geo1st487 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Εχω σε ενα samsung a52s android 13, εναν player που καθε φορα που ενεργοποιω την συσκευη και χωρις να ανοιξω τον player μου εμφανιζει απο πανω στο πτυσομενο μενου το τελευταιο τραγουδι που ακουγα. Ετσι φαινεται σαν να φορτωνει αυτοματα τον player με την εκκινηση της συσκευης, ακομα και οταν τον κλεισω πριν απενεργοποιησω την συσκευη. Υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω την αυτοματη εκκινηση της εφαρμογης; Ευχαριστω
Tsilitheo2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Ρυθμίσεις - εφαρμογές - αυτοματη εκκίνηση και κλείσιμο της εφαρμογής
geo1st487 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Πηγα ρυθμισεις - εφαρμογες και εμφανιζει μια λιστα με τις εγκατεστημενες εφαρμογες. Αυτο που γραφεις "αυτοματη εκκίνηση και κλείσιμο της εφαρμογής" δεν το βλεπω πουθενα.
Kag1ante Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 19 ώρες πριν, geo1st487 είπε Εχω σε ενα samsung a52s android 13, εναν player που καθε φορα που ενεργοποιω την συσκευη και χωρις να ανοιξω τον player μου εμφανιζει απο πανω στο πτυσομενο μενου το τελευταιο τραγουδι που ακουγα. Ετσι φαινεται σαν να φορτωνει αυτοματα τον player με την εκκινηση της συσκευης, ακομα και οταν τον κλεισω πριν απενεργοποιησω την συσκευη. Υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω την αυτοματη εκκινηση της εφαρμογης; Ευχαριστω Εννοείς μήπως οτι εμφανίζεται μόνο στο lock screen?
Tsilitheo2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, geo1st487 είπε Πηγα ρυθμισεις - εφαρμογες και εμφανιζει μια λιστα με τις εγκατεστημενες εφαρμογες. Αυτο που γραφεις "αυτοματη εκκίνηση και κλείσιμο της εφαρμογής" δεν το βλεπω πουθενα.
geo1st487 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Στις 26/4/2023 στις 2:06 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε Σε μενα δεν το εμφανιζει, εμφανιζει μονο μια λιστα με τις εγκατεστημενες εφαρμογες
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Στις 25/4/2023 στις 1:44 ΜΜ, geo1st487 είπε Εχω σε ενα samsung a52s android 13, εναν player που καθε φορα που ενεργοποιω την συσκευη και χωρις να ανοιξω τον player μου εμφανιζει απο πανω στο πτυσομενο μενου το τελευταιο τραγουδι που ακουγα. Ετσι φαινεται σαν να φορτωνει αυτοματα τον player με την εκκινηση της συσκευης, ακομα και οταν τον κλεισω πριν απενεργοποιησω την συσκευη. Υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω την αυτοματη εκκινηση της εφαρμογης; Ευχαριστω Μια λύση είναι να πας: Ρυθμίσεις > Φροντίδα μπαταρίας και συσκευής > Μπαταρία > Όριο χρήσης στο παρασκήνιο Και από εκεί να προσθέσεις την εφαρμογή στο "Εφαρμογές σε πλήρη αδράνεια", ώστε να λειτουργεί μονάχα όταν την ανοίγεις, ή στο "Εφαρμογές σε αδράνεια" και να εκτελείται περιστασιακά στο παρασκήνιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα