Federacion Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Συντρολλοι, Δεν μπορώ με τιποτε να κανω την διαδιακασία που απαιτείται για Α39. Γιατί το κάνουν τόσο ακραία πολύπλοκο; Μήπως για να χρειάζεσαι οπωσδήποτε λογιστή; Έχω όλα τα απαιτηταία στοιχεία αλλά και πάλι δεν μπορώ.
gmast87 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Θα ήθελα να κάνω και γω μια ερώτηση,ελπίζω να είμαι σε σωστό ποστ! Αν θέλω να με πληρώσει κάποιος πελάτης για παροχή υπηρεσιών μέσω paypal, πού υπάρχει στην paypal κάτι για απόδειξη? Υπάρχει μόνο επιλογή για έκδοση τιμολογίου! Ο πελάτης δεν έχει paypal επομένως μάλλον δημιουργώ σύνδεσμο για αίτηση χρηματικού ποσού "Χ" έχοντας επιλογή να πληρώσει με κάρτα και έπειτα κόβω απόδειξη απο ΑΑΔΕ? Πώς γίνεται μέσω paypal η διαδικασία της απλής απόδειξης και πληρωμή με κάρτα,γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ.
Skrobo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 50 minutes ago, gmast87 said: Θα ήθελα να κάνω και γω μια ερώτηση,ελπίζω να είμαι σε σωστό ποστ! Αν θέλω να με πληρώσει κάποιος πελάτης για παροχή υπηρεσιών μέσω paypal, πού υπάρχει στην paypal κάτι για απόδειξη? Υπάρχει μόνο επιλογή για έκδοση τιμολογίου! Ο πελάτης δεν έχει paypal επομένως μάλλον δημιουργώ σύνδεσμο για αίτηση χρηματικού ποσού "Χ" έχοντας επιλογή να πληρώσει με κάρτα και έπειτα κόβω απόδειξη απο ΑΑΔΕ? Πώς γίνεται μέσω paypal η διαδικασία της απλής απόδειξης και πληρωμή με κάρτα,γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ. Το paypal ειναι σύστημα πληρωμών, οχι τρόπος έκδοσης φορολογικού παραστατικού. Οι αποδείξεις που δίνει το Paypal (τα invoice του) ειναι καθαρά για την διευκόλυνση των χρηστών του. Ειναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τις αποδείξεις που βγάζουν τα POS οταν πληρώνεσε με κάρτα. Θα πληρώθείς κανονικά απο το Paypal και θα κόψεις το ανάλογο παραστατικό είτε απο την ΦΗΜ σου, το λογιστικό σου πρόγραμμα ή την εφαρμοφή timologio της ΑΑΔΕ. 1
gmast87 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Άρα λοιπόν η λέξη έκδοση τιμολογίου στην paypal είναι απλά το αποδεικτικό οπότε έτσι πληρώνομαι και για μια απλή συναλλαγή-πληρωμή που θέλω να μου κάνουν...οκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα