vmaria Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Καλημέρα, Το pinlock πού το αποθηκεύετε το καλοκαίρι; Διάβασα ότι το καλοκαίρι βγαίνει αλλά δε ξέρω που να το αποθηκεύσω για να μη χαλάσει.
Bitbit Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 εγώ δε το βγάζω. Με το βγάλε - βάλε περισσότερες πιθανότητες δίνω να γίνει στραβή. Υποτίθεται πρέπει να βγει αλλά πιστεύω αν προσέχεις το κράνος και δε το αφήνεις κάτω από τον ήλιο δε θα έχεις θέμα. Βέβαια δε γλιτώνεις τον ήλιο όταν το φοράς. Μπορεί να είμαι και λάθος δε ξέρω. Τώρα αν εσύ θέλεις να το αποθηκεύσεις βάλτο κάπου να μη το χτυπάει ο ήλιος. Το θέμα με τα πλαστικά είναι ο ήλιος. Δεν είναι και πυρηνικά απόβλητα να λάβουμε ειδικά μέτρα 1
UncleKim Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, vmaria είπε Καλημέρα, Το pinlock πού το αποθηκεύετε το καλοκαίρι; Διάβασα ότι το καλοκαίρι βγαίνει αλλά δε ξέρω που να το αποθηκεύσω για να μη χαλάσει. Γιατί να το βγάλεις? Δεν ενοχλεί και ποτέ δεν ξέρεις αν θα χρειαστεί σε κάποιο πχ κρύο βράδυ.
vmaria Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, UncleKim είπε Γιατί να το βγάλεις? Δεν ενοχλεί και ποτέ δεν ξέρεις αν θα χρειαστεί σε κάποιο πχ κρύο βράδυ. Έχω διαβάσει πως χαλάει με την έκθεση στο ήλιο -όπως είπε κ ο προλαλήσαντας- κι εδώ έχουμε πολύ ήλιο... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από vmaria
UncleKim Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 27 λεπτά πριν, vmaria είπε Έχω διαβάσει πως χαλάει με την έκθεση στο ήλιο -όπως είπε κ ο προλαλήσαντας- κι εδώ έχουμε πολύ ήλιο... Δεν ξέρω για τι μάρκας/ποιότητας κράνους και pinlock συζητάμε, αλλά εγώ 20+ χρόνια δεν το έβγαζα ποτέ χωρίς να δω κάποια φθορά ή δυσλειτουργία. Τώρα, αν θέλεις να το βγάλεις, η αποθήκευση του απλά σε ένα συρτάρι τυλιγμένο ή συσκευασμένο κάπως, δεν θα έχει κάποιο θέμα.
vmaria Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, UncleKim είπε Δεν ξέρω για τι μάρκας/ποιότητας κράνους και pinlock συζητάμε, αλλά εγώ 20+ χρόνια δεν το έβγαζα ποτέ χωρίς να δω κάποια φθορά ή δυσλειτουργία. Τώρα, αν θέλεις να το βγάλεις, η αποθήκευση του απλά σε ένα συρτάρι τυλιγμένο ή συσκευασμένο κάπως, δεν θα έχει κάποιο θέμα. Το φορούσες 20 χρόνια καθημερινά?
Bitbit Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 φαντάζομαι θα εννοεί σε διαφορετικά κράνη και όχι το ίδιο. Εγώ σε 6 χρόνια άλλαξα κράνος. Γενικά απέφευγε τον ήλιο. Φαντάζομαι ήδη το κάνεις. Δε παρκάρεις τη μηχανή κάτω από τον ήλιο, ούτε αφήνεις το κράνος στο τιμόνι ντάλα μεσημέρι. Αυτό ισχύει για όλα τα πλαστικά.
vmaria Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, Bitbit είπε φαντάζομαι θα εννοεί σε διαφορετικά κράνη και όχι το ίδιο. Εγώ σε 6 χρόνια άλλαξα κράνος. Γενικά απέφευγε τον ήλιο. Φαντάζομαι ήδη το κάνεις. Δε παρκάρεις τη μηχανή κάτω από τον ήλιο, ούτε αφήνεις το κράνος στο τιμόνι ντάλα μεσημέρι. Αυτό ισχύει για όλα τα πλαστικά. Γενικά το κράνος το παίρνω παντού μαζί μου. Όσο μπορώ το προσέχω.
Black Demis Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δεν το βγάζω ποτέ, χοντρικά 3 χρόνια βγάζει από εκεί και πέρα ούτε που μας νοιάζει 1
UncleKim Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, vmaria είπε Το φορούσες 20 χρόνια καθημερινά? Σε διάφορα κράνη εννοώ 1
Titos301 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 χωρις να εχω μηχανη ρε παιδια αλλα δεν ειναι απαραιτητο να το φορατε ολο το χρονο; εγω τουλαχιστον στις περιοχες που κινουμαι μου εχει τυχει απειρες φορες να πετανε χαλικια τα μπροστα αυτοκινητα στον αερα και να πεφτουν παλια χωματα κτλ απο μπροστινα φορτηγα εντελως επικινδυνο
vmaria Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, Titos301 είπε χωρις να εχω μηχανη ρε παιδια αλλα δεν ειναι απαραιτητο να το φορατε ολο το χρονο; εγω τουλαχιστον στις περιοχες που κινουμαι μου εχει τυχει απειρες φορες να πετανε χαλικια τα μπροστα αυτοκινητα στον αερα και να πεφτουν παλια χωματα κτλ απο μπροστινα φορτηγα εντελως επικινδυνο Το pinlock στην ουσία είναι μια μεμβράνη μέσα απ' την εξωτερική μεμβράνη του κράνους που εξυπηρετεί στο να μη θολώνει η εξωτερική όταν βρέχει. 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 27 minutes ago, Titos301 said: χωρις να εχω μηχανη ρε παιδια αλλα δεν ειναι απαραιτητο να το φορατε ολο το χρονο; εγω τουλαχιστον στις περιοχες που κινουμαι μου εχει τυχει απειρες φορες να πετανε χαλικια τα μπροστα αυτοκινητα στον αερα και να πεφτουν παλια χωματα κτλ απο μπροστινα φορτηγα εντελως επικινδυνο Pinlock: Spoiler Ζελατίνα: Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα