Spiridonakis Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Καλησπέρα ψάχνω να αλλάξω την οθόνη από το 11pro Max βρίσκω οθόνες από 50 μέχρι και 250 ευρώ Πως καταλαβαίνω ποια είναι αυθεντική Μήπως έχετε γνώμη για καμία καλή?
Fotia Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Επισκευη σε εξουσιοδοτημένο με γραπτη εγγύηση ,θα είναι ακριβότερα αλλα θα είσαι πιο σιγουρος . Σε ανεξάρτητο κατάστημα ,ρώτα για οθόνη παρακάτω , εχουν εμπειρίες γνωστοι με Apple . Συνήθως δεν είναι μονο η οθόνη αλλαγή αλλα και καποια άλλα εξαρτήματα https://www.google.gr/search?q=pds+electronics&sxsrf=APwXEddtM5CocfzTODd2c1VV__4hAMDDVg%3A1682463213767&source=hp&ei=7VlIZKiaLLTc7_UPm_6ksA8&iflsig=AOEireoAAAAAZEhn_fUao5SkmELf33we5Txr3HgsKhgT&gs_ssp=eJzj4tZP1zcsyTI2tTRLNmC0UjWoMDRJNExKTrO0TLY0NDZOMrQyqLC0SDFKtjBKNDC3MEixMEvx4i9IKVZIzUlNLinKz8tMLgYAjW0ULQ&oq=pds&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYADIKCC4QrwEQxwEQJzIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgoIABCABBCxAxAKMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyCwguEIAEEMcBEK8BOgQIIxAnOgsILhCDARCxAxCABDoOCC4QgwEQ1AIQsQMQgAQ6CwgAEIAEELEDEIMBOgsILhCABBCxAxCDAToICAAQgAQQsQM6BwgAEIAEEAo6BwgjEOoCECc6DQguEMcBEK8BEOoCECc6CgguEMcBEK8BECc6DgguEIAEELEDEMcBENEDOgsILhCABBDHARDRA1AAWOEZYMImaANwAHgAgAGAAYgBnQWSAQMxLjWYAQCgAQGwAQo&sclient=gws-wiz
Spiridonakis Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μόνος μου θέλω να το αλλάξω έχω αλλάξει πολλές φορές σε διάφορα κινητά Απλά μου έφερναν της οθόνες και της άλλαζα... Τώρα ψάχνω να αγοράσω εγώ για το συγκεκριμένο κινητό και ψάχνω οθόνη
SeNNinhA Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Στις 25/4/2023 στις 8:45 ΜΜ, Spiridonakis είπε Καλησπέρα ψάχνω να αλλάξω την οθόνη από το 11pro Max βρίσκω οθόνες από 50 μέχρι και 250 ευρώ Πως καταλαβαίνω ποια είναι αυθεντική Μήπως έχετε γνώμη για καμία καλή? Συνήθως κάπου κάτω από την καλωδιοταινια υπάρχει το σήμα της apple με ένα qrcode. Αλλά πρέπει να την δεις από κοντά. Φθηνή δεν θα είναι σίγουρα άρα κοιτάς στο άνω εύρος τιμών εκτός κι αν είναι refurbished που σημαίνει μαμά οθονη με αλλαγμένο το εξωτερικό τζάμι. Άλλη επιλογή η μεταχειρισμένη μαμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα