Xidis1973 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 ΠΛΑΙΣΙΟ προσοχή προσοχή προσοχή στην επέκταση εγγύησης ΠΡΟΣΟΧΗ σας κοροϊδεύουν Το ένα αστέρι το βάζω γιατί δυστυχώς δεν έχει μείον... Τα σχολεία αφορούν την "πολιτική" που έχει το Πλαίσιο και αφορά την εγγύηση- επέκταση που δίνει για τα tablet και τα κινητά στο σπάσιμο οθόνης η την υγρασια για ένα χρόνο. Σε καμία περίπτωση δεν αφορά το προσωπικό των καταστημάτων, που λόγω του επαγγέλματος μου (ελεύθερος επαγγελματίας ηλεκτρονικός) έχω συνεργαστεί με τα περισσότερα καταστήματα στα νότια προάστια και ήταν άψογη. Λοιπόν έχουμε και λέμε οι τύποι είναι απίστευτοι μην πιστεύετε σε καμία περίπτωση αυτά που λένε για τις εγγυήσεις (ότι και να πάθει θα στο φτιάξουμε πάρτο πέτα το στον τοίχο βούτηξε το στο νερό μη στεναχωριέσαι για τίποτα εμείς είμαστε δίπλα) όταν έρθει αυτή η στιγμή σε ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Αρχίζουν τη θεωρία ότι δεν είναι μόνο η οθόνη είναι και το πλαίσιο γύρω-γύρω έχει πάρει και λίγο υγρασία οπότε η εγγύηση καλύπτει το ένα από τα δύο πρέπει να πληρώσεις τα μισά εσύ τα μισά εμείς και ένα τηλέφωνο που το έχεις πάρει 300 ευρώ σου λένε ότι για να επισκευαστεί θα στοιχίσει 500 ευρώ. Μία κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο όταν ζήτησα και μίλησα με την αντιπροσωπεία της Samsung που έστειλαν το τηλέφωνο στην δικη μου περίπτωση την smartec στο Χαϊδάρι μου είπαν ότι όταν αλλάξει οθόνη αλλάζει όλο μαζί και το πλαίσιο Δεν ξέρω γιατί σας είπαν αυτό και φέρτε μας το τηλέφωνο σαν ιδιώτης να σας κάνουμε εσάς εκτίμηση για το τι έχει το τηλέφωνό σας. Όταν ζήτησα ότι δεν επιθυμώ την επισκευή και να μου φέρουν το τηλέφωνό μου πίσω μου είπαν στο ΠΛΑΙΣΙΟ ότι δεν θα είναι στην κατάσταση που το παρέδωσα (δηλαδή με ραγισμένη οθόνη ) αλλά δεν θα λειτουργεί καθόλου. Αυτό ούτε αναγράφεται στο χαρτί παραλαβής που έχουν και σου δίνουν κατά την παράδοση και το μόνο που σου λένε είναι να κάνεις backup τα αρχεία γιατί μπορεί να χαθούν. Μιλώντας πάλι με την smartec στο Χαϊδάρι μου είπα ότι είναι απαράδεκτοι στο ΠΛΑΙΣΙΟ... τους το έχουν πει χίλιες φορές αλλά δεν τους νοιάζει και εκθέτουν αυτούς για να καλύψουν την βλακεια τους Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι το τηλέφωνο επισκευάστηκε με 75 ευρώ μόνο με αντικατάσταση οθόνης και χωρίς κανένα πρόβλημα Έλεος κοροϊδία κοροϊδία κοροϊδία μακριά μην πιστεύετε τίποτα... Ήδη μέχρι τώρα από εμένα έχουν χάσει για αγορές από πελάτες μου πάνω από 6.000 ευρώ... Ας με πάρουν τηλέφωνο να τους πω μία-μία τις ακυρωμένες παραγγελίες Επίσης υπάρχουν όλες οι συνομιλίες με το τεχνικό τμήμα οι οποίοι όταν τους έλεγα Πώς γίνεται αυτό??γιατί έγινε αυτό??γιατί έτσι?? γιατί αλλιώς?? δεν ήξερα τι να μου πουν παρά μόνο ότι αυτή είναι η "ΠΟΛΙΤΙΚΉ "ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΊΟΥ ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΚΟΡΟΪΔΊΑ 1
Fotia Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Οι όροι συναλλαγής αναφέρονται πάντα γραπτά .Αν δεν αναφέρεται κάτι ή δεν καλύπτουν κάποιον σε οτι αναζητά ,απλά δεν κάνει συναλλαγή .Τα υπόλοιπα είναι να λέμε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις