Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ χθες, το μέγεθος είναι κανονικό και πολύ ελαφρώς ίσως προς το άνετο θα έλεγα (το λεγόμενο 'casual' ή 'relaxed' fit που λένε και στο χωριόμ'). Αυτά για το L. Κάτι small που πήρα για τον υιό, έφερναν μάλλον προς το small-medium.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε

Σε όποιον ήρθε με ΕΛΤΑ ήρθε με courier ή με το απλό ταχυδρομείο;

Και μένα απλό ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Απλό ΕΛΤΑ και εδώ χωρίς καραμέλες παρότι το σταξα το 80ευρω.

Ποιότητα σούπερ 100% βαμβάκι και στάμπα επίσης σούπερ.

Μέγεθος έκατσε κουτί. Δε θα έλεγα οτι είναι casual relaxed fit. περισσότερο σε regular φέρνει, οπότε αν δεν έχετε τρελές ατέλειες στο σώμα τα μεγέθη είναι σωστά ταιριασμένα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

οπότε αν δεν έχετε τρελές ατέλειες στο σώμα τα μεγέθη είναι σωστά ταιριασμένα.

Εσυ θα εχεις ατελειες σε λιγο καιρο με τοσο φαι που θα ριξεις λογο της χθεσινης στεναχωριας σου.

Πες μας πως θα εφαρμοζουν τοτε πλιζ.

Δημοσ.
3 minutes ago, Dantε said:

Εσυ θα εχεις ατελειες σε λιγο καιρο με τοσο φαι που θα ριξεις λογο της χθεσινης στεναχωριας σου.

Πες μας πως θα εφαρμοζουν τοτε πλιζ.

washboard abs GIF

Δημοσ.

Παρελαβα κι εγω με ταχυδρομείο, ήρθε συστημένο αλλά χωρίς καραμέλες 😔. 100% βαμβακι γραφει και το Large εμενα μου είναι  οκ, 1.75 ύψος και 79 κιλα.

Δημοσ.

wLznzG9J1VhMLbHJVOfmP413GmpIJRn9BPf8qO_bnqnSNJ6c1BKPV0PHq4_WND0IaIzdUkb32-jpa92qwMm8OZ6hNkBGC5oLYgAJUeSg3A88JNz5GC5QSG_5z8j7FOpdplv69P07lIm1OmDGOfLR37N13VQ1_7qMIsqOTMo1W6ce5ZG8lYDHxY8ELTU1GF9PcHebeS2wWoVuo9qzPCMR5s92e6kNCWah4Kfkxf2k67dVDRYb2EauSz63fsiLYP0IjL3CTHRfedMsrLQ5mYxZKv2IWk0bgRbMOCaXmRcK3lbs2stndwhMyZ_LRq3Z0cBojVx3UFqDlKb6f-jN25wUdm7NowdOKDIL1WJ3ErBS6DN7VTtgEYkBEAskduq327pX6p12yae25-zr_XPty_03tI6kGI83npYRFrAIC7TB19Hlj4I2N_NkOXWf4tv8DWNFhClkVBWlOjpkDGXVjtl17BPmGuph7XVpFu-ZfJJdeaT3wxxVUOU0V2Sgnk38ZAwFYHmVsMlgqdgYKMbegImY5qicedpZqUroyF8O_EYgbAwPHB7gEKP5N7r45FRcjydTQB4jhWPe0oHvxjsLLl81HHBvFwt6uv7VE6-VJRmMVGE9nBtwI2fgaS0sd_0JpngA-xUyHTj0hZrUXNHc0lpKpFKD5okBQ9tQ1YOjVZP4XpJyKBRhzTZlEb-lDU6VM9XSGCW00qblwB6dhbU263CA0MkmJulf_DK0j6e45hVEZu6gBIZKvFxX1jQNSVl2JDIOrJ7FyggduJ5mRg3qCgbq_OMuZkfyMLKm9WMee3nnL7Xr9dc-PKfowk0uTDpDC3-Z6jQ9eo4_IjHVMEiHOdQYZJDUorzP4RCyQUzVgprS7nl5APxsZFntx4CJmG3PfbJu_twcJfRO05XvLM4jnaC3qpVOkJcoKi1giLgP1I9d4z1tpU0QjA=w1790-h1008-s-no?authuser=0Σήμερα παράλαβα συστημένο με EΛΤΑ. Large πήρα 1.75 περίπου 80 κιλα.. μακριά λίγο σε XL θα ήταν φουστάνι. Καραμέλες είχα!!  

Δημοσ.

Ήρθαν και εμενα,1.85 90 και κάτι κιλα ,Xl  έκατσε τέλεια .Πολύ ωραίες ,ύφασμα βαμβακερό .Θα της ξανατιμησω σίγουρα

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, dennis_7 είπε

Μόνο σε μένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση και έχουν αρχίσει να με ζωνουν τα φίδια;;;

Μην αγχώνεσαι καθόλου είναι πολύ τίμια εταιρεία . Είχα αγοράσει πέρσι black friday που είχε βγάλει 8 random με 32ε , μετά απο ένα μήνα δεν είχαν έρθει , τους έστειλα email , μου έστειλαν άλλες 8 την ίδια μέρα και μου έγραψαν αν έρθουν και οι άλλες μπορείτε να τις κρατήσετε .

Μετά απο σχεδόν άλλον ένα μήνα (συνολικά 2 δλδ) μου ήρθε ειδοποίηση και παρέλαβα 16 μπλουζάκια :)

Οπότε όλα καλά

• Like 4
Δημοσ.

παρέλαβα !!!

2xl με 185 και 110 κιλά και έκατσαν αρκετά καλά, άνετη τόσο στην κοιλίτσα μου όσο και σε μήκος πιστεύω και το xl καλό θα ήταν...

τώρα δεν πρέπει να χάσω κιλά, αλλιώς θα είναι φαρδιές...😁

και haribo !!!

και πάλι ευχαριστούμε DownUNDERground

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Μην αγχώνεσαι καθόλου είναι πολύ τίμια εταιρεία . Είχα αγοράσει πέρσι black friday που είχε βγάλει 8 random με 32ε , μετά απο ένα μήνα δεν είχαν έρθει , τους έστειλα email , μου έστειλαν άλλες 8 την ίδια μέρα και μου έγραψαν αν έρθουν και οι άλλες μπορείτε να τις κρατήσετε .

Μετά απο σχεδόν άλλον ένα μήνα (συνολικά 2 δλδ) μου ήρθε ειδοποίηση και παρέλαβα 16 μπλουζάκια :)

Οπότε όλα καλά

Aυτό με το random το έχει υπό μια μορφή 1+1 και αυτό το ΣΚ (αγοράζεις 1 και σου δίνει ακόμη 1 τυχαίο). Δεν ξέρω βέβαια, εάν μιλάμε για αντίστοιχο νούμερο ή ακόμη και αντίστοιχο φύλλο (δλδ μην αγορασουμε L ανδρικό και μας στείλουν δώρο XXS γυναικείο!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...