giorgosx93 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σας ειπα ότι άλλαξα ρουτερ και είναι σταθερά με αυτό. Με το speedport κρασαρει; Έβαλα ένα ρουτερ που βρήκα από Vodafone και δεν έχω θέμα με αυτό. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από giorgosx93
bill2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω δυο γραμμές με ρουτερ τα speedport plus 2 δεν το κάνει Στη μία το έκανε στης αρχές μόλις είχα γυρίσει τη γραμμή με φορητότητα το Δεκέμβριο του 2022 Αλλά μετά έστρωσε με το update που είχε γίνει Επεξ/σία 4 Μαΐου 2023 από bill2015
gkyril10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Kernel crash είχα και εγώ καθημερινά. FTTH 300. Άλλαξα 3 ρούτερ, το support της cosmote μου έλεγε ότι έχω πρόβλημα ηλεκτρικό στο σπίτι, κάποιο βραχυκύκλωμα ίσως. Άκρη δεν βρήκα μέχρι που απενεργοποίησα το wifi από το ρούτερ, έβαλα ένα tp-link wifi access point να διαχειρίζεται το wifi και τα reboots σταμάτησαν.
giorgosx93 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, gkyril10 είπε Kernel crash είχα και εγώ καθημερινά. FTTH 300. Άλλαξα 3 ρούτερ, το support της cosmote μου έλεγε ότι έχω πρόβλημα ηλεκτρικό στο σπίτι, κάποιο βραχυκύκλωμα ίσως. Άκρη δεν βρήκα μέχρι που απενεργοποίησα το wifi από το ρούτερ, έβαλα ένα tp-link wifi access point να διαχειρίζεται το wifi και τα reboots σταμάτησαν. αγορασα ενα δικο μου fritzbox και σταματησε. Το ρουτερ τους φταιει μαπα ειναι. απλα
Alkman82 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με ακριβώς hardware + firmware. Η σύνδεσή. μου είναι FTH 100. Οπότε σχεδόν σίγουρα φταίει το μοντέλο ή το firmware στην έκδοση αυτή
giorgosx93 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Έμαθα ότι όσους έχουν θέμα τους δίνουν ξανά το ίδιο ρουτερ αλλά δεν είναι sercom. εγώ πάντως μα το fritzbox από τότε που το έβαλα είμαι οκ
MercuryHades Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Ίδια προβλήματα και εδώ... Έβγαλε κανείς άκρη;
Nabuko Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, MercuryHades είπε Ίδια προβλήματα και εδώ... Έβγαλε κανείς άκρη; Πέτα το σάπιο το Sercomm και πάρε κάτι άλλο
vdanasto Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, λύθηκε με την πρόταση του @gkyril10. Έβαλα ένα Deco πάνω και δεν ξαναέκανε επανεκκίνηση έκτοτε. Στο adslgr είδα πως κυκλοφόρησε νέο firmware (2.8.005.0) , έχει περάσει σε κανέναν να μας πει αν λύνει το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα