GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Καλησπέρα . Αντιμετωπίζω από την αρχή αλλά δεν έδωσα σημασία ένα πρόβλημα με το Xiaomi Redmi Note 8 Pro που έχω . Έχω σύνδεση vodafone αλλά παλαιότερα ήμουν στην wind και είχα το ίδιο πρόβλημα . Με τα δεδομένα μου ανοιχτά και με καινούργια κάρτα SIM αλλά και με τις προηγούμενες μου SIM δεν πιάνω στο speedtest πάνω από 25 MBPS . Κάποιοι μου λένε ότι με 4G είναι στα 100 + . Κάνω κάτι λάθος ;
sdikr Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μάλλον έχει να κάνει με το ότι δεν υποστηρίζει την b20 (800mhz) για 4g
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 37 λεπτά πριν, sdikr είπε Μάλλον έχει να κάνει με το ότι δεν υποστηρίζει την b20 (800mhz) για 4g άρα είναι καθαρά θέμα κινητού και δεν μπορεί να γίνει κάτι . Το 4G δεν είναι για 25 mbps σωστά ;
sdikr Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Παίζουν πολλά ρόλο, δεν είναι οτι πάντα θα έχεις 100+ είναι σαν το εως που έχουμε και στο xdsl Παίζει ρόλο η συχνότητα, παίζει ρόλο το πόσοι άλλοι είναι συνδεμένοι και κάνουν χρήση εκείνη την στιγμή, υποθέτω το έχεις δοκιμάσει και σε άλλο σημείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα