M4tR1x Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω στην κατοχή μου ένα mate 20 pro από το 19 του οποιου όμως εσπασα την οθόνη. Αρχικά να αναφέρω ότι το κόστος επισκευής ανέρχεται στα 160 ευρω και συμπεριλαμβάνει γνήσια οθόνη με εγγύηση , μπαταρία και την δουλειά. Το δίλημμα μου είναι αν αξίζει να επιδιορθωθεί ή να κοιτάξω σε νέα συσκευή; Να αναφέρω εδώ ότι για νέα συσκευή κοιτάω τουλάχιστον για Xiaomi 12 δεν πέφτω σε κάτι χαμηλότερο διότι όταν πήρα την συσκευή ήταν ναυαρχίδα ενός έτους και το κινητό είχα σκοπό να το κρατήσω για 1-2 χρόνια μέσα στο νερό. Βέβαια στο μάτι μου έχουν μπει το Xiaomi 13 και το s23. Γενικά σαν πληροφορία δεν αλλάζω συσκευες συχνά. Αγοραζω κάτι καλό και το κρατάω χρόνια.
Fotia Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Σε νέα συσκευή θα έχεις περισσότερες ενημερώσεις ασφαλείας και λειτουργικου . Αν μονο το θέμα είναι το κόστος στην παλια συσκευή ,ρώτα σε άλλο service .
M4tR1x Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μίλησα με επίσημη αντιπροσωπεία και μόνο για την οθόνη ήθελαν 150 ευρώ. Ρώτησα σε ένα άλλο μαγαζί δουλεύει ξάδερφος και μου είπε 190 ευρω και τέλος ρώτησα σε ένα φιλαράκι που δουλεύει άλλου και μου είπε 160 ευρώ. Εννοείται ότι αν το κόστος επισκευής ήταν φθηνό θα το έφτιαχνα. Τώρα στα 160 ευρώ θέλω γνώμες για το αν αξίζει. Η συσκευή έτρεχε απροβληματιστα και μόνο η μπαταρία έπεσε σε απόδοση και εκείνη για την χρήση που του έκανα άντεξε πάρα πολύ. Έχω μείνει απίστευτα ευχαριστημένος με το κινητό γι'αυτό αν κοιτάξω για νέο θέλω να ειναι του επιπέδου που ήταν τότε το mate 20 pro.
life is music Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, M4tR1x είπε Μίλησα με επίσημη αντιπροσωπεία και μόνο για την οθόνη ήθελαν 150 ευρώ. Ρώτησα σε ένα άλλο μαγαζί δουλεύει ξάδερφος και μου είπε 190 ευρω και τέλος ρώτησα σε ένα φιλαράκι που δουλεύει άλλου και μου είπε 160 ευρώ. Εννοείται ότι αν το κόστος επισκευής ήταν φθηνό θα το έφτιαχνα. Τώρα στα 160 ευρώ θέλω γνώμες για το αν αξίζει. Η συσκευή έτρεχε απροβληματιστα και μόνο η μπαταρία έπεσε σε απόδοση και εκείνη για την χρήση που του έκανα άντεξε πάρα πολύ. Έχω μείνει απίστευτα ευχαριστημένος με το κινητό γι'αυτό αν κοιτάξω για νέο θέλω να ειναι του επιπέδου που ήταν τότε το mate 20 pro. ρωτα μια και στο saver.gr
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 To Mate 20 pro είναι αδιάβροχο (ΙΡ68), Στην αντιπροσωπεία 99,99% αν το φτιάξεις θα υπάρχει και η αντίστοιχη στεγανοποίηση με τα τέστ κλπ, τα άλλα καταστήματα που ρώτησες τι σου εγγυώνται για τη στεγανοποίηση της συσκευής; Τι κόλλες θα βάλουν για να κλείσει; Η αντιπροσωπεία θα βάλει τις εργοστασιακές φλάτζες ξανά. Στα άλλα καταστήματα που ρώτησες επίσης, αν γίνει κάποια ζημιά στην επισκευή τι θα σου καλύψουν ακριβώς; η θα σε βάλουν να πληρώσεις και άλλα εξαρτήματα για δικό τους λάθος; Το πιο εύκολο είναι να σου πουν οτι εχει πχ πρόβλημα και η πλακέτα και θες άλλα τόσα λεφτά για να το φτιάξεις. Αν δεν σε απασχολεί η αδιαβροχοποίηση της συσκευής και τα υπόλοιπα, αγνόησε όσα έχω γράψει και πλήρωσε τα φτηνότερα για την συσκευή σου.
life is music Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, M4tR1x είπε Μίλησα με επίσημη αντιπροσωπεία και μόνο για την οθόνη ήθελαν 150 ευρώ. Ρώτησα σε ένα άλλο μαγαζί δουλεύει ξάδερφος και μου είπε 190 ευρω και τέλος ρώτησα σε ένα φιλαράκι που δουλεύει άλλου και μου είπε 160 ευρώ. Εννοείται ότι αν το κόστος επισκευής ήταν φθηνό θα το έφτιαχνα. Τώρα στα 160 ευρώ θέλω γνώμες για το αν αξίζει. Η συσκευή έτρεχε απροβληματιστα και μόνο η μπαταρία έπεσε σε απόδοση και εκείνη για την χρήση που του έκανα άντεξε πάρα πολύ. Έχω μείνει απίστευτα ευχαριστημένος με το κινητό γι'αυτό αν κοιτάξω για νέο θέλω να ειναι του επιπέδου που ήταν τότε το mate 20 pro. παντως η αντιπροσωπεία της huawei ειναι στου αμπελόκηπους πληροφοριακα Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από life is music
M4tR1x Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 17 ώρες πριν, Xristaras12 είπε To Mate 20 pro είναι αδιάβροχο (ΙΡ68), Στην αντιπροσωπεία 99,99% αν το φτιάξεις θα υπάρχει και η αντίστοιχη στεγανοποίηση με τα τέστ κλπ, τα άλλα καταστήματα που ρώτησες τι σου εγγυώνται για τη στεγανοποίηση της συσκευής; Τι κόλλες θα βάλουν για να κλείσει; Η αντιπροσωπεία θα βάλει τις εργοστασιακές φλάτζες ξανά. Στα άλλα καταστήματα που ρώτησες επίσης, αν γίνει κάποια ζημιά στην επισκευή τι θα σου καλύψουν ακριβώς; η θα σε βάλουν να πληρώσεις και άλλα εξαρτήματα για δικό τους λάθος; Το πιο εύκολο είναι να σου πουν οτι εχει πχ πρόβλημα και η πλακέτα και θες άλλα τόσα λεφτά για να το φτιάξεις. Αν δεν σε απασχολεί η αδιαβροχοποίηση της συσκευής και τα υπόλοιπα, αγνόησε όσα έχω γράψει και πλήρωσε τα φτηνότερα για την συσκευή σου. Αυτό ήταν κάτι που δεν το είχα σκεφτεί. Βέβαια με τον φίλο που μίλησα το παιδί μου το είπε από μόνο του. Ότι οι κόλλες είναι δικές τους ,οπότε πιστοποιήσεις και αδιάβροχο ποίηση την ξεχνάω. Με λίγα λόγια μπορεί να το φτιάξω να πάρει σκόνη/νερό και να έχω θέματα.
Λύση SeNNinhA Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Λύση Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Για 160-180 ευρώ εννοείται ότι αξίζει να φτιάξεις το Mate 20 pro. Δεν θα βρεις τηλέφωνο ισάξιο στα ίδια ή παραπλήσια χρήματα. Απο την άλλη εάν θέλεις κάτι σοβαρό σε μεσαία κατηγορία τότε θα πας σε κόστος 400-500 ευρώ. Δεν θα είναι του επιπέδου που ήταν το Mate 20 pro όταν το αγόρασες διότι τότε πας σε ακόμη πιο ακριβά μονοπάτια αλλά θα είναι τουλάχιστον 2+ φορές καλύτερο σίγουρα. Εσύ αποφασίζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα