Dantε Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Παρελαβα και εγω προχθες. Να σημειωσω οτι τα μπλουζακια που ηρθαν ειναι 100% Βαμβακι. 1
leros2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, Dantε είπε Παρελαβα και εγω προχθες. Να σημειωσω οτι τα μπλουζακια που ηρθαν ειναι 100% Βαμβακι. Ζελεδάκια είχες εσύ ?
Dantε Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Ζελεδάκια είχες εσύ ? Οχι. Εκτος και αν τα τσιμπησε η πεθερα που ανοιξε το πακετο. 🤣 Τη προηγουμενη φορα μου ειχαν παντως.
Nabuko Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Οχι. Εκτος και αν τα τσιμπησε η πεθερα που ανοιξε το πακετο. 🤣 Μπορεί να νόμιζε ότι είναι ναρκωτικά και τα πήγε στην αστυνομία για να σε καρφώσει 😄 Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από Nabuko
sakis han Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Και σε μενα ηρθαν προχθες (Κυπρο) και μου τα παρεδωσε ο γειτονας...μπορει να εφαγε και τα ζελεδακια😉 Τα 2XL που παιρνω συνηθως ειναι λιγο μεγαλουτσικα αλλα με 5-6 πλυσεις πιστευω θα στρωσουν. 100% βαμβακι εννοειτε
okinakoto Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Κριμα ήθελα να παρω αλλα σταθηκα, δεν ξερω κατα ποσο ειναι σίγουρο τα νούμερα, 135κιλα 1,75 δεν ξέρω αν τα 3xl θα μπενω
sakis han Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, okinakoto είπε Κριμα ήθελα να παρω αλλα σταθηκα, δεν ξερω κατα ποσο ειναι σίγουρο τα νούμερα, 135κιλα 1,75 δεν ξέρω αν τα 3xl θα μπενω Στα 3XL θα μπαινεις αλλα θα σου φτανουν ως τα γονατα
okinakoto Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, sakis han είπε Στα 3XL θα μπαινεις αλλα θα σου φτανουν ως τα γονατα Αν τα νούμερα ειναι αυτα που λεει στον πίνακα μεγεθών και δεν ειναι οτι ναναι οπως στην λαϊκή που λεει medium και ειναι σαν σακι πατατες τοτε κατι θα βρω στην επόμενη προσφορά Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από okinakoto
mpiftekia Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Η στάμπα τι ποιότητα έχει; Αναπνέει το ύφασμα; Δεν θα το έλεγα. Δεν είναι πλαστικό-πλάστικο, αλλά είναι sticky, όχι σαν τις παλιές μπλούζες που η στάμπα ήταν ένα με το ύφασμα. Δεν ξέρω και τις τεχνικές εκτύπωσης για να το περιγράψω καλύτερα. Εγώ σίγουρα θα υδρώνω στα σημεία της στάμπας, αλλά θα μπορούσε άνετα να είναι και χειρότερα. Επίσης, το ύφασμα είναι αρκετά λεπτό. Κάποιοι έχουν πει ότι αντέχει, αν και προσωπικά δεν μου δίνει αυτήν την εντύπωση. Μένει να φανεί. Όντας πάντως από αυτούς που βγάζουν τα κοντομάνικα τραβώντας από τον γιακά, αισθάνομαι ότι θέλει έξτρα προσοχή στο τράβηγμα για να αντέξει. Προσωπικά, για καλοκαίρι προτιμώ να μην είναι χοντρό το ύφασμα, οπότε δεν με ενόχλησε. Το πιο θετικό απ' όλα για μένα ειναι το κολλάρο. Το βρήκα ιδανικό, ούτε με πνίγει, ούτε φτάνει στις ρόγες. Όσον αφορά το μέγεθος. Είμαι κάπου 1.80-1.82, γύρω στα 75 κιλά, αλλά έχω κρέας πάνω μου. Το medium μού έρχεται ακριβώς, με το στήθος να είναι κάπως πιο στενό. Αν πάρω λίγο όγκο ή στενέψει στο πλύσιμο, θα μου είναι τσίμα-τσίμα. Συνολικά, για 5 ευρώ το μπλουζάκι που βγήκε σε μένα είναι πολύ καλά. Πάνω από 10 ευρώ δεν θα έδινα, κοντά στα 10 θα έδινα μόνο αν μου άρεσε ιδιαίτερα η στάμπα. Γενικά, θα προτιμούσα να πάρω φθηνότερα ένα μπλουζάκι με καλύτερη ποιότητα και χωρίς στάμπα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από mpiftekia
TheDay2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Εχετε παραλαβει ολοι; Εμενα δεν ηρθε κατι και δεν μου εχουν δωσει τρακινγκ. Εχετε τρακινγκ; 1
pan82 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Το μέγεθος μια χαρα ακριβώς πάνω μου. 1,75 στα 83 κιλα και πήρα Large. Για 5€ νομίζω είναι εξαιρετικά. Μου αρέσε που η στάμπα δεν είναι η παλιά κλασική που ήταν ένα πλαστικό κομμάτι κολλημένο που και σε εσκαγε και διαλύοταν φαίνεται σαν εκτύπωση δε μπορώ να το περιγράψω απλα επειδή πρόσφατα πήρα κάτι αντίστοιχα είχαν το παλιο που τη στάμπα τη νιώθεις. Επίσης επειδή πήρα σε 4 διαφορετικά χρώματα τα κόκκινα γκρι φαίνονται άλλη υφή από τα μπλε μαύρα που δείχνουν πιο λεπτεπιλεπτο ύφασμα. Γενικά τέτοια εδώ θες σιγουρα 10+€ οπότε πολύ καλο deal και μισό χρόνο να κρατήσουν την έκαναν την απόσβεση τους 1
mihanikos1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Σε όποιον ήρθε με ΕΛΤΑ ήρθε με courier ή με το απλό ταχυδρομείο;
Parasomnia Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 3 minutes ago, mihanikos1 said: Σε όποιον ήρθε με ΕΛΤΑ ήρθε με courier ή με το απλό ταχυδρομείο; Εμένα απλό ταχυδρομείο. Σήμερα μου άφησαν ειδοποίηση να παραλάβω δέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Στις 7/5/2023 στις 8:53 ΜΜ, Dantε είπε Οχι. Εκτος και αν τα τσιμπησε η πεθερα που ανοιξε το πακετο. 🤣 Τη προηγουμενη φορα μου ειχαν παντως. Τς τς τς. Πεθερές. Παντού να χωθούν. 😝
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα