Gatoskylo8 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για την εν λόγω εταιρεία. Γνωρίζω πως είναι τηλεφωνικό κέντρο και παραπλήσιο της TP, όμως θα ήθελα κάποια παραπάνω πληροφορία διότι δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστες είναι οι κριτικές στο google. Συγκεκριμένα η θέση αφορά εξυπηρέτηση στη γραμμή 1555 (για δημόσιες υπηρεσίες) και προτάθηκε σε φιλικό μου πρόσωπο μεγάλης ηλικίας. Προσωπικά με μια αναζήτηση που έκανα διάβασα για μηνιαίες συμβάσεις, όμως περισσότερο με ενδιαφέρει η τυπικότητα σε μισθό/ένσημα διότι είναι σε κακή κατάσταση και προσπαθώ να τον βοηθήσω. *Δεν αφορά θέμα επαγγελματικού προσανατολισμού, για αυτό ανοίχτηκε στο μπλα μπλα
Titos301 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Στις 25/4/2023 στις 9:30 ΠΜ, Gatoskylo8 είπε Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για την εν λόγω εταιρεία. Γνωρίζω πως είναι τηλεφωνικό κέντρο και παραπλήσιο της TP, όμως θα ήθελα κάποια παραπάνω πληροφορία διότι δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστες είναι οι κριτικές στο google. Συγκεκριμένα η θέση αφορά εξυπηρέτηση στη γραμμή 1555 (για δημόσιες υπηρεσίες) και προτάθηκε σε φιλικό μου πρόσωπο μεγάλης ηλικίας. Προσωπικά με μια αναζήτηση που έκανα διάβασα για μηνιαίες συμβάσεις, όμως περισσότερο με ενδιαφέρει η τυπικότητα σε μισθό/ένσημα διότι είναι σε κακή κατάσταση και προσπαθώ να τον βοηθήσω. *Δεν αφορά θέμα επαγγελματικού προσανατολισμού, για αυτό ανοίχτηκε στο μπλα μπλα ενδιαφερομαι και εγω, ειναι με ενσημα κανονικα ετσι; 1
tweety2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δούλευα εκεί πριν κάνα χρόνο και κάτι... Σαν περιβάλλον ψιλοκαλα είναι αρκεί να πέσεις σε καλό team leader. Η δουλειά είναι πηήξιμο βαρβαάτο. Έχει πολλές κλήσεις κ δε παίρνει περισσότερα άτομα λόγω της πολιτικής της εταιρείας... Έχουν την απαίτηση να εξυπηρετείς 200+ κλησεις το 8ωρο (αφαίρεσε και το διάλειμμα περίπου 30+ λεπτά) κάτι που εξαρτάται από το τι εταιρεία εξυπηρετείς αλλά και από την αντίληψη αυτού που σε καλεί (πονεμένη ιστορία να εξηγείς πενήντα φορές το ίδιο πράγμα και να μην νογάει ο άλλος/η με τη καμία). Επίσης δουλεύει μόνο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μηνιαίες. Αυτό με ξενέρωσε ποιο πολύ η αλήθεια σκέψου ότι υπάρχουν άτομα, προϊστάμενοι, που είναι εκεί 5-6-7 χρόνια και είναι ακόμα με σύμβαση. Δουλεύω χρόνια στα τηλεφωνικά και η αλήθεια είναι πως ήταν σχετικά αξιοπρεπή τα πράγματα στη mediatel συγκριτικά με άλλες μεγάλες εταιρείες στο χώρο. Από οργάνωση είναι κουκουρούκου κ κάπως σκορποχωρι. Οι αποδοχές σου είναι ότι κατώτερο ορίζει ο νόμος και ούτε σεντ παραπάνω. Πληρώνουν στην ώρα τους. Άδειες πρώτα παίρνουν οι παλιοί και τελευταίοι οι νέοι. Αν θες να μάθεις κάτι άλλο πες μου 2 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, tweety2022 είπε Δούλευα εκεί πριν κάνα χρόνο και κάτι... Σαν περιβάλλον ψιλοκαλα είναι αρκεί να πέσεις σε καλό team leader. Η δουλειά είναι πηήξιμο βαρβαάτο. Έχει πολλές κλήσεις κ δε παίρνει περισσότερα άτομα λόγω της πολιτικής της εταιρείας... Έχουν την απαίτηση να εξυπηρετείς 200+ κλησεις το 8ωρο (αφαίρεσε και το διάλειμμα περίπου 30+ λεπτά) κάτι που εξαρτάται από το τι εταιρεία εξυπηρετείς αλλά και από την αντίληψη αυτού που σε καλεί (πονεμένη ιστορία να εξηγείς πενήντα φορές το ίδιο πράγμα και να μην νογάει ο άλλος/η με τη καμία). Επίσης δουλεύει μόνο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μηνιαίες. Αυτό με ξενέρωσε ποιο πολύ η αλήθεια σκέψου ότι υπάρχουν άτομα, προϊστάμενοι, που είναι εκεί 5-6-7 χρόνια και είναι ακόμα με σύμβαση. Δουλεύω χρόνια στα τηλεφωνικά και η αλήθεια είναι πως ήταν σχετικά αξιοπρεπή τα πράγματα στη mediatel συγκριτικά με άλλες μεγάλες εταιρείες στο χώρο. Από οργάνωση είναι κουκουρούκου κ κάπως σκορποχωρι. Οι αποδοχές σου είναι ότι κατώτερο ορίζει ο νόμος και ούτε σεντ παραπάνω. Πληρώνουν στην ώρα τους. Άδειες πρώτα παίρνουν οι παλιοί και τελευταίοι οι νέοι. Αν θες να μάθεις κάτι άλλο πες μου Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση, εύχομαι να είσαι πάντα καλά. Ο γνωστός μου είναι άτομο μεγάλης ηλικίας και ανειδίκευτο, απλώς πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι για τα ένσημα και για αυτό οδηγήθηκε στην κόλαση των τηλεφωνικών κέντρων. Μέχρι πριν ένα μήνα η αδελφή μου εργαζόταν στην teleperformance ενώ εγώ είχα περάσει από evalue πριν χρόνια, οπότε τα ξέρω από πρώτο χέρι. 9 ώρες πριν, Titos301 είπε ενδιαφερομαι και εγω, ειναι με ενσημα κανονικα ετσι; Μόλις ξεκινήσει και επίσημα θα σου πω, κατά 99% ναι αφού είναι μεγάλη εταιρία και δεν ρισκάρει παγαποντιές. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από Gatoskylo8 1
tweety2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, Titos301 είπε ενδιαφερομαι και εγω, ειναι με ενσημα κανονικα ετσι; Ναι κανονικά δε κάνουν τέτοιες μαμουνιες γτ έχουν αρκετούς ελέγχους 1
Free_xariz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Τοξικό εργασιακό περιβάλλον: Τα 3 red flags πριν καν πάρετε τη δουλειά | Moneyreview.gr Εξ αρχής, ακόμα και από τη συνέντευξη για μια δουλειά, μπορεί κανείς να εντοπίσει σημάδια που δείχνουν ότι πρόκειται για «τοξικό» μέρος εργασίας. Οι φωνές και το bullying, τα πολλά κουτσομπολιά και ο δυσανάλογα μεγάλος φόρτος εργασίας είναι στοιχεία που βρίσκει κανείς συχνά σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Ωστόσο, δεν είναι πάντοτε εύκολο να τα εντοπίσει κανείς νωρίς και ειδικά προτού μπει στην καθημερινότητα του γραφείου. Υπάρχουν όμως τρία «red flags», τα οποία πρέπει να προσέχετε όταν κάνετε αίτηση σε μια νέα δουλειά και εφόσον προχωρήσετε σε συνέντευξη: Κακή διαδικασία συνέντευξης Η κακή επικοινωνία με τους υπεύθυνους προσλήψεων, το «ghosting» (όταν δηλαδή αγνοούν επανειλημμένως τα μηνύματά σας) και οι πολλαπλές συνεντεύξεις μπορεί να σημαίνει πως κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην εταιρεία. Κακή ένδειξη είναι και η έλλειψη διάθεσης να αλλάξει η ώρα και μέρα της συνέντευξης, αλλά και εάν σας πιέζουν να απαντήσετε στην προσφορά την ίδια μέρα. Τι λένε (και τι δεν λένε) όσοι δουλεύουν ήδη εκεί Ακούστε προσεκτικά τις απαντήσεις που δίνουν οι εργαζόμενοι όταν ρωτάτε για τη θέση και την ομάδα, για την οποία σας προορίζουν, και τη συνολική οργάνωση. Δώστε προσοχή σε τυχόν ασάφειες ή απαντήσεις με «κρυφό» νόημα— και βέβαια εάν αποφεύγουν να σας απαντήσουν. Μην φοβάστε να κάνετε επιπλέον διευκρινιστικές ερωτήσεις. Ταχεία εναλλαγή ανθρώπινου δυναμικού Η αφθονία θέσεων εργασίας μπορεί να αποτελεί ένδειξη ανάπτυξης, μπορεί όμως και να δείχνει ότι η εταιρεία δυσκολεύεται να κρατήσει τους υπαλλήλους της. Παρακολουθήστε ποιες θέσεις ανοίγουν και πόσο συχνά. Αν δείτε ότι αναρτώνται τακτικά αγγελίες για τις ίδιες θέσεις, αυτό μπορεί να είναι άλλο ένα red flag ότι η κουλτούρα της εταιρείας είναι τοξική. moneyreview.gr με πληροφορίες από Ηarvard Business Review
Gatoskylo8 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Μιας και κάποιος άλλος ανανέωσε το θέμα φέρνοντας το στην επιφάνεια θα γράψω συνοπτικά: Ένα ανοργάνωτο χάλι, ευτυχώς που ο δικός μου βρήκε αλλού δουλειά και δεν το έχω τύψεις. Μακριά και ούτε αγαπημένοι.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Στις 17/3/2024 στις 7:18 ΠΜ, Gatoskylo8 είπε Μιας και κάποιος άλλος ανανέωσε το θέμα φέρνοντας το στην επιφάνεια θα γράψω συνοπτικά: Ένα ανοργάνωτο χάλι, ευτυχώς που ο δικός μου βρήκε αλλού δουλειά και δεν το έχω τύψεις. Μακριά και ούτε αγαπημένοι. Δεν θα άντεχε εκεί εφόσον είναι μεσήλικας, εδώ δεν αντέχουν νέοι. Και να αντέξεις, καταλήγεις με ψυχολογικά προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα