Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Καλησπερα.Αγορασα μια εφαρμογη στο Playstore και μετα απο μερες η τραπεζα Πειραιως μου χρεωσε 0,30 ευρω προμηθεια.Η συναλλαγη εγινε με Paypal.Καινουριο ειναι αυτο και η τραπεζα Πειραιως χρεωνει προμηθειες σε συναλλαγες μεσω Paypal?Γνωριζει καποιος?Ευχαριστω. Υ.Γ. Δεν ειναι το ποσο,αλλα η κοροιδια που με ενοχλει.
Dark_Nightfall Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 31 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Καλησπερα.Αγορασα μια εφαρμογη στο Playstore και μετα απο μερες η τραπεζα Πειραιως μου χρεωσε 0,30 ευρω προμηθεια.Η συναλλαγη εγινε με Paypal.Καινουριο ειναι αυτο και η τραπεζα Πειραιως χρεωνει προμηθειες σε συναλλαγες μεσω Paypal?Γνωριζει καποιος?Ευχαριστω. Υ.Γ. Δεν ειναι το ποσο,αλλα η κοροιδια που με ενοχλει. Πριν 1 χρόνο και κάτι μήνες που έκανα τελευταία συναλλαγή paypal (link με κάρτα της Πειραιώς) δεν είχα προμήθεια , αν άλλαξε κάτι τώρα ας μας ενημερώσει κάποιος. Έχεις κάνεις link μόνο την κάρτα ;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Την καρτα εχω κανει Link στο Paypal.Σε ευρω ηταν.Εχει ξεχωριστη χρεωση για προμηθεια στην κινηση του λογαριασμου.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Τι να σου πω οι ελλ τραπεζες ειναι οι χειροτερες. Γιατι δεν βγαζεις μια ρεβο να τελειωνεις με ολα αυτα
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Θα το σκεφτω να βγαλω μια revolut.Ευχαριστω!!!
l3ft3r1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Ποιά κάρτα είναι, και τι ακριβώς γράφει στην περιγραφή της συναλλαγής χρέωσης προμήθειας?
Bitbit Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Αν δε ξεκαθαρίσουμε τι χρέωση είναι δε κάνουμε τίποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Αγορασα την εφαρμογη accubattery στο playstore.Την ειχε προσφορα.Καρτα visa χρεωστικη ειναι μισθοδοσιας.
Kag1ante Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Αγορασα την εφαρμογη accubattery στο playstore.Την ειχε προσφορα.Καρτα visa χρεωστικη ειναι μισθοδοσιας. Αυτό δεν είναι προμήθεια της πειραιώς συγκεκριμένα αλλά του συστήματος ΔΙΑΣ.. που πάλι βέβαια δεν μου βγάζει νόημα γιατί έχω κάνει αγορές απο play store με κάρτες και δεν είχα αντίστοιχες χρεώσεις. EDIT: Εκτός αν παίζει ρόλο ο τύπος χρέωσης γιατί το έχει περάσει σαν εξόφληση λογαριασμού Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από Kag1ante
l3ft3r1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μήπως όταν έκανες την πληρωμή επιλέχθηκε direct debit του λογαριασμού αντί της κάρτας? Για τσεκαρε στο PayPal το funding source της συγκεκριμένης συναλλαγής, τι λέει? Η καθυστέρηση μάλιστα στην εμφάνιση της συναλλαγής και της προμήθειας, συνομολογεί προς αυτή την κατεύθυνση, ήτοι του direct debit. Στο τιμολόγιο της τράπεζας η χρέωση σου είναι στην κατηγορία "ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ", και πιο συγκεκριμένα... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από l3ft3r1s 2
user2163 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 36 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε Μήπως όταν έκανες την πληρωμή επιλέχθηκε direct debit του λογαριασμού αντί της κάρτας? Για τσεκαρε στο PayPal το funding source της συγκεκριμένης συναλλαγής, τι λέει? Η καθυστέρηση μάλιστα στην εμφάνιση της συναλλαγής και της προμήθειας, συνομολογεί προς αυτή την κατεύθυνση, ήτοι του direct debit. Στο τιμολόγιο της τράπεζας η χρέωση σου είναι στην κατηγορία "ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ", και πιο συγκεκριμένα... Αυτό έγινε, δεν πλήρωσες με την κάρτα, πλήρωσες με το λογαριασμό μέσω sepa direct debit @gustom2008 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Και αλλες φορες που εχω αγορασει εφαρμογες στο Playstore ποτε δεν ειχα προμηθεια.Τωρα αυτο με το sepa δεν ξερω τι ειναι.Τελοσπαντων τι να πω.Παντως,οι προμηθειες γενικα της Πειραιως ειναι φαρμακειο.Χρεωνουν π.χ. 0,60 ευρω για εξοφληση λογαριασμων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα