Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το προηγούμενο θέμα

Ξανά διαθέσιμος στα 80€ από το Πλαίσιο για όποιον δεν το πρόλαβε τότε και τον ήθελε.Επομενη τιμή 100+ χωρίς μεταφορικα και άμεση διαθεσιμότητα

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/corsair-ext-ssd-1-8-ex100u-1tb-mauro_4093186

• Like 5
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MaturityZero είπε

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βγάλουμε τον SSD για χρήση σε desktop και χρησιμοποίηση του κουτιού με άλλον SSD?

Για ποιο λογο να το κανεις αυτο?

Βρισκεις SSD για το κουτι σου πιο φθηνα και πιθανοτατα πιο καλους και γρηγορους.

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MaturityZero είπε

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βγάλουμε τον SSD για χρήση σε desktop και χρησιμοποίηση του κουτιού με άλλον SSD?

Φαίνεται rugged,οπότε θα τον καταστρεψεις

• Like 1
Δημοσ.

Το μεθεθος του ειναι σχεδον σαν πιστωτικης καρτας, τον ειχα παρει στη προηγουμενη προσφορα. 

δεν κανει για μεταφορα/χρηση μικρων αρχειων, το 4Κ του ειναι πολυ αργο. 

11 λεπτά πριν, MaturityZero είπε

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Zus είπε

Για backup storage στο PS5 κάνει; 

Αυτοί οι μικροί portable SSD είναι εξαιρετικά βολικοι για άτομα που μετακινουνται αρκετά και χρειάζονται αυτή την φορητοτητα και το ελαχιστο μέγεθος.

Εχω τον αντίστοιχο Sandisk extreme για αυτό ακριβώς το λόγο.

Δεν είναι το ζητούμενο η απόδοση ή η ταχύτητα. Δεν πληρώνεις αυτο.

Εάν ψάχνετε τα παραπάνω ψάξτε αλλού γενικά.

Τώρα για backup κλπ σε γραφεία, PlayStation  κλπ εγώ θα κοιτούσα τους καλούς κλασικούς HDD με λιγότερο από την μιση τιμή και διπλάσιες τουλάχιστον  χωρητικοτητες.

3 λεπτά πριν, farcry33 είπε

I have the same question 🙋‍♂️ 

Γιατί να μην κάνει?

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Αυτοί οι μικροί portable SSD είναι εξαιρετικά βολικοι για άτομα που μετακινουνται αρκετά και χρειάζονται αυτή την φορητοτητα και το ελαχιστο μέγεθος.

Εχω τον αντίστοιχο Sandisk extreme για αυτό ακριβώς το λόγο.

Δεν είναι το ζητούμενο η απόδοση ή η ταχύτητα. Δεν πληρώνεις αυτο.

Εάν ψάχνετε τα παραπάνω ψάξτε αλλού γενικά.

Τώρα για backup κλπ σε γραφεία, PlayStation  κλπ εγώ θα κοιτούσα τους καλούς κλασικούς HDD με λιγότερο από την μιση τιμή και διπλάσιες τουλάχιστον  χωρητικοτητες.

Γιατί να μην κάνει?

Όχι για backup γενικά εάν κάνει για PlayStation όπως ο εσωτερικός ssd που πέρνει, εάν δηλαδή είναι ικανοποιητικές οι ταχύτητες για τέτοια χρήση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Όχι για backup γενικά εάν κάνει για PlayStation όπως ο εσωτερικός ssd που πέρνει, εάν δηλαδή είναι ικανοποιητικές οι ταχύτητες για τέτοια χρήση 

Εννοείς να τον ανοίξεις και να τον βάλεις μέσα σαν m2?Δεν κάνει όχι,κάνει για εξωτερικός δίσκος αλλά όπως λέει και ο SeNNinhA,εκεί πας σε απλό δίσκο με μεγαλύτερη χωρητικότητα.οχι δεν θα δεις βελτίωση μεγάλη.εγω έχω wd 2Τ εξωτερικό και είναι μια χαρά οι χρόνοι.

Αν θέλετε αγορά για εσωτερικό με 7000+ write/read πάτε στον kc3000 που πήρανε τα Χριστούγεννα και σπέρνει.7gb τα μετέφερε σε 3sec

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Ο οποιοσδήποτε δίσκος είναι μια χαρά για backup εάν χρησιμοποιήσεις software για backup.

Το πρωτο backup θα σου πάρει χρόνο. Μικρό το κακό.

Τα επόμενα backups θα αντιγράψουν μόνο τα αρχεία που τροποποιηθηκαν μετά το τελευταίο backup. Γρήγορη δουλειά ακόμη και για αργούς δίσκους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...