Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανει παραγγελια στις 25/04 και εφτασε χθες. Βρηκα δεμα στην ταχυδρομικη θυριδα. Δεν τις εχω δοκιμασει αλλα το νουμερο φαινεται κανονικo για medium. Η ποιοτητα φαινεται επισης μια χαρα για την τιμη τους.

• Like 2
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα τιποτα ακομη! και δεν εχω και καποιο αριθμο για να βρω την παραγγελια

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, venuets είπε

Εμενα τιποτα ακομη! και δεν εχω και καποιο αριθμο για να βρω την παραγγελια

ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ,ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

λοιπον παιδια...μου εστειλαν απαντηση για την επιστροφη που θελω...ειναι πολυ απλο και ευκολο.

μου εστειλαν ενα εντυπο.το συμπληρωνω και το στελνω μαζι με τις μπλουζες.

εγω χρεώνομαι μονο το κοστος που το στελνω..!!

• Like 1
Δημοσ.

με πηραν τηλ απο τα Ελτα (πρωτη φορα) οτι εχει φτασει ενα δεμα! παω να παραλαβω! για να δουμε το νουμερο

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, plebeos είπε

με ποια εταιρεια σας εστειλαν τις μπλουζες παιδια?

Με ΕΛΤΑ απλά έχει tracking number

Δημοσ.

σημερα το πρωι χτυπησε το κουδουνι. μεχρι να παω να ανοιξω την πορτα δεν ηταν κανεις απ`εξω παρα η συσκευασια απο το Qwertee. την αφησαν στην πορτα και εφυγαν χωρις να περιμενουν.ουτε ξερω ποιος το εφερε. απο μια δοκιμη που εκανα τα νουμερα ειναι οκ για εμενα.ειμαι 178 και 96 κιλα (τα οποια βεβαια ειναι καλα κρυμενα γιατι οποιος και αν με δει πιστευει οτι ειμαι αρκετα λιγοτερα) και το XL ηρθε οπως το περιμενα.ουτε κολλητο ουτε αρκετα φαρδυ.οπως μ`αρεσει να ειναι ενα μπλουζακι.

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε και το δικό μου πακέτο σήμερα, ο ταχυδρόμος το έφερε. Δοκιμές το βράδυ 

Δημοσ.

παρελαβα και εγω, η χαρτινη συσκευσια ηταν σκισμενη αλλα καπου στην διαδρομη καποιος εβαλε την συσκευασια σε αλλη πλαστικη, ολα οκ. θα πρεπε να χουν επιλογη για μια ποιο γερη συσκευασια αποστολης.

Δημοσ.

Όλα καλά κ εδώ. Μια χαρά το νούμερο (L) 190€ 82kg. 

Με ΕΛΤΑ στην πόρτα. Δωράκι δύο σακουλάκια haribo μέσα στην συσκευασία. (Παρτίδα παραγ. 03/2023...δεν ήταν ληγμένα...κ ο beta tester επέζησε).

Δημοσ.
9 ώρες πριν, TechnoState είπε

Όλα καλά κ εδώ. Μια χαρά το νούμερο (L) 190€ 82kg. 

Με ΕΛΤΑ στην πόρτα. Δωράκι δύο σακουλάκια haribo μέσα στην συσκευασία. (Παρτίδα παραγ. 03/2023...δεν ήταν ληγμένα...κ ο beta tester επέζησε).

Εγώ τα φοβήθηκα και τα πέταξα πάντως 😋

Δημοσ.

όποιας δεν θέλει τα χαριμπό να τα στείλει Καλαμάτα σε μένα! Έχω παραγγείλει καμία 10αρία φορές... ήμουν διστακτικός στην αρχή.. αλλά μία βραδινή λιγούρα το παρελθόντος με νίκησε.. από τότε τα τιμάω..

Και το τρίτο μάτι που έβγαλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού να ξέρετε είναι πολύ χρήσιμο! :P

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Shyn είπε

Εγώ τα φοβήθηκα και τα πέταξα πάντως 😋

Και καλα εκανες, μια φορα τολμησα να φαω ολοκληρο το σακουλακι και με πηγε... Απο τοτε πεταμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...