυαστικά 4g και την υπηρεσία voip, εκτός από κάποια travel πακέτα mb, που απευθύνονται για άλλη χρήση.Θα πρέπει να βρω 4g /5g modem/router πρώτα κ μετά να εξετάσω το «σταθερό».Η πιο άμεση οικονομική κ πρακτική λύση προς το παρόν είναι η εκτροπή σε κινητό για τος εισερχόμενες. δεν μπορεί να γίνει εκτροπή αν δεν έχω γραμμή , μου είπαν από τον πάροχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bwaaah Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Έχω το ίδιο πρόβλημα για 24άρα γραμμή... ούτε στη σομαλία παιδιά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Τελικα έγινε σύνδεση σε 24αρα γραμμή NOVA. Η Cosmote έβλεπε 24αρα γραμμη και κάπως έτσι το κατάλαβα και τους το είπα στη Nova και το βρήκαν.Ο υπάλληλος φαίνεται να έκανε αναζήτηση με λάθος ΤΚ και του έβγαζε λάθος αποτέλεσμα. Στα της οπτικής ίνας,ακούγεται ότι τα συμφώνησε ο δημαρχος και θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή τα σκαψίματα. Είδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα