Chrisfm94 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, rbmkn4 είπε Ακομα δεν ηρθε η παραγγελια και με ζωνουν τα φιδια. Ειναι κανεις ακομα Θεσσαλονικη που περιμενει? Αν πληρωσες με PayPal να μη σε ζωνει τιποτα. Θα παρεις τα λεφτα σου πισω σε περιπτωση που δεν ερθουν. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από Chrisfm94
tanakuso Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, rbmkn4 είπε Ακομα δεν ηρθε η παραγγελια και με ζωνουν τα φιδια. Ειναι κανεις ακομα Θεσσαλονικη που περιμενει? Και εγώ από Θεσσαλονίκη κέντρο ακόμα περιμένω.. 26 Απριλίου έκανα την παραγγελία
Sebu Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε Αν πληρωσες με PayPal να μη σε ζωνει τιποτα. Θα παρεις τα λεφτα σου πισω σε περιπτωση που δεν ερθουν. Μην αγχωνεσαι δεν χανεις λεφτα ειναι legit και υπεροχο customer care - after sales. Ειχα παρει αρκετες αφισες προ μηνων και το 2ο πακετο ενω εφυγε ιδια μερα χαθηκε. Το ξαναεστειλαν με δικα τους εξοδα και ξαναχαθηκε. Το πρωτο πακετο στην ιδια διευθυνση ειχε φτασει κανονικα. Το εστειλαν και 3η φορα το δευτερο πακετο απλα ζητησαν σε αλλη διευθυνση και τους εδωσα τη διευθυνση της εργασιας και εφτασε κανονικα. Στην ουσια εφαγαν 2 φορες κοστος για δυο χαμενα πακετα που δεν ηταν υπαιτιοτητα μου ή δικη τους αλλα επωμιστηκαν το κοστος εκεινοι. Μαλιστα καθε φορα μου εγραφαν αν τυχον ερθει το αρχικο πακετο, κρατηστε το ως δωρο απο εμας για την ταλαιπωρια και δωριστε το σε καποιο αγαπημενο προσωπο. Ειχα πληρωσει με πιστωτικη οποτε και παλι κανενα αγχος. Να παρακολουθεις τις ημερομηνιες παραδοσης που δινουν μετα το dispatch και αν παρελθουν μιλα πρωτα με το ταχυδρομειο σου. Αν παρεις αρνητικη απαντηση απο το ταχυδρομειο μεσω του site του λες οτι δεν ηρθε και το ταχυδρομειο λεει αφαντο και ξεκινατε την επικοινωνια για επαναποστολη. Τουλαχιστον ετσι ειχαν κανει με τις αφισες μεσου συνολικου κοστους περι τα 30 κατι ευρω. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από Sebu 1
navouxodon Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Sebu είπε Μην αγχωνεσαι δεν χανεις λεφτα ειναι legit και υπεροχο customer care - after sales. Ειχα παρει αρκετες αφισες προ μηνων και το 2ο πακετο ενω εφυγε ιδια μερα χαθηκε. Το ξαναεστειλαν με δικα τους εξοδα και ξαναχαθηκε. Το πρωτο πακετο στην ιδια διευθυνση ειχε φτασει κανονικα. Το εστειλαν και 3η φορα το δευτερο πακετο απλα ζητησαν σε αλλη διευθυνση και τους εδωσα τη διευθυνση της εργασιας και εφτασε κανονικα. Στην ουσια εφαγαν 2 φορες κοστος για δυο χαμενα πακετα που δεν ηταν υπαιτιοτητα μου ή δικη τους αλλα επωμιστηκαν το κοστος εκεινοι. Μαλιστα καθε φορα μου εγραφαν αν τυχον ερθει το αρχικο πακετο, κρατηστε το ως δωρο απο εμας για την ταλαιπωρια και δωριστε το σε καποιο αγαπημενο προσωπο. Ειχα πληρωσει με πιστωτικη οποτε και παλι κανενα αγχος. Να παρακολουθεις τις ημερομηνιες παραδοσης που δινουν μετα το dispatch και αν παρελθουν μιλα πρωτα με το ταχυδρομειο σου. Αν παρεις αρνητικη απαντηση απο το ταχυδρομειο μεσω του site του λες οτι δεν ηρθε και το ταχυδρομειο λεει αφαντο και ξεκινατε την επικοινωνια για επαναποστολη. Τουλαχιστον ετσι ειχαν κανει με τις αφισες μεσου συνολικου κοστους περι τα 30 κατι ευρω. Μου έχει τύχει το ίδιο σε παραγγελία με αρκετά μπλουζάκια. Δεν ήρθαν μετά από 1+ μήνα, επικοινώνησα μαζί τους και έκαναν νέα αποστολή. Αυτή τη φορά έφτασε το πακέτο πολύ γρήγορα.
kyriakidis Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Στις 19/5/2023 στις 6:30 ΜΜ, tanakuso είπε Και εγώ από Θεσσαλονίκη κέντρο ακόμα περιμένω.. 26 Απριλίου έκανα την παραγγελία 27 Απριλίου και έχω παραλάβει στις 8/5 με ΕΛΤΑ το είχαν αφήσει στο postbox ( έστειλαν μήνυμα στο viber με το pin) δεν είχαν αφήσει το κλασικό χαρτί ότι έχει έρθει δέμα .
Scarpi Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Και εγώ παιδιά από Θεσσαλονίκη ακόμη περιμένω...Εν τω μεταξύ μου έχουν έρθει και δύο μυνήματα στα ανεπιθύμητα του τηλεφώνου για τελωνειακές χρεώσεις.Αντε να δούμε
Aurumnus Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, Scarpi είπε Και εγώ παιδιά από Θεσσαλονίκη ακόμη περιμένω...Εν τω μεταξύ μου έχουν έρθει και δύο μυνήματα στα ανεπιθύμητα του τηλεφώνου για τελωνειακές χρεώσεις.Αντε να δούμε Τρέχει πολύ τώρα τελευταία αυτή η απάτη. Σε όσους αργούν τα μπλουζάκια, μην αγχώνεστε γιατί το πιο πιθανό στο τέλος είναι να καταλήξετε με διπλά. 3
dennis_7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Διπλή παραγγελία 25 Απρίλη, σήμερα επικοινώνησα και με το τοπικό ΕΛΤΑ (Κορωπί) αλλά δεν έχουν κάποιο δέμα για εμένα. Αν δω μέχρι τέλος εβδομάδας και δεν υπάρχει κάτι νεότερο θα τους στείλω ένα mail για αρχή... 1
dennis_7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Έναν μήνα μετά και αφού στα ΕΛΤΑ δεν είχαν κάτι νεότερο να μου πουν, έστειλα mail στην qwertee και μου απάντησαν άμεσα ότι θα μου ξαναστείλουν τις παραγγελίες μία μία σε άλλη διεύθυνση που θα τους έδινα εγώ. Τους έδωσα λοιπόν άλλη διεύθυνση του πατρικού στην Αθήνα και μου ξαναέστειλαν την μια παραγγελία, με την πρόθεση να στείλουν και την δεύτερη μόλις παραλάβω και δουν ότι όλα πήγαν καλά. Όντως πολύ φιλικό σαπόρτ και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Ας ελπίσουμε να παραλάβω αυτή τη φορά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα