panospeter Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, maverick290402 είπε Ακριβώς αυτό! Τώρα ακόμα περιμένω πίστωση και δεν ξέρω αν ξαναπάρω την ίδια. Άμα την είχες αποσυνδέσει για 2 λεπτά (Τροφοδοσία & eARC HDMI) και ξανασυνδέσει θα σου είχε παίξει κανονικά. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2023 από panospeter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick290402 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 25 λεπτά πριν, panospeter είπε Άμα την είχες αποσυνδέσει για 2 λεπτά (Τροφοδοσία & eARC HDMI) και ξανασυνδέσει θα σου είχε παίξει κανονικά. Το είχα κάνει και αυτό. Επίσης το ίδιο μου έκανε και με σύνδεση bt με το κινητό και με σύνδεση με οπτική ίνα. Είχα κάνει και reset την ηχομπαρα που είδα στο internet και πάλι τίποτα. Και στο μαγαζί που την πείρα την δοκίμασαν τα παιδιά και πάλι τίποτα..... Η όλη βλακεία μου είναι ότι πέταξα την συσκευασία και τώρα ακόμα περιμένω να δω τι θα πουν από την αντιπροσωπεία που την έστειλαν. Αλλιώς θα μου την άλλαζαν αμέσως. Ελπίζω να την πιστωσουν και να τσονταρω λίγα ακόμα να πάω στην 700b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 βλεπω στο Σκρουτζ οτι απο την Q800B και πανω εχουν και WiFi.. σε τι χρησιμευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω καινούριο topic , μήπως γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει soundbar επιπέδου Samsung HW-Q990b ΑΛΛΑ με wired πίσω ηχεία και χωρίς ανάγκη τροφοδοσίας ρεύματος; Άκυρο.Απότι είδα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Εχει παρει κανεις την soundar samsung -hw-q700c να μας πει εντυπωσεις γιατι ενδιαφερομαι για soundbar. Τιμη κοντα στα 200 με χρηση δωροεπιταγης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Για πίσω ηχεία με ήχομπάρα της Samsung Q700C μόνο της Samsung τα 9200S παίζουν ; η οποιαδήποτε μπορούν να συνδεθούν με Bluetooth Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από fonsde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Στις 2/11/2024 στις 1:15 ΠΜ, fonsde είπε Για πίσω ηχεία με ήχομπάρα της Samsung Q700C μόνο της Samsung τα 9200S παίζουν ; η οποιαδήποτε μπορούν να συνδεθούν με Bluetooth Σε μια γρηγορη αναζητηση βρηκα οτι συνδεονται (και;) τα 9500s τα οποια ειναι 2.0.2 (δλδ εχουν κ 2 upfiring οδηγους για ατμος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα