Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο pc για το πληκτρολόγιο ώστε να πατάει αυτόματα τα πλήκτρα που εγώ θα του υποδείξω? Π.χ: να πατάει το πλήκτρο f1 f2 f3 f4 κάθε ένα δευτερόλεπτο?

• Like 1
Δημοσ.

μεσω software αν βρεις κατι...εχει διαφορα αλλα τα καλα συνήθως ειναι επί πληρωμή.

Εναλλακτικά τα razer πληκτρολόγια υποστηρίζουν macro εντολές, πχ αυτο που θες να κανεις γίνεται.

Ίσως και gaming keyboard της Logitech, ίσως και αλλες μάρκες, μονο για razer ξερω να σου πω σίγουρα.

Πρέπει να ειναι οπωσδήποτε πατημα στο πληκτρολόγιο; Για ποντίκια υπάρχει freeware software που δουλεύει καλα .. τα λεγόμενα auto clickers δλδ.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Raylan είπε

Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο pc για το πληκτρολόγιο ώστε να πατάει αυτόματα τα πλήκτρα που εγώ θα του υποδείξω? Π.χ: να πατάει το πλήκτρο f1 f2 f3 f4 κάθε ένα δευτερόλεπτο?

Δες το autohotkey ή αν θες γενικά ψάξε για macro recorder.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Raylan είπε

Οτιδηποτε σχετικο με macro.

Αν θες ενα πληκτρο,πας σε autoclicker.
Προσεξε να τρεχεις το προγραμμα - δεξι κλικ - ως διαχειριστης,για να μπορει να λειτουργησει πανω απο αλλα προγραμματα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/4/2023 στις 3:15 ΜΜ, alx301 είπε

μεσω software αν βρεις κατι...εχει διαφορα αλλα τα καλα συνήθως ειναι επί πληρωμή.

Εναλλακτικά τα razer πληκτρολόγια υποστηρίζουν macro εντολές, πχ αυτο που θες να κανεις γίνεται.

Ίσως και gaming keyboard της Logitech, ίσως και αλλες μάρκες, μονο για razer ξερω να σου πω σίγουρα.

Πρέπει να ειναι οπωσδήποτε πατημα στο πληκτρολόγιο; Για ποντίκια υπάρχει freeware software που δουλεύει καλα .. τα λεγόμενα auto clickers δλδ.

Ξέρεις κάποιο για ποντικι? Θελω απλα να το χω σε ενα σημειο και να πατάει (το πρόγραμμα) μονό αριστερο κλικ ανα 1 λεπτό

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panosno1com είπε

Ξέρεις κάποιο για ποντικι? Θελω απλα να το χω σε ενα σημειο και να πατάει (το πρόγραμμα) μονό αριστερο κλικ ανα 1 λεπτό

Ναι υπάρχουν τέτοια. Για ψάξε κάτι σε "auto clicker" ή κάπως έτσι.

2 ώρες πριν, alex84 είπε

Μυρίζω ασύγχρονη τηλεκαταρτηαη , η μου φαίνεται? 😋

Αχ, ωραίες εποχές τα σκοιλ ελικικου.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, panosno1com είπε

XuMouse

Δημοσ.
13 ώρες πριν, alex84 είπε

Μυρίζω ασύγχρονη τηλεκαταρτηαη , η μου φαίνεται? 😋

Σσσστ δε τα λεμε αυτό,  για εκπαιδευτικούς και μονο σκοπους !!!! :lol: 

10 ώρες πριν, Narayan είπε

XuMouse

Το κατέβασα απ το filehippo , το εκανα εγκατάσταση,  πατησα decline στην προταση του μακαφι, μου πε εγκατασταθηκε αλλα δεν το βρίσκω πουθενα! Ουτε στα program files ουτε στην προσθαφαιρεση προγραμματων... σα να μπηκε φαντασμα! (Ή κανα trojan? :P )

Windows 11 x64 λειτουργικό

Ουτε σε registry βλεπω κάποιο unistall ουτε στο panos appdata roaming καποιο φακελο xumouse ουτε στην εναρξη ουτε σε καποια συντομευση επιφανεια εργασιας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...