HotChiliPepper93 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Καλημέρα σας, Γράφω εδώ διότι έχω ένα πρόβλημα. Χρειάζομαι άμεσα κάποιο ποσό (τάξης των 2000€). Έχω σταθερή απασχόληση και μπορώ σίγουρα να αποπληρώνω μια δόση της τάξης των 100€. Το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο οι τράπεζες δεν μου εγκρίνουν κάποιο δάνειο. Γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιος άλλος αξιόπιστος και ασφαλής τρόπος, ώστε να δανειστώ από κάπου αυτό το ποσό; Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, HotChiliPepper93 είπε Καλημέρα σας, Γράφω εδώ διότι έχω ένα πρόβλημα. Χρειάζομαι άμεσα κάποιο ποσό (τάξης των 2000€). Έχω σταθερή απασχόληση και μπορώ σίγουρα να αποπληρώνω μια δόση της τάξης των 100€. Το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο οι τράπεζες δεν μου εγκρίνουν κάποιο δάνειο. Γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιος άλλος αξιόπιστος και ασφαλής τρόπος, ώστε να δανειστώ από κάπου αυτό το ποσό; Ευχαριστώ Συγγενείς ή φίλοι.
kokos23 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 αξιόπιστος και ασφαλής τρόπος πλην των τραπεζών δεν υπάρχει... εκτός των συγγενών και φίλων που είπε και ο προλαλλήσαντας...
Haldol Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Ασφαλής τρόπος εκτός του τραπεζικού συστήματος (δάνειο, ή πιστωτική) είναι μόνο οι συγγενείς ή/και φίλοι. Σε καμία περίπτωση μη σκεφτείς να πας σε τοκογλύφο. Worst case σενάριο, αν παίζει κάποιο αντικείμενο αξίας (π.χ. κόσμημα ή κάτι τέτοιο) το πουλάς. Θα το σκοτώσεις μεν, αλλά παραμένει πιο safe επιλογή από το να δανειστείς απ' τον υπόκοσμο. Μία ακόμα επιλογή (αν υπάρχει ΣΟΥΠΕΡ εμπιστοσύνη) είναι να πάρει δάνειο κάποιος πιο άνετος οικονομικά από εσένα, ώστε να του εγκριθεί άμεσα & εύκολα. Online δάνεια με τέτοια ποσά δε θέλουν ούτε μισή ώρα να πάρουν το "οκ" αν υπάρχει δυνατό εκκαθαριστικό. Πάντα όμως πρέπει να υπάρχει τρελή εμπιστοσύνη, διότι στην πράξη, ο άλλος είναι ο χρεωμένος, όχι εσύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις