kage Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Με 3 γενιές πίσω σε αντροιντ θα τρώτε άκυρα από αρκετά app. Πλεον απευθειας λέω κ γω τα κινέζικα είναι scam μπας κ γλυτωσει κανεις κανα ευρω.μηδέν αναβαθμίσεις σε bug + security updates + όλα τα παραπάνω π γραφτηκαν+άθλιο ηχο+άθλιες καμερες Όποιος το θέλει γ mirroring / νετφλιξ ας πάρει ένα fire ή chromecast stick Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από kage
ipal Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kage είπε Με 3 γενιές πίσω σε αντροιντ θα τρώτε άκυρα από αρκετά app. Πλεον απευθειας λέω κ γω τα κινέζικα είναι scam μπας κ γλυτωσει κανεος κανα ευρω.μηδέν αναβαθμίσεις σε bug + security updates + όλα τα παραπάνω π γραφτηκαν+άθλιο ηχο+άθλιες καμερες Όποιος το θέλει γ mirroring / νετφλιξ ας πάρει ένα fire ή chromecast stick Έχω μια συσκευη με android 8. Και άλλη με 10. "Άκυρο" από εφαρμογή ακόμα δεν έχω φάει πάντως. Στα υπόλοιπα περί Κινέζων tablet συμφωνώ, και θα προσθέσω και τα φτηνά της Lenovo & τα alcatel στα κινέζικα. Ειδικά η Alcatel δε δίνει καν security updates . Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από ipal
Bitbit Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Εντάξει υπάρχει μια δόση υπερβολής όπως πάντα. Για να φας άκυρο πρέπει να έχεις καμία έκδοση android 5. Αν είναι δυνατόν να λέμε ότι θα φάμε άκυρα με έκδοση 11. Όταν αρχίσουν να πέφτουν τα άκυρα εκεί, οι κάτοχοι θα έχουν αλλάξει ήδη συσκευή. Τώρα για τα κινέζικα συμφωνούμε. Υπάρχει λόγος που είναι φθηνότερα. Και δεν είμαστε μάγκες όσοι αγοράζουμε κινέζικα σε σχέση με όσους αγοράζουν φίρμες. Απλά είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε κάποια ρίσκα. Γιατί με τα κινέζικα το ρίσκο είναι αυξημένο. Από εκεί και πέρα τα ζυγίζουμε και πράττουμε αναλόγως αρκεί να έχουμε επίγνωση του τι αγοράζουμε. Επί του θέματος τώρα, σε ένα review που διάβαζα δεν ενθουσιάστηκα. Δυστυχώς τα κινέζικα έχουν σαν όπλο τα βαρβάτα χαρακτηριστικά. Τι να κάνω όμως τα 8 και 16GB RAM αν το wifi δε πιάνει στο 1 μέτρο; Ή αν η μπαταρία πεθαίνει μέσα στη μέρα όντως σε stand by. Θέλει λίγο ψάξιμο σε αυτές τις αγορές. Βασικά πολύ θέλει
makhs5 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 51 λεπτά πριν, Bitbit είπε Εντάξει υπάρχει μια δόση υπερβολής όπως πάντα. Για να φας άκυρο πρέπει να έχεις καμία έκδοση android 5. Αν είναι δυνατόν να λέμε ότι θα φάμε άκυρα με έκδοση 11. Όταν αρχίσουν να πέφτουν τα άκυρα εκεί, οι κάτοχοι θα έχουν αλλάξει ήδη συσκευή. Καλα αλλα μην εισαι και τοσο σιγουρος τοσο γι αυτο Πχ η εφαρμογη του Amazon (και αρκετες αλλες αν το ψαξω μπορω να σου βρω) θελει εδω και αρκετο καιρο android 8 για να λειτουργησει, και σχετικα συντομα οπως το παει θα θελει android 9 η 10 για να δουλεψει Δυστηχως το λειτουργικο αυτο αυτα τα στραβα εχει, και τις εταιριες που βγαζουν τα προγραμματα, πολλες απ αυτες δεν τις νοιαζει και σε αναγκαζουν να αλλαξεις κινητο
mpiftekia Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Απορία: εσείς που δεν παίρνετε κινέζικα, δίνετε 500 και 1000 ευρώ να πάρετε samsung και apple στους γονείς και τους παππούδες σας για να μπαίνουν youtube και facebook; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από mpiftekia 4
vangelis_k Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, mpiftekia είπε Απορία: εσείς που δεν παίρνετε κινέζικα, δίνετε 500 και 1000 ευρώ να πάρετε samsung και apple στους γονείς και τους παππούδες σας για να μπαίνουν youtube και facebook; Πεϛ μου ενα λογο που θα πρεπει να σου δωσουν αναφορα για το πωϛ ξοδευουν τα χρηματα τουϛ. Κατα τα αλλα ο καθεναϛ κρινει και αγοραζει με βαση τιϛ αναγκεϛ και τιϛ οικονομικεϛ του δυνατοτητεϛ και δεν εχει να απολογηθει σε κανεναν ειτε παιρνει φθηνο ανωνυμο Κινεζικο, ειτε πανακριβο επωνυμο. Εννοειται πωϛ η επιλογη εχει και τα ρισκα τηϛ. Αν θεϛ τα αναλαμβανειϛ αν οχι παϛ γι αλλα. Και ειναι ιδιαιτερα χρησιμο οσοι εχουν εμπειρια απο ενα προιον να την μοιραζονται εδω για να αποφευγονται λαθη. 3
Everest Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Πεϛ μου ενα λογο που θα πρεπει να σου δωσουν αναφορα για το πωϛ ξοδευουν τα χρηματα τουϛ. Κατα τα αλλα ο καθεναϛ κρινει και αγοραζει με βαση τιϛ αναγκεϛ και τιϛ οικονομικεϛ του δυνατοτητεϛ και δεν εχει να απολογηθει σε κανεναν ειτε παιρνει φθηνο ανωνυμο Κινεζικο, ειτε πανακριβο επωνυμο. Εννοειται πωϛ η επιλογη εχει και τα ρισκα τηϛ. Αν θεϛ τα αναλαμβανειϛ αν οχι παϛ γι αλλα. Και ειναι ιδιαιτερα χρησιμο οσοι εχουν εμπειρια απο ενα προιον να την μοιραζονται εδω για να αποφευγονται λαθη. Δεν ζήτησε αναφορά, μια απλή απορία-ερώτηση εξέφρασε, που απαντάται εύκολα και μάλιστα μονολεκτικά. 2
vangelis_k Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Everest είπε Δεν ζήτησε αναφορά, μια απλή απορία-ερώτηση εξέφρασε, που απαντάται εύκολα και μάλιστα μονολεκτικά. Η απαντηση θα μπορουσε και να μην ειναι μονολεκτικη απο την πιεση που θα ανεβει και τα εγκεφαλικα των ηλικιωμενων απο πιθανεϛ δυσλειτουργιεϛ 😜
mpiftekia Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Everest είπε Δεν ζήτησε αναφορά, μια απλή απορία-ερώτηση εξέφρασε, που απαντάται εύκολα και μάλιστα μονολεκτικά. Όχι, όχι, η αλήθεια είναι ότι θέλω να κάνω κουμάντο στο πώς ξεδεύουν τα χρήματά τους! 1 1
vangelis_k Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 18 ώρες πριν, mpiftekia είπε Όχι, όχι, η αλήθεια είναι ότι θέλω να κάνω κουμάντο στο πώς ξεδεύουν τα χρήματά τους! Χα, το ηξερα 😜
LouCi4er Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 23 ώρες πριν, mpiftekia είπε Απορία: εσείς που δεν παίρνετε κινέζικα, δίνετε 500 και 1000 ευρώ να πάρετε samsung και apple στους γονείς και τους παππούδες σας για να μπαίνουν youtube και facebook; Τι δουλειά έχει εσένα ο παππούς σου στο facebook?😂
panagiotisr Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Xiaomi redmi Pad στα 210 ευρώ από Ελλάδα είναι μια εξαιρετική επιλογή με αρκετά δυνατό επεξεργαστή, φοβερή οθόνη και διάρκεια μπαταρίας αλλά και ήχο.
mpiftekia Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, LouCi4er είπε Τι δουλειά έχει εσένα ο παππούς σου στο facebook?😂 Οι παππούδες μου καμία γιατί έχουν πεθάνει δεκαετίες πριν υπάρξει το fb, αλλά η μάνα μου ξεκίνησε να μπαίνει fb λίγο πριν τα 70. Ποστάρει ποιήματα και φυτά! 11 ώρες πριν, panagiotisr είπε Xiaomi redmi Pad στα 210 ευρώ από Ελλάδα είναι μια εξαιρετική επιλογή με αρκετά δυνατό επεξεργαστή, φοβερή οθόνη και διάρκεια μπαταρίας αλλά και ήχο. Και η xiaomi κινέζικη είναι. Πριν τρεις μήνες πήρα στη μάνα μου ένα Alldocube, ίδιος επεξεργαστής με το xiaomi, ίδια οθόνη, οκ ήχος και διπλάσια μνήμη από το xiaomi. Μόνο η μπαταρία είναι μικρότερη (6άρα). To πήρα 163 ευρώ. Για 2 μήνες κυκλοφορούσε στα 149, 60 ευρώ φθηνότερα από το xiaomi. Για απλή χρήση είναι παραπάνω από οκ μέχρι τώρα.
Everest Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Με το που το άνοιξα, δεν συνδέεται σε κανένα από τα 2 router που έχω διαθέσιμα, δικό μου και γείτονα, ενώ δεν βλέπει καν το κινητό μου όταν το κάνω hotspot. Connecting με συμβολάκι θαυμαστικού στο wifi, μήνυμα disabled/temporary unavailable και απλά κρατάει το router στη λίστα με τα saved δίκτυα. Μετά κάνει προσπάθεια για επανασύνδεση κτλ κτλ. Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση που μου διαφεύγει; Έκανα 2 φορές επαναφορά εργοστασιακών, πήγα και πιο κοντά στα ρούτερ, δεν άλλαξε κάτι.
JohNickZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, Everest είπε Με το που το άνοιξα, δεν συνδέεται σε κανένα από τα 2 router που έχω διαθέσιμα, δικό μου και γείτονα, ενώ δεν βλέπει καν το κινητό μου όταν το κάνω hotspot. Connecting με συμβολάκι θαυμαστικού στο wifi, μήνυμα disabled/temporary unavailable και απλά κρατάει το router στη λίστα με τα saved δίκτυα. Μετά κάνει προσπάθεια για επανασύνδεση κτλ κτλ. Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση που μου διαφεύγει; Έκανα 2 φορές επαναφορά εργοστασιακών, πήγα και πιο κοντά στα ρούτερ, δεν άλλαξε κάτι. AliExpress Shopper13 May 2023 Color:Tablet Ships From:SPAIN Does not work correctly, the wifi fails and when it works you cannot move more than 5 meters away AliExpress Shopper15 Feb 2023 Color:With Case Ships From:SPAIN The tablet failed from the beginning, lose the wifi, sometimes do not want to connect, turn off the tablet at any time and do not turn on, or it is difficult to turn on. I am processing with the seller to go change it, or return the money AliExpress Shopper13 May 2023 Color:Tablet Ships From:SPAIN falla la conexión Wi-Fi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα