PerChi Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Εγώ τα βλέπω όλα στα 16 ευρώ. Δεν πρόλαβα η κάνω κάτι λάθος?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, PerChi είπε Εγώ τα βλέπω όλα στα 16 ευρώ. Δεν πρόλαβα η κάνω κάτι λάθος? Αν πας στο today's tees, έχει κάποια επιλεγμένα με 11-13. Τα υπόλοιπα είναι πλέον στα 16.
kokos23 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 ωωω, τέλος οι προσφορές, όλα στην αρχική τιμή των 16€ εκτός των today's tees που είναι στα 11... οπότε όποιος πρόλαβε πρόλαβε...
deukaleionas Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια...μολις μου ηρθαν οι μπλουζες...απο την παραγγελια που εκανα 25-4 λοιπον..το 3xl μου ειναι απλα τεραστιο...εμενα μου κανει το 2xl επειδη ειμαι 1.85 115 κιλα..!!! μεσα στις 9 μπλουζες μου,ευτυχως πηρα και 3 2xl.. τις αλλες για πιτζαμες..... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από deukaleionas 2
black66.gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, deukaleionas είπε Καλημερα παιδια...μολις μου ηρθαν οι μπλουζες...απο την παραγγελια που εκανα 25-4 λοιπον..το 3xl μου ειναι απλα τεραστιο...εμενα μου κανει το 2xl επειδη ειμαι 1.85 115 κιλα..!!! μεσα στις 9 μπλουζες μου,ευτυχως πηρα και 3 2xl.. τις αλλες για πιτζαμες..... Με ποια κούριερ ήρθαν και πόσες μέρες έκαναν; Edit. Τώρα είδα ότι η παραγγελία ήταν από 25/4. Η ερώτηση για την κούριερ ισχύει. Στα κιλά και στο ύψος είμαστε περίπου ίδιοι. Εγώ τις παρήγγειλα 2XL οπότε θα μου είναι καλές πάνω μου. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από black66.gr 1
venuets Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, deukaleionas είπε Καλημερα παιδια...μολις μου ηρθαν οι μπλουζες...απο την παραγγελια που εκανα 25-4 λοιπον..το 3xl μου ειναι απλα τεραστιο...εμενα μου κανει το 2xl επειδη ειμαι 1.85 115 κιλα..!!! μεσα στις 9 μπλουζες μου,ευτυχως πηρα και 3 2xl.. τις αλλες για πιτζαμες..... Πιο τρόπο αποστολής είχες επιλέξει ; Εγώ παράγγειλα 25/4 αλλά λέει παράδοση μέχρι 2/6
deukaleionas Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, black66.gr είπε Με ποια κούριερ ήρθαν και πόσες μέρες έκαναν; Edit. Τώρα είδα ότι η παραγγελία ήταν από 25/4. Η ερώτηση για την κούριερ ισχύει. Στα κιλά και στο ύψος είμαστε περίπου ίδιοι. Εγώ τις παρήγγειλα 2XL οπότε θα μου είναι καλές πάνω μου. το μονο που γραφει ειναι GOGREEN.ισως αυτη να ειναι η μεταφορικη.ναι τελειες θα σου ειναι.. αν καποιος θελει 3xl,και εχει κανει λαθος,τις ανταλλαζω με 2xl 14 λεπτά πριν, venuets είπε Πιο τρόπο αποστολής είχες επιλέξει ; Εγώ παράγγειλα 25/4 αλλά λέει παράδοση μέχρι 2/6 τον πιο απλο που ειχε.....μεχρι 2-6??λογικα θα σου λεει το περισσοτερο,για να ειναι μεσα... 1
venuets Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, deukaleionas είπε το μονο που γραφει ειναι GOGREEN.ισως αυτη να ειναι η μεταφορικη.ναι τελειες θα σου ειναι.. αν καποιος θελει 3xl,και εχει κανει λαθος,τις ανταλλαζω με 2xl τον πιο απλο που ειχε.....μεχρι 2-6??λογικα θα σου λεει το περισσοτερο,για να ειναι μεσα... Σου ηρθε σπιτι ;
Nabuko Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 56 λεπτά πριν, deukaleionas είπε μεσα στις 9 μπλουζες μου,ευτυχως πηρα και 3 2xl.. τις αλλες για πιτζαμες..... Δεν δέχονται επιστροφή/αλλαγή ή βαριέσαι ν' ασχοληθείς?
black66.gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, deukaleionas είπε το μονο που γραφει ειναι GOGREEN.ισως αυτη να ειναι η μεταφορικη.ναι τελειες θα σου ειναι.. Εννοώ στο σπίτι ποια κούριερ στις παρέδωσε; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από black66.gr
deukaleionas Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 37 λεπτά πριν, black66.gr είπε Εννοώ στο σπίτι ποια κούριερ στις παρέδωσε; Αααα... Η γενική ταχυδρομική. 51 λεπτά πριν, venuets είπε Σου ηρθε σπιτι ; Όχι. Με πήραν τηλ και πήγα από κει στο ταχυδρομείο και την πηρα 48 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν δέχονται επιστροφή/αλλαγή ή βαριέσαι ν' ασχοληθείς? Και βαριέμαι αλλά Νομιζω ότι θα μου πάει κ πιο πολλά αν τα στείλω πισω.. Δεν ξέρω... Εσύ τι λες? 1
venuets Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, deukaleionas είπε Αααα... Η γενική ταχυδρομική. Όχι. Με πήραν τηλ και πήγα από κει στο ταχυδρομείο και την πηρα Και βαριέμαι αλλά Νομιζω ότι θα μου πάει κ πιο πολλά αν τα στείλω πισω.. Δεν ξέρω... Εσύ τι λες? σου εστειλαν καποιο μνμ οτι ηρθε ;
deukaleionas Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, venuets είπε σου εστειλαν καποιο μνμ οτι ηρθε ; Τηλ με πήραν επειδή δουλεύω στον ΟΑΕΔ. Και εμείς έχουμε πολύ πάρε δώσε μαζί τους. Καθημερινά δλδ
deukaleionas Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 παιδια αποφάσισα να στειλω μνμ για επιστροφη των 6 3xl t-shirt...ειναι τεραστιες...αφου φανταστειτε οτι και η 2xl μου ειναι λιιιιιγο φαρδια,αλλα καλη...να δουμε τι θα μου πουν,και σας ξαναγραφω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα